Jump to content

Community Status Updates

Photo

mariapap15 → laraska

ουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφ νόμιζα θα παρει καμια 300αρια...... καλό είναι. το καλύτερο απόσα εχω δει ως τωρα και ως υπόθεση και σε σχέδιο και στο μήνυμα που περνάει νομιζω πως μ'αρέσει πολύ
Feb 04 2009 18:00
Photo

laraska → mariapap15

74 επισοδεια ειναι . Το μεγεθος ειναι μεγαλο , αλλα παρ'ολα αυτα σου αρεσε ?
Feb 04 2009 14:36
Photo

mariapap15 → laraska

η αλήθεια είναι οτι άρχισα να το βαριέμαι σε κάποια στιγμή μετά άρχισα να προχωράω λίγο τα επεισοδια-λιγο- ^^ τώρα είμαι στο 56 περίπου πόσα έχει πια??????? το κακό είναι οτι άρεσε και στον αδερφό μου και κόλλησε έτσι θέλει να τα βλέπει ολόκληρα. αυτά ^_^
Feb 04 2009 14:20
Photo

laraska → mariapap15

λοιπον ... πως τα πας με το μανστερ ? ειναι καλο ? κακο ?
Feb 04 2009 05:50
Photo

mariapap15 → Ritsuka

αρκετα καλα νομιζω αλλα ακομα μαθαινω. ευχαριστω για το μηνυμα. ναι μου αρέσει πολυ η lafee.
Jan 31 2009 12:00
Photo

Ritsuka → mariapap15

Hi! Εισαι LaFee fan βλεπω! Μαρεσουν καποια songs τηs.. Heul doch k wer bin ich ειναι ωραια κομματια [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/aaacf4.gif[/IMG]!Ξερειs γερμανικα?
Jan 30 2009 20:59
Photo

laraska → mariapap15

Χαιρομαι που σου αρεσε . Και να φανταστεις ακομα εισαι στην αρχη ... μεχρι το 7 μπορει να βαρεθεις ( δλδ ετσι λενε μερικοι ) , αλλα μετα δεν θα ξεκολας απο την οθονη του υπολογιστη . Βεβαια υπαρχει και ενα κακο . Και αυτο ειναι πως μετα ματαια θα ψαχνεις για καποιο καλυτερο απο αυτο . αν στραφεις στα μανγκα , θα βρεις αυτα : 20th century boys // pluto // hmmm ktl
Jan 24 2009 01:29
Photo

mariapap15 → laraska

απλά θέλω να πω ευχαριστώ για το monster -που μου είπατε να δω???-ειμαι στο 4ο επ. και ήδη μου αρέσει πάρα πολύ!!! Είναι πραγματικά όμορφο και έχει κάτι να πει. ^^
Jan 23 2009 20:01
Photo

mariapap15 → laraska

τσκ τσκ.... *_* για μενα τα παιδικα δεν είναι πρόβλημα εξάλου παιδικα πρεπει ακομα να βλεπω. >_< απλα διαλεγεις τι θα δεις και τι οχι. δε βλεπω ας πουμε pokemon, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ παιδικο, βλεπω ομως πχ love hina εχει πολυ γελιο, η κατι σειρες οπως το attention please ^_^ η κατι ταινιουλες σαν το moonchild και battle royale. αν και αυτα οι περισσοτεροι τα θεωρουν σκουπιδια. αυτα.
Jan 19 2009 20:32
Photo

laraska → mariapap15

χμμμ μην το πεις πουθενα αυτο , αλλα ολα ειναι παιδικα ... ( εκτος απο αυτο που σου προτεινα πρωτο ) . παιδικο φαινεται στην αρχη , μετα γινεται καλο .
Jan 19 2009 17:06
Photo

mariapap15 → laraska

μπα...αν δεν κανω λαθος, αυτο το piece ηταν-με το συμπάθειο- κατι χαζό που έπαιζε παλιά στο alter...αλλα δεν είμαι και σιγουρη. επισης δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το deathnote σε anime, σε ταινιες ηταν πιο καλο-ετσι πιστευω δηλαδη-
Jan 19 2009 17:00
Photo

laraska → mariapap15

το ναρουτο παντως και εμενα δεν αρεσε , αλλα μετα αρχισα να το χωνευω .... δες one piece αν ειναι . το αλλο αντιπαλο του δεος .
Jan 19 2009 16:54
Photo

mariapap15 → laraska

οχι,ενταξει, οι προτασεις δεκτες, θα το ψαξω. >_<
Jan 19 2009 16:51
Photo

laraska → mariapap15

συγνωμη αν σε ζαλησα.
Jan 19 2009 16:44