Community Status Updates
odin → Hatake Kakashi
Dude,άλλαξε υπογραφή,το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι 100kb και η δίκια σου είναι 300kb:uhh:
Sep 08 2008 09:42
jimmare → odin
Ναι,εχεις δικιο...Θυμαμαι οτι καποιος μου ειχε πει οτι ο sponis δεν με συμπαθει καθολου
και εγω το εδεσα σκοινι κορδονι:dazed:(δλδ το πιστεψα εντελως)Δεν εχω τπτ με τον sponi ή τον kenny αλλα το ακριβως αντιθερο...Σου ειπα ποιος ηταν ο λογος της ''στασης'' μου απεναντι τους!:nanana::nanana:
Aug 31 2008 09:15
odin → jimmare
Ο Sponis και ο Kenny δεν είναι οι μπαμπούλες με τα λουκέτα,άνθρωποι είναι και τη δουλειά τους κάνουν για να βοηθήσουν την κοινότητα (όπως όλη η ομάδα).Επίσης αν κάποιος είναι αρνητικά προδιαθετημενος απένταντι σου πρέπει και συ να επανεξετάσεις την μέχρι στιγμής στάση σου,δεν ξύπνησε κανένας,βλέπεις,μια ωραία μέρα και είπε ας βάλω στην μπούκα τον τάδε.You reap what you sow,I'm afraid:smokingg:
Aug 31 2008 08:41
jimmare → odin
Ευχαριστω πολυ(που το εσωσες επειδη αμα ερχοταν ο kenny ή ο sponis,μπορει να μου το εκαναν lock...)Απο οτι φαινεται δεν ειμαι και η μεγαλυτερη σημπαθεια για το Sponi...
Aug 31 2008 00:06
jimmare → odin
Γτ κοιτας καπως παραξενα το thread μου?Θα φαει lock???Ελπιζω πως οχι...:(
Aug 30 2008 23:51
Glastenen → odin
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
poke!
:cry5:
Aug 29 2008 20:18
iristella → odin
Ωχ εγω την εκανα την βλακεια στο profil της πιου πιου ε? Συγγνωμη και απο εμενα κατα λαθος θα το εκανα και ουτε που το καταλαβα...........
Aug 28 2008 14:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin
ααα οκ γιατι πολλες φορες το χω κανει κι εγω αλλα το χω προλαβει στο τσακ..:P
Aug 28 2008 14:35
odin → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν πήγαινε σε σένα,σε κάποιον που ήθελε να απαντήσει στο profile σου αλλα δεν τα κατάφερε πήγαινε:wis:
Aug 28 2008 13:52
odin → °•πίΟu-πίΟu•°™
Και μπαίνω σφήνα στη συζήτηση για να σημειώσω το εξής:Όταν θέλουμε [U]να πούμε[/U] κάτι σε ένα profile τότε χρησιμοποιούμε το reply,όταν θέλουμε [U]να ειδοποιήσουμε τους mods για ανάρμοστη συμπεριφορά[/U] κάποιου μέλους,χρησιμοποιούμε το report-όχι το ανάποδο.
Αυτά από μένα,carry on people~
Aug 28 2008 09:49
red pyramid → odin
hello. Πώς πάνε οι διακοπές? Καλό λιώσιμο και να το ευχαριστηθείς μέχρι εκεί που δε πάει εύχομαι :)
Aug 16 2008 18:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed