Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glastenen → a2a
εμ κοπελιά, ή κάνουμε κοσπλέι ή αεριζόμαστε...!!! xD χρειάζομαι επειγόντως την συνδρομή σας, έχω καιρό να φανγκερλιστώ και αρχίζουν οι παρενέργειες (ξέρεις, αδυναμία, σκορβούτο, έλλειψη ιχνοστοιχείων κλπ)
Φεβ 05 2009 14:15
Glastenen → marilena_r
[B]όλες [/B]είμαστε Ικουτα φανς, αυτό εννοώ :P όπως σου είπα δεν σας έβλεπα ήμουν στραβή Τ__Τ... θα τα πούμε σύντομα ^^
Φεβ 05 2009 14:12
marilena_r → Glastenen
Ναι, ήμουν στην τζώννυς κερκίδα, αλλά μήπως με μπερδεύεις με την Άννα; Δεν είμαι και τόσο μεγάλη Ίκουτα φαν. Ελπίζω όντως να επαναληφθούν κάτι τέτοια!
Φεβ 05 2009 10:24
a2a → Glastenen
Κοπελιά το Σάββατο ο Belial σου τα 'σπαγε! Κατευθείαν από τα έγκατα της Κόλασης μιλάμε! XDDD
Φεβ 04 2009 15:43
Glastenen → marilena_r
:hahaha: να υποθέσω ότι ήσουν στην τζώνις κερκίδα? :nbleed: και γω πρέπει να σε είδα αλλά δε φόραγα γυαλιά :P θα κανονίσουμε ikuta toma fangirling attack, θα σε δω εκεί λογικά :bath:
Φεβ 04 2009 09:43
marilena_r → Glastenen
Hello!
Σε είδα στο Da Sein το Σάββατο αλλά δεν μπόρεσα να σου μιλήσω! Και τώρα που ήρθα εδώ είδα ότι ήσουν ντυμένη όπως στο άβατάρ σου! Χιχιχιχι
Φεβ 04 2009 09:13
Glastenen → red pyramid
Thus quoth Mr E. Blackadder, in Blackadder the Third, Episode 3 'Nob and Nobility'. Slightly rephrased due to poor memory. Rewatched like a squillion of times :hahaha:
Φεβ 04 2009 02:20
red pyramid → Glastenen
''I don't want to die, I wanna LIVE! 'Cause now I'm young and beautiful, and then I'll be middle-aged and rich, and then I'll be old and torture people by pretending to be deaf! ''
Απο περιέργεια, ο ποιητής σε αυτή τη περίπτωση ονομάζεται? (υπέθεσα George Carlin αλλά όσο χάζεψα βιντεάκια του δεν βρήκα κανένα που να τη λέει την ατάκα ούτε στο υπόλοιπο νετ).
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Φεβ 04 2009 01:21
QueenofHearts → Glastenen
Xaxaxa! Πολύ πιθανόν να ήμουν εγώ, πού να θυμάμαι μετά από τόοοοσο καιρό (γιατί τόοοοσο καιρό και περισσότερο έχω να μπω! Αν όμως με ξαναδείς (πράγμα πολύ πιθανό!) μη διστάσεις να μου μιλήσεις! Θα χαρώ πολύ!
Ιαν 24 2009 15:33
Erisadesu → Glastenen
lol μόνο οι κρητικοί λένε το κοπάδι κουράδι όλος ο υπόλοιπος κόσμος
κουράδι λέει τα κουράδια και τις κουράδες :P (Δες Βαβυλωνία)
Ιαν 23 2009 14:07
Glastenen → Erisadesu
ερι, κουράδι στην Κρήτη λέμε το πρόβατο. για σας στον Πόντο κουράδι = κουράδα? :P
Ιαν 22 2009 19:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται