Jump to content

Community Status Updates

Photo

sLingEr → Xa0s

Thnx !!!! και εγω οταν το ειδα δεν το πιστευα .... χαχαχαχα
Jan 29 2009 00:38
Photo

Xa0s → sLingEr

Εκπλικτικι φοτο στην υπογραφι σου ..lol τρελο
Jan 28 2009 17:24
Photo

sLingEr → kelborn3

Η αληθεια να λεγεται ..... βασικα το αβαταρ σου μου αρεσει πιο πολυ ... ολα τα λεφτα ειναι.... και το sig εννοειτε !!!!!!
Jan 27 2009 19:29
Photo

kelborn3 → sLingEr

Na sai kala gia to picture comment
Jan 26 2009 12:29
Photo

sLingEr → tsintori

Τι ρωτας μωρε ... και εγω απο αλλου τοις πειρα ... χαχαχα ανεβαζω και αλλες νομιζω θα σου αρεσουν ... βασικα και εσυ αυτες που εχεις τα σπανε ειδικα ο ulqui !!!!!!
Jan 19 2009 23:33
Photo

tsintori → sLingEr

Mε την Hinata αν και βλέπω ότι όλες οι εικόνες που έχεις είναι φοβερές. Σε πειράζει να αποθηκεύσω μερικές στο pc;;;
Jan 19 2009 14:59
Photo

sLingEr → tsintori

Ty !!!! για πιo sig λες ομως ???
Jan 19 2009 01:29
Photo

tsintori → sLingEr

Το sig είναι απλώς καταπληκτικό!!!!!!!!!
Jan 18 2009 12:04
Photo

sLingEr → robostav

Ναι ρε και εγω για αυτο εκανα τον κοπο .... ηθελα να το δω αυθεντικο .... καλα τα demons πρεπει να τα σπανε .....εχω ποροθει πιο παρα πολι με το τελευταιο chapter .........
Jan 16 2009 02:14
Photo

robostav → sLingEr

και εμενα κατι ανιψια με πρηξανε να το δω (το ανιμε του claymore) και σκαλωσα! τα πρωτα vol τα πηρα απο το αμαζον,αν και απ'οτι μου ειπανε στο depository bookstore τα στελνει χωριςεξοδα αποστολης. και επισης διαβαζονται τρομερα πιο ευχαριστα απο το onemanga.com,ευχαριστιεσαι το σχεδιο. αντε να δουμε τι ξυλο θα πεσει με τον isley και τα demons!
Jan 16 2009 02:00
Photo

sLingEr → robostav

ε ναι ρε c καμια σχεσει , εγω το anime ειδα και ποροθικα (δεν ηξερα τοτε), μετα διαβασα το manga , στην ουσια αν δεν ηταν το claymore μπορει να μην αρχιζα τα manga\ τεσπα εγω ενα vol που πιρα το πειρα απο ενα local βιβλιοπολιο ... εκανε καπου στις 20 μερες αν θυμαμαι καλα .. το εφερνε απο την αγγλεια συγκεκριμενα ... εσυ απο το iternet τα πηρες ???
Jan 16 2009 01:36
Photo

robostav → sLingEr

hey :-) basika ta exo diabasei ola,exo parei kai 5-6 vol alla gia na stirikso kai ligo to otaku no sekai ta ypoloipa eipa na ta paraggeilo apo ekei gia na ton stirikso ligo alla argei poly o atimos... tromero einai klaseis anotero apo to anime (klassika) esy?
Jan 16 2009 00:55
Photo

sLingEr → Adventurer

Οκ το διορθοσα , Thnx !!!! :P
Jan 14 2009 14:25
Photo

sLingEr → Sparda

Oχι ρε c νομιζω καλα το εχεις γραψει εγω το εγραψα βιαστηκα γιατι βαριωμουν να παω να δω ... thnx παντος ηθελα να βρω κατι καινουργιο για να περασω τον χρονο μου (καλα σε αυτο το site τα εχω παιξει ειναι απιστευτο )μολις το διαβασω θα σου πω την γνωμη.... :P
Jan 14 2009 14:18
Photo

Adventurer → sLingEr

Στο Heal/Hurt game πρεπει να δωσεις και μια ψηφο περι του σε ποιον χαρακτηρα θα δωσει +6hp o Gintoki ;)
Jan 14 2009 14:18