Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Asaph → Buraku-san

ΚΚ otan einai tha ta mazepsw kai tha steilw link gia downlaod:)
Οκτ 26 2009 20:37
Φωτογραφία

Buraku-san → Asaph

Ia...Adell desu! Raito nakama da! Ωστόσο ότι φωτό έχεις ευπρόσδεκτη!!!:tensai:
Οκτ 26 2009 17:23
Φωτογραφία

Asaph → Buraku-san

Hey, Raito desu ka? An einai pes kana mail h msn etsi wste otan exw polles na su dwsw, exw mono merikes fotos so far :D
Οκτ 26 2009 16:37
Φωτογραφία

Asaph → evaofadawn

Yokatta ne! Ωραια θα τα πουμε κει τοτε!
Σεπ 25 2009 23:03
Φωτογραφία

evaofadawn → Asaph

αα, ωραία! δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα ομαδικά για cosplay! είναι πάντα πιο εντυπωσιακό! θα τα πούμε εκεί λοιπόν! θα φέρω κ εγώ φωτογραφική εννοείται!
Σεπ 25 2009 22:56
Φωτογραφία

Asaph → evaofadawn

Hai, Hai, δεμενη με μια Yagami Raito χαχαχ και ισως και μια Mello και μια Matt (αν ερθουν στο photoshoot)
Σεπ 25 2009 22:51
Φωτογραφία

evaofadawn → Asaph

χαχα οκ, θα έρθω να σε βρω με κάνα γλυκάκι, κάνα γλυφιτζούρι..!! Για κανονικό cosplay, δεν προλαβαίνω τώρα! μου αρέσουν αντρικά κυρίως κ εμένα, αλλά έχω σκεφτεί να αρχίσω να κάνω θηλυκές βερσιονς αντρικών χαρακτήρων. Τέτοια πράγματα όμως θέλουν πολύ δουλειά! οπότε για την ώρα θα προσπαθήσω να κάνω μία καλή λευκή lolita εμφάνιση, αλλά μη φανταστείς γλυκανάλατα πράγματα. Το θέλω να βγει αρκετά dark! θα πας στο photoshoot πριν το παρτυ?
Σεπ 25 2009 22:45
Φωτογραφία

Asaph → evaofadawn

Λογικα θα ειμαι πιο αναγνωρισιμη τωρα γιατι θα ξανακανω L, αν με δεις ελα να γνωριστουμε (μοιαζω καπως με τον αδερφο μου χχαχα), μαρεσει να γνωριζω καινουρια ατομα με παρομοια ενδιαφεροντα :D Εσυ θα ντυθεις?
Σεπ 25 2009 22:36
Φωτογραφία

Asaph → SpirosK81

Συμφωνω με την Γουαμπιτ, πολυ καλες φωτογραφιες θα ηθελα κι εγω μερικες (αν και βασικα ολες ισως μιας κ κανω συλλογη..) Rapidshare? :) or coffee κατι?(μιας κ μενω Αθηνα κι εγω)
Σεπ 13 2009 12:01
Φωτογραφία

Asaph → Cassiel

Arigatou Cassi :D:D:D!!!
Ιούλ 05 2009 22:42
Φωτογραφία

Cassiel → Asaph

Χρόνια πολλά Eri-chaaaaaan:hbd: και καλά να περάσετε στο πάρτι σήμερα:drinks:!!!
Ιούλ 04 2009 10:29
Φωτογραφία

Asaph → iristella

Thanx που μου το πες! Θα προσπαθησω να μην ειμαι τοσο λακωνικη:)
Ιούν 08 2009 22:40
Φωτογραφία

iristella → Asaph

Asaph σου έσβησα ένα post στο naruto latest chapter thread. Posts που είναι σε στυλ +1 +10 +100 θεωρούνται spam και σβήνονται. Αν συμφωνείς με κάποιον μπορείς να δώσεις και έναν συμπληρωματικό λόγο για την πεποίθησή σου αυτή. Καλή συνέχεια εύχομαι και happy postu postu.
Ιούν 08 2009 20:15
Φωτογραφία

Asaph → Xa0s

Καλα ο GT ο κακοκοιρης τοσα που ακουσε προχτες.. χαχαχα
Ιούν 08 2009 11:19