Community Status Updates
FallenSpiritGR → Black Rock
το ύψος και το πλάτος όσο είναι το επιτρεπόμενο εδώ στο φόρουμ. για την εικόνα τώρα πρέπει να σου δώσω κάτι συγκεκριμένο δηλαδή σε διαστάσεις και τετεια η ότι και να είναι δεν έχεις πρόβλημά? το εφέ το αφήνω πάνω σου ότι έχω δει που έχεις φτιάξει είναι super WOW οπότε δεν έχω πρόβλημά ότι και να κάνεις όσο για το κείμενο μόλις μου απαντήσεις για την εικόνα θα σου πω άμεσος! ^^ thanks a lot!!!! ^^
Apr 30 2010 00:03
Black Rock → FallenSpiritGR
πες μου τι ακριβώς θες να κάνω και θα δώ. Και όταν λέω ακριβώς πρέπει να είσαι συγκεκριμένος
(ύψος,πλάτος,εικόνα,εφέ,κείμενο)
Apr 29 2010 22:27
δηλαδή τι θες?? να σου πω τα ανιμε που μου αρέσουν??? δεν κατάλαβα! ^^
Apr 29 2010 18:00
Black Rock → FallenSpiritGR
ανάλογα με το τι θες γιατί δεν κάνω για όλα τα anime signatures
Apr 29 2010 16:04
μήπως μπορείς να μου κάνεις τα μαγικά σου και να δημιουργήσεις ένα σετακι ?? avatar kai sing???
Apr 29 2010 13:33
Adventurer → FallenSpiritGR
Αμα ειναι για τοσο δεν υπαρχει προβλημα, συνεχισε κανονικα και ευχαριστω για την ενημερωση :)
Apr 28 2010 13:42
FallenSpiritGR → Adventurer
εεε καλά δεν είπαμε και τόσο απλός καμία 4 με 10 μέρες περίπου εκεί υπολογίζω!!
Apr 28 2010 12:40
Adventurer → FallenSpiritGR
Βασικα αν μιλαμε για καθυστερηση ενος μηνα (αφου απ'οσο ξερω οι εξετασεις τελειωνουν τελος Μαϊου) τοτε ισως θα ηταν φρονιμοτερο να αλλαξετε θεση με τον PhantoM47.
Apr 28 2010 02:32
FallenSpiritGR → Adventurer
μήπως μπορείς να βάλεις τον phantom στην άλλη ομάδα στο otakou megapack γιατί έχω πανελλήνιες και μπορεί να αργήσω να τα τελειώσω λίγο και δεν θέλω να τον καθυστερήσω......
Apr 27 2010 14:11
FallenSpiritGR → 1451
σκέφτομαι να κάνω μια προβολή ανιμε και μετά ένα πάρτη όταν έχω τον καιρό (δλδ τώρα που τελειώνουν πανελλήνιες) μπας και γνωριστούμε και λίγο καλλίτερα (όλοι γενικά!!) γιατί δεν έτυχε να τα καταφέρω να πάω ποτέ σε συγκεντρώσεις....
Apr 21 2010 21:41
1451 → FallenSpiritGR
Γεια σου FallenSpiritGR. Δεν είμαι Κρητικός αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου να επισκεφθώ την Κρήτη. Αν και όταν βρώ τη δυνατότητα.
Apr 21 2010 12:57
FallenSpiritGR → 1451
τελικά είμαστε πολύ άπω την κρήτη animaδες εε? εε ρε και νόμιζα ότι ήμουν εγώ μονό!! :)
τι λες άντε να κανονίσουμε και καμία συναντήσει εδώ πέρα !!
Apr 21 2010 12:25
iristella → FallenSpiritGR
Είναι πρόβλημα του forum. Θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Jul 21 2009 22:57
FallenSpiritGR → iristella
παρακαλω πολυ βοηθεια δεν μπορω να αλαξω το αβαταρ μου προσπαθω καποσες μερες τωρα και τιποτα!!!
Jul 21 2009 22:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed