Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → alxdjo

Να σου πω...γιατί και στα 2 ποστ σου στην τρύπα γράφεις "άχρειστοι" και όχι "άχρηστοι"?Την 1η φορά λέω άντε λάθος,αλλά τη 2η?
Jan 13 2011 10:21
Photo

Erisadesu → alxdjo

τι να τη κάνεις την Sailor ΑΦροδίτη όταν μπορείς να έχεις την Θεά Καφροδίτη;
Jan 07 2011 17:12
Photo

alxdjo → Erisadesu

Ti les re.Venus gia panta.Alla ok h Ami einai h deyterh agaphmenhh m.Alla Venus 4 ever.San thn Aekara
Jan 07 2011 12:17
Photo

Erisadesu → alxdjo

άλλαξε σετάκι σοβαρά τώρα..... κρίμα είναι το σετάκι που έβαλες.... σε παρακαλώ κάντο... μη το σκέφτεσαι απλά do it... just do it... πλιήζζζζζζζζζζζζζζ ή τουλάχιστον βάλε την sailor μπλέ με τα κοντά μαλλιά.
Jan 07 2011 10:20
Photo

Napster → alxdjo

Μακαρι, σε παρα πολλα sites το LoD ειναι στα top requested games.
Jan 07 2011 03:57
Photo

alxdjo → Napster

Μακαρι να το ξαναφτιαχνανε για ps3 ε νεα γραφικα
Jan 07 2011 03:41
Photo

alxdjo → laraska

α οκ
Jan 07 2011 03:40
Photo

Napster → alxdjo

Και 'γω το ειχα λατρεψει το demo μου. Θυμαμαι πως δεν μπορουσα να το συνεχισω επειδη δεν ηξερα πως πρεπει να ριξεις το δεντρο με το τσεκουρι. xD Μετα απο 1-2 χρονια ενας φιλος μου ειχε το 1ο cd μονο και μου ειπε "Θες να σου δωσω ενα παιχνιδι με εναν ξιφομαχο με ενα μεγαλο σπαθι?" Και επειδη εγω δεν ηξερα πως λεγοταν το παιχνιδι του ειπα ναι. Μολις το εβαλα εμεινα με ανοιχτο το στομα. Δεν ηξερα τι να κανω απο την χαρα μου. xD Λιγους μηνες αργοτερα ο ξαδελφος μου πηγε στην Ιταλια για σπουδες και το Πασχα που γυρισε μου το αγορασε αλλα στην Ιαπωνικη version. xD
Jan 07 2011 02:39
Photo

alxdjo → Napster

Ηταν ατυχο δυστιχως σαν τιτλος.Εγω το ειχα λατρεχει απο το demo του.Πεζει να το ειχα πεξει πανω απο 50 φορες σε demo.Καλα την 1η φορα που το τερματισα ειχα κανει παρτι.Ημουν 10 χρονων και ημουν με περιπου Lv 30 party.Το τελευταιο αρχιγο τον ειχα πεζει καμαι 100 φορες μπας και το ριξω.Πριν κανα χρονο που το ξαναπεξα ημουν τοσο overpowered (6 sets απο LC και AoL) που απλα παταγα Χ :)
Jan 07 2011 02:23
Photo

laraska → alxdjo

ηταν κατι για τον meidei για το 30 rock.
Jan 07 2011 02:19
Photo

Napster → alxdjo

Φυσικα. ;) Ετσι και αλλιως εγω χαιρομαι να μιλαω για το αγαπημενο μου παιχνιδι. Και σε παιχνιδια θα υπαρχουν παντα διαφωνιες. Και ναι, πρεπει να το ξαναπαιξεις και αυτη τη φορα να δεις αμα ειναι αχρηστη η Shana ή οχι. :P Το μονο κακο με το LoD ειναι οτι βγηκε την ιδια χρονια με το FFVIII και ο περισσοτερος κοσμος προτειμησε να αγορασει το FFVIII γιατι το FFVII ειχε κανει τεραστια επιτυχια και ετσι το LoD [I]χαθηκε [/I]απο την αγορα.
Jan 07 2011 02:05
Photo

alxdjo → Napster

Kouventa na ginete vre.Kanoume over analysis se paixnidi tou 1997.Kai psinomai na to ksanapeksw :P
Jan 07 2011 01:53
Photo

alxdjo → laraska

ti eixes grapsei?
Jan 07 2011 01:52
Photo

zoro77 → alxdjo

α αυτό εννούσες λολ
Jan 07 2011 01:41
Photo

Napster → alxdjo

Συμφωνω. Οπως επισης και το Speed τους δεν εχει μεγαλη διαφορα. Η Meru 70, η Shana 65. H Shana βγαζει ομως παρα πολυ καλυτερο Def. αλλα ακομα καλυτερο M. Def. Και οπως σου ειπα, ειναι supporter char. Δεν θα την βαλεις για να hitαρει αλλα για να βοηθαει τους αλλους 2. Αμα χρειαστει να βαρεσει το κανει με items. Και αφου σου ειπα πως εχει καλο M. DMG+τρελα heal skills δεν πιστευω να ειναι αχρηστη. Συμφωνω, αμα ειχε additionals τοτε θα ηταν παρα πολυ καλη. Αλλα ειναι λιγο lol να ειχε additional με οπλο ενα τοξο. Υ.Γ. Η Shana θα ηταν η τελευταια που θα εβαζα στο party μου, πιστεψε με. Ενας απο τους πολλους λογους για να μην την εχω στο party ειναι επειδη το LoD το λατρευω για το Battle System του και η Shana το χαλαει επειδη δεν εχει additionals.
Jan 07 2011 01:06