Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
legeon → ATANASHIOSU
πστ που χαθηκες εσυ?ειχα αρχισει να ανυσυχω ξερεις.καλως μας ηρθες
Δεκ 08 2010 11:29
Xristos-san → ATANASHIOSU
Σε παρακαλω απαντησε στο μηνυμα που εστειλα και αν δεν το εχεις λαβει πες το μου.Οκ?.
Νοέ 08 2009 19:16
Ptomahawk → ATANASHIOSU
Να σε ρωτήσω, ίσουν κάποτε σε κάποιο forum με το nickname ALIEN;
Ιαν 25 2009 04:40
Erisadesu → ATANASHIOSU
Senpai θα βάλω τα δυνατά μου για να αντεπεξέλθω στα στάνταρτ που έθεσες στο φροντιστήριο. Αν και ακόμη για το 4 πάω αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή
θα μπορώ να σε φτάσω έστω και στο 10% :)
Wish me luck για τις εξετάσεις.
Νοέ 29 2008 12:55
lightshadow
→
ATANASHIOSU
σχετικα με το θεμα Φιλοσοφια ποσες φορες μπορουμε να επεμβουμε σε αυτο?υπαρχει καποιο οριο και αν ναι ποιο ειναι αυτο?
Νοέ 01 2008 00:04
Namida → ATANASHIOSU
"Σήμερα έμαθα ότι η εταιρία DATSUN στα ιαπωνικά προφέρεται Ντάττ(ο)-σαν και όχι Ντάτσουν!"
Μήπως μπορείς να μάθεις και τι σημαίνει σε παρακαλώ; Είναι από κατακάνα ή ιαπωνική λέξη;
Οκτ 20 2008 15:40
dennisuke → ATANASHIOSU
Έχουν πέσει στην υπόληψή σου τα γκρουπ (social groups) του anime.gr? Γίνεται κι εκεί συζήτηση όπως στα threads αλλά πιο χαλαρά. [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/"].aNiMe//GR Forums - Social Groups[/URL]
Πιστεύω είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αυτά, πάντως δική σου επιλογή είναι αν θες να κοιτάξεις.
Τι καιρό κάνει στο Sapporo? Εδώ άρχισαν οι βροχές..
Οκτ 02 2008 13:21
Kenny → ATANASHIOSU
Ερώτηση: Πώς θα μεταφράζαμε στα ιαπωνικά το anime distribution netrwork;
Μήπως アニメ流通のネットワーク, ή κάνω λάθος;
Υπόψην ότι εδώ το distribution δεν έχει την έννοια της διανομής από μία πηγή, αλλά της διάδοσης από άτομο σε άτομο.
Σεπ 28 2008 19:50
ichigo13 → ATANASHIOSU
Ok ρε παιδί απλώς δεν το κατάλαβα ότι έλεγες αυτό!Νο problem απλώς πιστεψέ με προσπαθούσα να μην ξεχάσω κάποια περιοχή από τα νησιά ή να βάλω λάθος πόλη σε περιοχή όπου με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που είναι οι 2 μεγάλες πόλεις τις άφησα (κάκως) θεωρώντας πως και κοντά τους να είσαι ουσιαστικά μένεις σε αυτές!
Σεπ 12 2008 08:28
Anyparktos → ATANASHIOSU
Α επειδή μπερδεύτηκα και δεν έγραψα ποιος είμαι,εγώ σου στειλα εκείνο το email με την "περίεργη" ερώτηση.Να σε ρωτήσω και εδώ λοιπόν,μήπως ξέρεις κανα Γιώργο Πρεβεζιάνο?(ο αδερφός μου είναι)
EDIT:Άκυρο και το mail και η ερώτηση.Με συγχωρείς κιόλας αλλά ήταν πολλές οι συμπτώσεις!C ya!:byejg9:
Αύγ 28 2008 20:12
Namida → ATANASHIOSU
Συγνώμη που σου απαντάω εδώ, αλλά το κάνω για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος στο θρεντ των ολυμπιακών. Και γω δούλεψα στους ολυμπιακούς της Αθήνας, και μάλιστα για το NHK. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, ίσως δεν φταίνε οι αγώνες αυτοί καθαυτοί, αλλά ο τρόπος που διοργανώνται και παρουσιάζονται. Ωστόσο δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο γεγονός ότι οι ετιαρίες εκμεταλλεύονται το γεγονός για προβολή τους, και ότι γίνεται μεγάλη χρήση αναβολικών και άλλων ουσιών. Αυτό με κάνει να μην μπορώ να τους δω σαν κάτι ιερό.
Αύγ 11 2008 15:22
Melkor → ATANASHIOSU
esy mastora eisia kala? mathame edw pera sas kounhse gia ta kala.
Ιούν 16 2008 21:03
Erisadesu → ATANASHIOSU
sou exw nea !!!!
mantepse h tamaki mas :) 8a kanei paidaki!!!
Μάι 13 2008 13:29

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται