Community Status Updates
Lord Leon → DoB
Α, και μιας και το θυμηθηκα, να δωσω και ατομικα συγχαρητηρια για το προηγουμενο παλερμο. Τοσο η ιδεα οσο και η εκτελεση ήταν 10/10!
Mar 30 2013 00:46
-
DoB
Ωωω, thank you very much!!! <3
Mar 30 2013 10:09
-
DoB
Tα ροζ σλιπάκια και η 'περούκα' παίρνουν τιμητικές θέσεις όμως! ΧDDDDD Να μην αναφέρω ότι στο τέλος αποδείχτηκε ότι είχε και δίκιο! Επειδή η Hakaze ήθελε να κάνει του κεφαλιού της, θα την πλήρωνε ο πλανήτης... αμ...
Mar 25 2013 21:49 -
Kai
Ε, τα ροζ σλιπάκια ήταν έμπνευση του studio Bones (εκτός κι αν το συγκεκριμένο ήταν στα έξτρας του μανγκα, τι να πω) όπως και κάποιες άχρηστες σκηνές της Evangeline στην αρχή, οι σκηνές με το bullying στο πρώτο επεισόδιο, εκείνα με την απόπειρα δολοφονίας του Mahiro όταν ήταν μικρός αλλά και ένα ολόκληρο επεισόδιο φανγκεριλισμού της Hakaze + κάτι άλλα.
Mar 25 2013 22:14 -
redqueen
*bump*
L'Oreal :P Και να πς η ντομπ καιγεται χαχαχα
Καλα συζητησατε για seiyuu κι ακομα δν ανεφερε τν Hiroyuki η Kai? Ντροπη....
Mar 27 2013 00:50
DoB → Kai
/quote/ ο πρωταγωνιστής έχει ήδη μια θέση στην καρδιά μου γιατί με έκανε να αναθεωρήσω για τα στάνταρ που είχα για αντιπαθητικούς πρωταγωνιστές, τελικά πάντα υπάρχουν και χειρότερα... πολύ χειρότερα. /quote/
Mar 24 2013 00:42
-
DoB
Ήταν πάρα πολύ καλή μεταφορά. Trash με τα όλα του, αλλά δε σε άφηνε να βαρεθείς. Εμένα που είχα διαβάσει πρώτα το manga με ξένισε λίγο το τέλος, αλλά μετά που το ξανασκεφτόμουνα, ναι, ήταν καλύτερο τελικά.
Ήταν... ιδιαίτερο. Να θέλεις να βρίσεις τους πάντες, αλλά να έχει αυτό το κάτι που να σε παρακινεί να δεις και το επόμενο. (μέσα σε όλο το συρφετό, η Yuno ήταν η πιο συμπαθητική... φαντάσου! Α, ήταν και η Minene, και ο ντετέκτιβ που ήταν μαζί της. Γλύκα ήταν αυτοί οι δύο!)
Mar 24 2013 11:45 -
Kai
Το βρήκα πολύ προβλέψιμο σε αρκετά σημεία και ο Yukkii δεν βοηθούσε καθόλου, πίστεψέ με, δεν έγραψα στο θρεντ γιατί θα κατέληγε να είναι rage εναντίων του αντί για σχολιασμό, αλλά ναι, δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα. Μπορεί να μη μου έκανε εντύπωση, αλλά δε μου έβγαλε και την πίστη να το τελειώσω σαν άλλα.
Η Minene μου άρεσε αρκετά στα κομμάτια της δράσης. Ο Kurusu πήγε πολύ ανεκμετάλλευτος, σε χέρια άλλου δημιουργού θα μπορούσε να γίνει καλός χαρακτήρας. Χτυπούσα το κεφάλι μου σε κάτι άσχετες σκηνές fanservice. Περισσότερη ανάλυση από κοντά κάποια στιγμή, να τα βγάλω κι από μέσα μου :ρ
Mar 24 2013 12:00 -
DoB
Τον γάμο; Τον φοβερό αυτό κάτι-σαν γάμο πού τον πας; Καλά το fanservice δεν θα το σχολιάσω καν καλύτερα. Τουλάχιστον ανέτρεψε τα δεδομένα. Το imba πρωταγωνιστής και γλάστρα πρωταγωνίστρια έγινε imba πρωταγωνίστρια και γλάστρα πρωταγωνιστής... Ρε Yuno μου τι γούστο ήταν αυτό!
Ω ναι, περισσότερα κι από κοντά σύντομα. Τέλειωσα κι εγώ το Inaba *kyaaaa* έχουμε να πούμε πράμα.
Mar 24 2013 13:30
Kai → DoB
Εν τω μεταξύ, γελούσα ήδη, αλλά έτυχε σήμερα να κάνω κέικ και βλέπω τη λίστα με τα υλικά στο τέλος και ψόφησα στο γέλιο.
Mar 03 2013 21:47
-
DoB
Χαχαχαχαχα, πλάκα μου κάνεις τώρα!!!
...
Νο, I have not put any cameras in your house, I swear! T^T!
Mar 03 2013 21:51 -
redqueen
Ω θεοι ! Εγω τρομαξα οταν ελεγε ο Φραν οτι ηταν ασχημα τα μαλλια ενω πριν ειχαμε εκθιασει ολοκληρο συμβολαιο με L'Oreal and Timotei! :P
Everything is connected!
Mar 03 2013 22:19 -
Kai
Ε, ναι, ντροπή δηλαδή. Πώς άνθρωπος θεωρεί άσχημα τα υπέροχα μαλλιά του Samon;
Mar 04 2013 06:57
-
Fandom
Εμένα δε μου φάνηκε ότι αποκάλυψε κάτι.
Mar 01 2013 17:40 -
Kai
In character ακόμα και μετά το τέλος του Vamp. Πήγε όλο αθωότητα να συγχαρεί τους υπόλοιπους. Συντρόφους και μη XD
Mar 01 2013 19:00 -
Vagelio
Thank you, my murderer.
Mar 01 2013 21:41
OdyMonaxos → DoB
Βρε υπνούκα, κοίταξε το inbox σου. Σου έχω γράψει κάποια πράγματα για το παιχνίδι.
Feb 18 2013 20:59
mono → DoB
Hello ^^ Είδα ότι έχεις δει όλο το kuroko και διάβασες και το manga και ήθελα να σε ρωτήσω αν η σειρά έχει καλό τέλος ή σε αφήνει με το πουλί στο χέρι :P
Jan 24 2013 14:25
-
mono
To τελευταίο το έπιασα από βινετάκια στο youtube να ξεχειλίζουν από...manliness :P
Είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά οπότε θα το συνεχίσω γιατί μου αρέσει πολύ το basket. Ξέρω ότι το manga είναι ongoing και ότι το anime δεν καλύπτει ούτε το μισό μέχρι στιγμής απλά ήθελα να ξέρω αν έχει ένα αξιοπρεπές τέλος. Άλλωστε νομίζω ότι ανακοινώθηκε ήδη και η δεύτερη saison...
Jan 24 2013 15:26 -
DoB
You won't regret it, ένα εφταράκι το παίρνει για το είδος του, και ειδικά αν σου αρέσει και το μπάσκετ είναι απ' αυτά που δε βαριέσαι τη ζωή σου την ώρα του αγώνα, αλλά θες να δεις κι άλλο... Τέλος ακόμη δεν έχει, αλλά ήδη απ' το τέλος της πρώτης season έδειξε πως προετοίμαζαν τη δεύτερη.
Καλά nosebleeds~! >.<
Jan 24 2013 19:15 -
mono
Στο ενδιάμεσο είδα άλλα 6 επεισοδιάκια, χεχε.
Δεν καταλαβαίνω πώς περνάνε τα άτιμα και ναι όντως μόλις τελειώνει το ένα θέλω να δω και το επόμενο :P
Jan 24 2013 19:23
-
GhostPrince
http://www.youtube.com/watch?v=rUvVvk18C5s
Jan 21 2013 16:31 -
DoB
Λιώνωωωωωω~~~!!! *.* (αλήθεια, λιώνω from the inside. To συγκεκριμένο βίντεο δεν μπόρεσε να τ' αντέξει ο οργανισμός μου...) Πώς με ξέρεις!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Φαντασμοπρίγκιπα!
Jan 21 2013 19:22 -
GhostPrince
(>__<)
...είναι αυτό που μας συνδέει, όλους του Γκινταμοφάνζ <3
χαίρωμαι που σε λιωσε...(evil laugh) !
Jan 22 2013 00:11
iristella → DoB
Doby χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς. Πάντα χαρούμενη και με υγεία.
Jan 18 2013 02:57
-
iristella
Δωράκι ( I had to) => http://a.tgcdn.net/images/products/zoom/ec37_superman_caped_socks.jpg
<3
Jan 18 2013 02:58 -
DoB
Domo Arigatou gozaimasuuuu, onee-chan~!
Αυτές οι κάλτσες τέρμα epic! Θα πάω να τις βρω!
Jan 18 2013 16:39
iristella → DoB
Πάρε και αυτό για πολιτιστικό σοκ => http://www.youtube.com/watch?v=BuuXGhCFtx4
Jan 14 2013 15:25
-
iristella
Δεν είμαι καλά. Μην παρεξηγείς. -.-
Jan 16 2013 21:27 -
DoB
χαχαχαχαχααα, manager o Chico λέει!!!!
όχι, είναι πολύ-πολύ πιθανό σενάριο τολμώ να πω!
Jan 17 2013 00:18 -
OdyMonaxos
Καριέρα στη σόουμπιζ παίζει, αλλά το πολύ σαν teen idol. Δεν μπορεί να μεγαλώσει και να τον πάρουν τα χρόνια!!!
Jan 17 2013 00:39
iristella → DoB
Πάρε και αυτό για πολιτιστικό σοκ => http://www.youtube.com/watch?v=BuuXGhCFtx4
Jan 14 2013 15:25
redqueen → DoB
Mα σοβαρα πς με ξερεις :Ρ..Ημουν ετοιμη να δω Zettai και το αλλο με τα μπισια και διαβασα το ποστ... Θα ξερω που βαδιζω τουλαχιστον ΧΔ..Για μπισια θα χουμε και το Amnesia θα προυμε δοση κι απο εκει <3
Jan 08 2013 16:59
-
iristella
Υπάρχει και στο Tokyo tosho. Just saying. .. :P
Jan 08 2013 23:34 -
redqueen
Σοβαρα ? χδ
Εμενα τυχαια το πηρε το ματι μου σημερα...
DoB μειναμε πισω ντροπη !!!!
Thanks a lot iri!!!!:D
Jan 08 2013 23:48 -
DoB
RUNNING THERE!!!
Ευχαριστούμε Iri!!!
Jan 09 2013 01:35
-
DoB
Thanks! >.< Το Gintama είναι πάντα εγγύηση, πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου... ;)
Dec 25 2012 21:33 -
OdyMonaxos
Για μένα ήταν και απογοήτευση, μεταξύ μας, αλλά ντάξει, πρέπει να το ξαναπιάσω. Από καφρίλα πάντως μέγιστο!!!
Dec 25 2012 21:36
DoB
Kuroshitsuji 76: Πότε έγινε καλέ αυτό sports manga κι εγώ δεν το κατάλαβα; ο.Ο
Dec 19 2012 01:07
-
Fenrir
έλα, τρελό ψέμα... σιχαμερό τεύχος. -_-
Dec 19 2012 20:21 -
DoB
ναι, ένας μήνας αναμονή και δεν έγινε και τίποτα... Αν και βέβαια πώς αλλιώς θα κέρδιζε σε sports ο Ciel, εκτός απ' τον τρόπο που το έκανε... -.-'
Dec 20 2012 00:28 -
redqueen
Ελα τωρα λιγα λογια το fabulοus χαρακτηρα μου !!!! Καλα περιμενα οτι θα ειναι αχρηστοι αλλα τοσο πολυ??? Ντεμεκ ειναι της στρατηγικης ,στρατηγικη δν ειχαν! Ο αλλος fabulous ανιψιος του Viscount θα τς κερδιζε αχαχα
παλι με υπουλο τροπο νικησαν... δλδ αν δν ηταν ο Σεμπαστιαν τι θα εκαναν?? :Ρ
ΥΓ αποφευγουμε τς πιτες σε τετοιες στιγμες... ΧΔ
Dec 22 2012 17:02
-
Fenrir
Δεν είναι! Εκμεταλλεύεσαι την απόσταση... Το κάνεις γτ μισείς τις επιλογές μου ε; Ήταν και η Ινούε πιασμένη γαμώτο... :/
Dec 09 2012 12:21 -
redqueen
Eιναι classy νταξει??? ζουζουνακι!!!
Ναι τν χαλασε που του πηραν τη γυναικα της ζωης του και κατεληξε με την ανηλικη αδερφη xD
DoB ξεκιναει το παλερμο αστον να λεει!!!μουαχαχαχα
Dec 09 2012 12:48 -
Fenrir
ζηλιάρες γυναίκες!
Dec 09 2012 13:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed