Community Status Updates
Asaph → Buraku-san
ΚΚ otan einai tha ta mazepsw kai tha steilw link gia downlaod:)
Oct 26 2009 20:37
Buraku-san → Asaph
Ia...Adell desu! Raito nakama da! Ωστόσο ότι φωτό έχεις ευπρόσδεκτη!!!:tensai:
Oct 26 2009 17:23
Asaph → Buraku-san
Hey, Raito desu ka?
An einai pes kana mail h msn etsi wste otan exw polles na su dwsw, exw mono merikes fotos so far :D
Oct 26 2009 16:37
evaofadawn → Asaph
αα, ωραία! δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα ομαδικά για cosplay! είναι πάντα πιο εντυπωσιακό! θα τα πούμε εκεί λοιπόν! θα φέρω κ εγώ φωτογραφική εννοείται!
Sep 25 2009 22:56
Asaph → evaofadawn
Hai, Hai, δεμενη με μια Yagami Raito χαχαχ και ισως και μια Mello και μια Matt (αν ερθουν στο photoshoot)
Sep 25 2009 22:51
evaofadawn → Asaph
χαχα οκ, θα έρθω να σε βρω με κάνα γλυκάκι, κάνα γλυφιτζούρι..!!
Για κανονικό cosplay, δεν προλαβαίνω τώρα! μου αρέσουν αντρικά κυρίως κ εμένα, αλλά έχω σκεφτεί να αρχίσω να κάνω θηλυκές βερσιονς αντρικών χαρακτήρων. Τέτοια πράγματα όμως θέλουν πολύ δουλειά!
οπότε για την ώρα θα προσπαθήσω να κάνω μία καλή λευκή lolita εμφάνιση, αλλά μη φανταστείς γλυκανάλατα πράγματα. Το θέλω να βγει αρκετά dark!
θα πας στο photoshoot πριν το παρτυ?
Sep 25 2009 22:45
Asaph → evaofadawn
Λογικα θα ειμαι πιο αναγνωρισιμη τωρα γιατι θα ξανακανω L, αν με δεις ελα να γνωριστουμε (μοιαζω καπως με τον αδερφο μου χχαχα), μαρεσει να γνωριζω καινουρια ατομα με παρομοια ενδιαφεροντα :D Εσυ θα ντυθεις?
Sep 25 2009 22:36
Asaph → SpirosK81
Συμφωνω με την Γουαμπιτ, πολυ καλες φωτογραφιες θα ηθελα κι εγω μερικες (αν και βασικα ολες ισως μιας κ κανω συλλογη..)
Rapidshare? :) or coffee κατι?(μιας κ μενω Αθηνα κι εγω)
Sep 13 2009 12:01
Cassiel → Asaph
Χρόνια πολλά Eri-chaaaaaan:hbd: και καλά να περάσετε στο πάρτι σήμερα:drinks:!!!
Jul 04 2009 10:29
Asaph → iristella
Thanx που μου το πες!
Θα προσπαθησω να μην ειμαι τοσο λακωνικη:)
Jun 08 2009 22:40
iristella → Asaph
Asaph σου έσβησα ένα post στο naruto latest chapter thread. Posts που είναι σε στυλ +1 +10 +100 θεωρούνται spam και σβήνονται. Αν συμφωνείς με κάποιον μπορείς να δώσεις και έναν συμπληρωματικό λόγο για την πεποίθησή σου αυτή.
Καλή συνέχεια εύχομαι και happy postu postu.
Jun 08 2009 20:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed