Jump to content

Community Status Updates

Photo

acid black cherry → Hyuuga_Nikorasu

[O Χάκος υπάρχει ακόμα... Quote: TvWAR, σαιζόν 14η. Από την Κυριακή 4/9 και κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα η πλέον μακρόβια metal εκπομπή του πλανήτη επιστρέφει στις οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Mad tv. Συντονιστείτε!] Thanks! (μαλον και περσυ τον ειχανε Κυριακατικα τωρα και εγω νομιζα πως τον ειχανε σταματησει)
Aug 30 2011 18:53
Photo

acid black cherry → Kenny

χιχιχι ναι εχω ακομα στοκ μερικα μεχρι να βγει και η ταινια (αν και βλεπω τις πιθανοτητες να λιγοστευουν) και να εμφανιστουν και αλλα XD η sig κανονικα ειναι animated αλλα δεν μπορω να την κανω να μικρυνει σε kb, τεσπα καλη ειναι και ετσι. ναι πρεπει να δεις το Samurai Jack ειναι κορυφαιο κρατα το καβατζα στο δισκο και καποια στιγμη ξεκινα και πιστευω θα κολλησεις και θα το τελειωσεις γρηγορα.
Aug 06 2011 23:55
Photo

Kenny → acid black cherry

Μ' αρέσει που ποτέ δεν ξεμένεις από setάκια Aku. Keep it up. ^^ Κάποια μέρα πρέπει να το δω κι εγώ το Samurai Jack...
Aug 06 2011 23:32
Photo

eyl → acid black cherry

:) ευχαριστώ!
Aug 03 2011 21:23
Photo

acid black cherry → eyl

ναι το βιντεακι ειναι τελειο δεν χορταινω να το βλεπω (το εχει ανεβασει η Orion19 απο το φορουμ) και η σειρα Golden Boy ειναι απο τις αγαπημενες μου! καλες διακοπες
Aug 03 2011 20:15
Photo

acid black cherry → Night Wizard Seal

thanks, ωραιο upload σου εστειλα και friend request στο γιουτιουμπιον.
Jul 29 2011 17:24
Photo

Night Wizard Seal → acid black cherry

For you, uploaded by me. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=g4f19jrj2Bw[/URL] :P Enjoy.
Jul 29 2011 04:36
Photo

Εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Jul 12 2011 19:52
Photo

To Zenkyoku Shu ψήθηκα άγρια να το αγοράσω. Ποια είναι η διεύθυνση του δισκοπωλείου;
Jul 12 2011 16:25
Photo

Είναι έξι γεμάτα CD. Με περιγραφές κλπ. Πάλι μιλάμε για απίστευτη μουσική. :P
Jul 12 2011 00:17
Photo

ειναι ενα δισκοπωλειο κοντα στο σπιτι μου στην Πετρουπολη που παραγγελνω cd αφου δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες καρτες και βεβαια ειναι πιθανο να μου κοστιζε λιγοτερο αν εκανα μονος τις αγορες παρολα αυτα εμενα μου κοστισε 34ευρω και απο οτι βλεπω στο amazon.uk το εχει γυρω στα 40ευρω ενω στο cdjapan 24ευρω! απο την αλλη ειναι και μια μικρη βοηθεια σε ενα δισκοπωλειο που αξιζει να μεινει ζωντανο γιατι εχει μια διαφορετικη φιλοσοφια και αρνειται να γινει σκυλαδο-σουπερμαρκετ! οσο για αυτο που λες μπορω να ρωτησω τιμη και να σου πω.
Jul 11 2011 17:19
Photo

Από αυτούς τους φίλους σου πήρες το CD; Ή από το Amazon; Εγώ θέλω το Meiko Kaji Best Collection 2010. Το έχεις τσεκάρει; Το κατέβασα και λιώνω... :P
Jul 11 2011 13:16
Photo

δεν ανησυχω, εισαι σε καλο δρομο :p
Jun 22 2011 00:09
Photo

Είναι μεγάλες αγάπες όντως. Τρομερές σειρές. Η καθεμια με τα δικά της. :P Satoshi Kon έχω Paranoi Agent and Millenium Actress. Μην ανησυχείς, είμαι καλοθρεμμένος "otaku" εγώ :P
Jun 21 2011 23:59
Photo

μπραβο NWS βλεπω επιασες DMC και K-on! τις μεγαλες μου αγαπες ^_^ ξεκινα μετα οτι εχει κανει ο Satoshi Kon αλλα πριν δες Panty & Stocking και Tonno to Issho και θα 'σαι κομπλε! και δες επισης την live action ταινια του DMC που εχει πολυ πλακα :D
Jun 21 2011 23:42