Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

acid black cherry → OdyMonaxos

γιατι?
Μάρ 28 2012 23:56
Φωτογραφία

OdyMonaxos → acid black cherry

Γράψε akku αντί για aku στην υπογραφή σου :P
Μάρ 28 2012 23:54
Φωτογραφία

acid black cherry → ATANASHIOSU

ναι το προβλημα μου δεν ειναι οι σεισμοι κλπ αλλα οτι δεν υπαρχει φραγκο! εντωμεταξυ ακριβως επειδη μαθαινω την ιαπωνικη γλωσσα πιστευω πως πρεπει να μεινω εκει εστω για καποιο διαστημα αν θελω να μπορω με καλυτερους ορους να εργαστω σε μεταφρασεις, διερμηνειες, διδασκαλια και νομιζω οτι αν δεν βρεθω εκει μαλλον δεν θα εμπνεω και πολυ εμπιστοσυνη σε οσους θα απευθυνθω! απο την αλλη αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο να μεινω μονιμα, αλλα αν δεν παω σιγουρα θα με στοιχειωσει στο μελλον! οσο για παρτιδα shougi, θα σου στειλω αν ειναι μηνυμα :D
Μάρ 28 2012 13:36
Φωτογραφία

GhostPrince → acid black cherry

oo nice, thanks :) see ya in da next card meetinh then :3 (δεν έχει τυχει να ρ8ω σε card meeting κιολας, ευκαιρία να το δω κιαυτό) Παίζω σκάκι, αν κι έχω καιρο τώρα να παίξω... έπαιζα αρκετά παλιότερα όμως :P thanks για το Link (δε δε πρόσεξα) xD
Μάρ 27 2012 01:26
Φωτογραφία

acid black cherry → GhostPrince

thanks, στο επομενο card game meeting που φερνουμε διαφορα παιχνιδια θα φερω το shogi set αλλα δεν μπορω να εξηγησω και πολλα απο την αλλη καποιος που παιζει σκακι μαθαινει πολυ ευκολα αρα αν ξερεις θα σου ειναι πολυ απλο! στο τοπικ εχω βαλει ενα λινκ για το hamu(hamster) shougi [url=http://hozo.vs.land.to/shogi.html]¥Ο¥ΰΎ*΄ύ[/url] ενω υπαρχουν και καποια προγραμματα για windows αλλα δεν τα εχω ψαξει γιατι εχω ubuntu.
Μάρ 26 2012 14:27
Φωτογραφία

GhostPrince → acid black cherry

Nα με μα8εις shougi εσυ...αχαχα, ωραιο το thread και η παρουσίαση :) Το χα πα8ει το κολημα πιο παλια κιεγώ κιείχα αγορασει ενα μικρο shogi, αλλα δεν έτυχε να βρώ κανεναν άλο που να παίζει τότε και τ'άφισα xD Υπαρχει καπιο Link(αν έχεις) για Online? :) (δεν είχε τυχει να ψάξω και ποτε βέβαια απτην άλη) :P
Μάρ 26 2012 14:01
Φωτογραφία

acid black cherry → Kenny

το ξερω πως εισαι πιο παλιος απο μενα στο shogi :P παντως ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ μελετη για να παιξει καποιος ενα παιχνιδι της προκοπης! στο ハム将棋 χανω πολυ ευκολα και δυστυχως ο φιλος μου ο Κωστας που μου εμαθε να παιζω τωρα δεν μενει πια αθηνα αναγκαστηκε(λογω ανεργιας) να ανεβει θεσσαλονικη -οποτε αν ψαχνεις για συμπαικτη στον εχω ετοιμο :P - αλλα θα μαθω καποιους απο τους ματζογκοπαικτες για να παιζουμε :D απο manga απο οτι ειδα υπαρχουν και τα Gekka no Kishi και 55 no Ryu.
Μάρ 26 2012 13:44
Φωτογραφία

acid black cherry → Dio Brando

thanks!
Μάρ 22 2012 23:47
Φωτογραφία

Dio Brando → acid black cherry

A,sorry.Δεν θα ξαναγινει.
Μάρ 22 2012 23:45
Φωτογραφία

acid black cherry → Dio Brando

[QUOTE=Marios MP;572807]Εχω να δω τηλεοραση..Πιο συχνα καπνιζω μπαφο,παρα βλεπω τηλεοραση. BTW,ηταν κανενας στο Κυτταρο,το προηγουμενο Σαββατο?[/QUOTE] στην μαυρη τρυπα κανουμε χαλαρη κουβεντουλα αλλα τετοιου ειδους σχολια δεν επιτρεπονται. δεν θεωρω σωστο για τον χαρακτηρα του φορουμ να γινονται τετοιου ειδους συζητησεις οκ?:gotit:
Μάρ 22 2012 23:44
Φωτογραφία

acid black cherry → ambient

εχεις νεα για τα σετακια? για πες θα τα εχουμε μεσα στην βδομαδα?
Μάρ 19 2012 23:01
Φωτογραφία

acid black cherry → Vash Zoro

η αναζητηση σου μεταφερθηκε στο [url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/590-%C1%E3%E3%E5%EB%DF%E5%F2-%C1%E3%EF%F1%DC.html[/url] οκ?
Μάρ 19 2012 16:51
Φωτογραφία

acid black cherry → giota83

καλημερα, ασε τον theodore να λεει ποτε δεν ξερεις αν βρεθει καποιος απλα ειναι και η πολη που μενεις που περιοριζει πολυ κοσμο που πιθανα να ηθελε να κανει την ανταλλαγη(εγω πχ το εχω σε dvd) απο την αλλη γιατι δεν κατεβαζεις μια καλη εκδοση απο το νετ και να δεις την ταινια? (ο Satoshi Kon ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης) υπαρχει μαλιστα και στα Ελληνικα απο anime-awmn (θελει βεβαια εγγραφη -δωρεαν εννοειτε- αλλα αν σε εξυπηρετει περισσοτερο απο τα αγγλικα) :gotit:
Μάρ 19 2012 09:13
Φωτογραφία

OdyMonaxos → acid black cherry

Σ' ευχαριστώ
Μάρ 18 2012 15:04
Φωτογραφία

acid black cherry → OdyMonaxos

οκ θα το βαλω!
Μάρ 18 2012 14:56