Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII

εσύ το γενικοποιείς εγώ το περιορίζω στο όριο της κρεβατοκάμαρας. και τέλος πάντων δε θα ασχολούμε με τα διαζύγια άλλο έχουμε και έναν προεκλογικό αγώνα να κάνουμε... επίσης δεν είναι οτι φαίνεσε ανώριμη γενικώς σε αυτά που γράφεις φαίνετε ότι έχεςι ώριμη σκέψη μάλιστα τόσο ώριμη που μόνο ένας αμόρφωτος 80χρονος θα έκανε.
Sep 13 2009 14:06
Photo

FinalFantasyVII-XIII → Erisadesu

Δεν θέλω να σου την πω..... Μπορεί να φαίνομαι ανώριμη αλλα δεν είμαι τόσο πολύ. Είπες πως δεν λογαριάζεις τα έθιμα και τι λένε οι άλλοι αν εσύ υποφέρεις ψυχικά (αν βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση). Και πόλύ σωστα είπες πως ακολουθω τον εγκεφαλο μου ενω εσύ όχι. Τί σε κάνει να πιστεψεις πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούν την καρδιά τους; Και τί σε κάνει να πιστέυεις πως κανένας δεν λογαριάζει τί θα πουν οι άλλοι; Στην Κίνα είναι ακόμα ένα "ταμπού" σε πολλές περιοχές και δεν θα τους έλεγα φανατισμένους.... ίσως παραδοσιακούς... διαφορετικους.. αλλά όχι φανατισμένους 'Εχω την εντύπωση πως αυτό που κάνεις εσύ το γενικοποιείς.... με τόσα εκατομμύρια ζευγάρια καλο δεν είναι να κρατάμε μια πισινη; Το θεωρω πολύ πιο πιθανόν άνθρωποι ανα το κόσμο να αντιμετωπίζουν τον γάμο διαφορετικά παρά ίδια.
Sep 12 2009 12:24
Photo

εσύ ειπες ότι εγώ είμαι ενάντια των παραδόσεων και οτι τα μηδενίζω... εγώ δεν είπα οτι εσύ δεν είσαι.... Νοοτροπίες - έθιμα όλα απο το ίδιο σκέλος πηγάζουν γι αυτό σου τα ανάφερα οπότε αντικατέστησε τη λέξη έθιμα με νοοτροπίες... ούτε εγώ μιλάω για τα ζευγάρια της ελλάδας σου μιλάω γενικότερα ανεξαρτήτου εθνικότητας και παραδόσεων , νοοτροπιών για τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση.. σχετικά με το spoiler αν δεν βιώσεις ρε συ έναν χωρισμός πως μπορείς να μιλάς γι αυτόν; αν δεν νιώσεις την καρδιά σου να την ξεριζώνουν πως θα καταλάβεις τον πόνο του χωρισμού ; Οπότε δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τις εμπειρίες που ζει ο καθένας. γράφεις αυτό : Δεν είναι κακό να παραδεχτεις ότι κάπου δεν είναι και τόσο σωστα τα πράγματα. Ως μεγαλή....... θα σε τιμήσει ξέρεις κάτι ίσως και να μου την έλεγες αν δεν είχες αποδείξει σε μένα και σε άλλους ότι για τα 16 χρόνια οι πιο πολλές απόψεις σου είναι μισανθρωπιστικές και ρατσιστηκές. εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω γιατί μιλάς με τον εγκέφαλο σου και όχι με την καρδιά σου.
Sep 12 2009 10:39
Photo

FinalFantasyVII-XIII → Erisadesu

Που στο καλο είδες ότι είμαι ενάντια των παραδόσεων; Για ξαναδιάβασε τα ποστ. Και για να καταλαβω... οι Πόντιοι που κολανε; :terror2: Ποτε δεν τους ανέφερες.... :hot:και ποιες παραδόσεις τους κολλάνε με το διαζύγιο..... Εσύ παραλογίζεις. Μάλλον έχει χάσει τον ειρμό σου. Ήμαρτον δηλαδή.... Κοπελια.... μην τα πετάς έτσι αυτα.... σκέψου πρώτα πριν μιλήσεις. Καταλαβαίνω πως δεν ξέρεις να κάνεις συζήτηση γιατί χάνεται στο βάθος!!! 1) Είπα πως υπαρχουν νοοτροπίες. Ποτέ δεν μίλησα για έθιμα (που είδες εσύ να γράφω έθιμα ακόμα το αναρωτιέμαι...... και για Πόντιους μαλιστα) 2) Δεν μιλαω για τα ζευγάρια της Ελλάδας μόνο..... Μήπως είσαι λίγο αμυντική..... Δεν είναι κακό να παραδεχτεις ότι κάπου δεν είναι και τόσο σωστα τα πράγματα. Ως μεγαλή....... θα σε τιμήσει... [SPOILER]Δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις για να καταλάβεις κάποια πράγματα και πάνω απο όλα εσύ λες πως ο καθενας θα κάνει το ίδιο με σένα. Δεν ήξερα ότι είσαι εκπρόσωπος[/SPOILER]
Sep 12 2009 08:28
Photo

εκτός του ότι συνεχίζεις αρχίζεις και παραλογίζεσαι και λες και ότι θες πως γίνετε να κατηγορείς ένα άτομο που αγωνίζεται για την διατήρηση της ποντιακής παραδοσης οτι δεν υπολογίζει έθιμα; απορώ πως το έβγαλες απο το μυαλό σου εγώ αυτό που λέω είναι οτι οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν αλλάξει δεν είναι όπως παλιά, ο άνθρωπος έγιεν πιο εγωιστής γι αυτό και προκειμένου να μη χαλάει την ψυχική του διάθεση πλέον παίρνει πιο εύκολα διαζύγιο. το ότι εσύ δεν έχεις δει αυτή την αλλαγή οφείλετε ότι είσαι πολύ μικρή για να βιώσεις τις αλλαγές αυτές, θα δεις και εσύ οτι στα 28 σου τα πράγματα θα είναι πολυ διαφορετικά απο τα 16. εγώ βλέπω αυτές τις αλλαγές και πίστεψε με δεν φταίνε τα ήθη και τα έθιμα περισσότερο φταίει η εξέλιξη του είδους και των σχέσεων. όταν κάνεις σχέση και χωρίσεις θα καταλάβεις τι λεώ. σοβαρή σχέση εννοώ. .
Sep 11 2009 13:04
Photo

a2a → FinalFantasyVII-XIII

Ναι μου το είπε τις προάλλες! Άντε να μπαίνουμε περισσότεροι έλληνες και κει!
May 07 2009 11:52
Photo

FinalFantasyVII-XIII → a2a

Γειά σου!! Γνώρισα την αδελφή σου στο Poupee!!
May 07 2009 10:31
Photo

FinalFantasyVII-XIII → cloudy

Καλή επιτυχία με το Proficiency σου! Αν επιτρέπεται, ποιό δίνεις;
May 03 2009 11:54
Photo

FinalFantasyVII-XIII

Μμμμ.. ακούω τις απόψεις σας αλλά δυστυχώς είμαι 'κολλημένη' στις απόψεις που έχω ήδη εκφράσει και όχι και με τόσο καλή μαεστρία ομολογουμένως. [B]Η παιδεία και η μόρφωση δεν πάνε μαζί;[/B] Αν είσαι άνθρωπος .. με σεβασμό στους μεγαλύτερους και τέλος πάντων όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο με παιδεία δεν θα προσπαθησεις να διαβάσεις κιόλας; [SPOILER] Μια κομμώτρια που δεν ξέρει ποιος έγραψε τον Εθνικό Ύμνο δεν νομίζω πως έχει το δικαίωμα να αποκαλείται Ελληνίδα. Εκεί τραβάω τα μαλλιά μου κι εσείς το ίδιο φαντάζομαι. Κια επίσης, αρνούμαι η μελλοντική μου ψήφος να ισοδυμανεί με αυτήν ενός άσχετου που τελείωσε με 10. καλός άνθρωπος μπορεί να είναι αλλά.. {και εγω όταν ακούω τον ευατ'ο μου καταλαβείνω πόσο σκληρές απόψεις είναι αυτές, μην φαντάζεστε πως είμαι στον δικό μου κόσμο} Δεν ξέρω την ακριβή σου ηλικία Anelis, αλλά αν είσαι μεγάλη νομίζω πως δεν έχεις δει την δικιά μου γενιά. Πολλοί είναι τουρίστες στην ταξη και εμποδίζουν αυτούς που θελουν να προσέχουν και αποκαλούν φυτά και ξενέρωτους αυτούς που διαβαζουν. Νομίζω ότι τέτοια στάση ακολουθείτε κι εσείς [/SPOILER]. Τέλος, ξέρω πολύ καλά τα άτομα της 'έργατικής τάξης' και τα παιδιά που προέρχονται απο την ταξη αυτήν. Ο πατέρας μου ως αρχιτέκτονας κια έτσι έχουμε πολλούς φίλους υδραυλικούς και οικοδόμους ( ο θείος μου είναι οικοδόμος ) κλπ. [B]Ναι, είναι καλοί άνθρωποι, δουλεύουν πυρετωδώς για ψίχουλα αλλά[/B] δεν ανέχομαι ένα ... ρεμάλι της κοινωνίας να ισοπεδώνει τις συζητήσεις στην ταξη μου όταν μιλάμε σοβαρά για πολιτισμό και φλέγοντα ζητήματα της εκπαίδευσης με κάποια κοτσάνα που θα πετάξει και να γελάσει αυτό και το πηγαδάκι του εκεί. Μπορεί να βάζω ταμπελες, αλλά είναι εντελώς δικαιολογημένες. Καταλάβετε και εμένα λίγο. ¨οσο για τον ρατσισμό... αν αρχίσω να λέω όχι, όχι, όχι θα με πάρουν με τις πετρες. [SPOILER] Εγω, τα παιδιά που βλέπω, που δεν δείχνουν σεβασμό σε κανέναν και λένε απο 15 χρονών τα πιο αισχρα πραγματα του κόσμου έχουν γονείς που ψοφάνε στην δουλεια και αυτά χωρίς φιλότιμο κατεβαίνουν για φροντηστήριο και αντί για μάθημα, πάνε στην καφετερια. Αν δεν υπολογίζεται η γνώμη ενός τελειόφοιτου του καποδιστριακού που ξέρει απο φιλοσοφίες κλπ. ή ποιανου η γνώμη θα υπολογιστει; Οι άνθωποι που δεν έχουν σπουδάσει έχουν διδαχθεί από την ζωή αλλά μου φαίνεται πιο 'επικίνδυνο' να εμπιστευτω τον δεύτερο από τον πρώτο. [/SPOILER][B]Για περάστε απο τα ΕΠΑΛ και αν δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση (κακή εντύπωση) τοτε μάλλον είμαστε σε εντελώς διαφορετικά ακρα[/B] Ϊσως με τα χρόνια γίνω λιγότερο σκληρούπηρυνική ποιος ξέρει!
Mar 25 2009 16:45
Photo

Anelis → FinalFantasyVII-XIII

sorry διάβασα το ποστ σου στο θρεντ για τα ιαπωνικά και μου ήρθε νταμπλάς είναι κρίμα που αν και από οικογένεια υψηλού μορφωτικού επιπέδου κατηγοριοποιείς, κρίνεις και βάζεις ταμπέλες με τόση ευκολία στους ανθρώπους και μάλιστα να λες "δεν θα ήμουν[B] τόσο [/B]ρατσίστρια[B]"[/B], παραδεχόμενη τον ρατσισμό σου αλλά παρουσιάζοντας τον ως κάτι ασήμαντο προσωπικά θεωρώ ποιο σημαντικό το να έχει κάποιος παιδεία από το να είναι μορφωμένος, οπότε πχ ποιο ψηλά έχω στην εκτίμησή μου μια παντελώς αμόρφωτη κομμώτρια που ασχολείται με τρίχες από μία φιλόλογο που βλέπει τους άλλους ως κατώτερους γιατί ξέρει ιστορία
Mar 15 2009 20:24
Photo

ο πατέρας μου δεν σπουδασε ποτέ στη ζωή του και οι γνώσεις που έχει ισοπεδώνουν αποφοίτους πανεπιστημίου και μια μέρα όταν μεγαλώσεις θα δεις ότι σε αυτό τον κόσμο είναι απείρως δύσκολο να βρεις υδραυλικό και ηλεκτρολόγο και καλύτερα να έχω έναν υδραυλικό που θα έχει δουλειά παρά έναν άνεργο απόφοιτο Πολυτεχνείου με δεκαπέντε μεταπτυχιακά που μέχρι τα 35 του δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Και ναι προτιμώ να με ρωτάει μια κομμώτρια για το ποιος είναι ο Μαρτίνος Λούθιρος παρά να συναντώ αποφοίτους πανεπιστήμιου οι οποίοι νομίζουν ότι ο Μαρτίνος Λούθιρος είναι ο martin louther king. και εντάξει αυτή η χώρα έχει γεμίσει με "σπουδαγμένους" που στην ουσία είναι πιο αμόρφωτοι και από τούβλο.
Mar 15 2009 03:56
Photo

Animesuki → FinalFantasyVII-XIII

Γεια σου!Καλη χρονια και χρονια πολλα!!!
Jan 01 2009 03:25