Community Status Updates
Neuro → Glastenen
Γεια σου έφτιαξα ένα group για όλους εμάς που ασχολούνται με την τέχνη! Λέγετε the ART group! Αν θέλεις ρίξε μια μάτια.
Aug 14 2008 15:01
Glastenen → Kenny
αχ βρε κέννυ μου θα μου πάρει 7πλάσιο χρόνο αλλά δεν πειράζει...ούτως ή άλλως την πατήσαμε αμφότεροι :hahaha::deadga6: απλά θα κάνω ένα πατρόν/κόψιμο/ράψιμο σε uber-elegant Kurosagi Corpse d.s. style και ο Kusuri-uri βοηθός...:dazed:
[I]αν με δωροδοκήσεις πάντως με το plush αποσύρω την αγωγή μου...[/I] :bath:
Aug 02 2008 18:09
Kenny → Glastenen
Να σου πω... παίζει να γράψεις για το Ayakashi, να γράψω για το Mononoke, να κάνουμε double attack; :blingeye2:
Aug 02 2008 16:08
Glastenen → QueenofHearts
hey ^____^/ καλά είμαι μωρέ, έχω αποκλειστεί στο διυλιστήριο να βγάλω φραγκάκια και με τρώει η μαύρη η μαρμάγκα...ΛΟΛ. σύντομα back in town και ανανεωμένη, με καινούργια νεύρα, του κουτιού. εσύ καλά? kissu n_n
Aug 02 2008 02:03
Glastenen → kazmir
heeeeeeeeey^^ είμαι στην εξορία μπας και βγάλω κανά φράγκο...άσε, μεγάλος πόνος...συμφωνώ για το βιβλίο, μου πήρε καιρό να ξεπεράσω την απαισιοδοξία του :P αλλά δεν παύει να είναι τόοοοοσο αληθινό, γι αυτό μου αρέσει.
σε λίγο τελειώνω δουλειά care to go for a cof? έχω χάσει όλων τα κινητά btw [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/bleh.gif[/IMG]
τέλος: εγώ+βουτιές=μέγα λάθος
cheerio!
Aug 02 2008 02:01
kazmir → Glastenen
Αααα κάτι ακόμη διαβάζω το βιβλίο που μου πρότεινες. Ως τώρα οι εντυπώσεις είναι: εξαιρετικό, αναλυτικό, καυστικό, δυστυχώς διαχρονικό και κατά τη γνώμη μου απαισιόδοξο διότι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι έτσι όπως πάμε όλοι μας.
Καμιά βουτιά κάνεις??
Jul 26 2008 12:25
kazmir → Glastenen
Hola chica! Τι κάνεις? Έχω καιρό να μπω στο site :P... Διακοπές στην Αθήνα προς το παρόν και στο άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται τπτ.
Jul 26 2008 12:22
red pyramid → Glastenen
Song spamming
[url=http://www.youtube.com/watch?v=xHOFE718uZ0]YouTube - Utena OST1 - Zettai Unmei Mokushiroku[/url]
Jul 23 2008 00:00
Glastenen → somnium
you had your birthday and did not say a thing O___O
daaaaaamn you, bastard >____> I have way too many stitches for your cat-fur :P
Jul 19 2008 15:00
LucyBR → Glastenen
α τοσο εξαιρετικα δλδ :/... i see... και απ ο,τι καταλαβα πρεπει να ειναι και λιγο "βαραμε ενεσεις απ το πολυ excitement" (but i could be wrong ^^;; ) *pats*
ganbatte ne! =w=/ δες το καπιταλιστικα.. :p σκεψου ολα τα υπεροχα moneyz που θα βγαλεις! (lame and failed cheering-up effort :emptyonexg1:)
ah sou!! :O looking forward to see it then! |DD
Jul 19 2008 02:43
Glastenen → LucyBR
η job την ψιλοπαλεύει, εγώ όμως όχι...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, για μια ακόμη φορά πρέπει να γίνω 10294798234698 κομματάκια για να τα βγάλω πέρα...δε θα μείνει τίποτα στο τέλος Τ_______Τ
με την πικ θα λυθείς στο γέλιο =3
Jul 19 2008 01:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed