Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

a2a → Glastenen

LOL! Όταν έχω έμπνευση... XDDDDD
Μάι 06 2009 10:04
Φωτογραφία

Glastenen → LucyBR

we 2 have srs bzns!!!!! saturday, r u coming?
Μάι 06 2009 08:43
Φωτογραφία

Glastenen → a2a

[B]ΝΤΑΒΑ-JIN????? [/B]OMG OMG I BOW, I HAIL, I SUBMIT, I WORSHIP!!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
Μάι 06 2009 02:12
Φωτογραφία

SasukeUchiha → Glastenen

Γεια σου!
Μάι 06 2009 01:36
Φωτογραφία

Glastenen → The Tragic Prince

θα σαι το σάββατο? έχω ακόμα κάτι κουζινικά σου λέμε......:Ρ
Μάι 04 2009 20:47
Φωτογραφία

Nighteyes → Glastenen

I thank you from behalf of her. :congrats:
Μάι 03 2009 20:51
Φωτογραφία

Glastenen → Nighteyes

yeap yeap, Ursula le Guin is love. δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, όσοι ξέρουν ξέρουν ;) ο κοέλο μου είναι λίγο....εχμ. δλδ ρε φίλε πως το λένε, διαβάζω ένα βιβλίο, όχι την αγία γραφή σε light novel εκδοχή. λυπήσου το IQ μας :hahaha: Balsa also has my respects :nod:
Μάι 03 2009 20:45
Φωτογραφία

Nighteyes → Glastenen

:hahaha:Σιγά σιγά, βλέπω, διαδίδεται η αλήθεια. Είχα διαβάσει τα βιβλία λίγο καιρό πριν γραφτώ και δεν ήξερα τι να βάλω από username. Δεν ήθελα να βάλω από anime για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες να γίνουμε κάποια φάση πολλοί. Balsa1,2 κτλ. Βασικά το Balsa ήταν το μόνο όνομα από anime που είχα σκεφτεί να βάλω εκεινη την φάση, αλλά το είχε ήδη άλλος. Δεν ήθελα username από αντρικό χαρακτήρα μου φαινόταν λίγο fangirlισμός παραπάνω και η Balsa ήταν ο μοναδικός γυναικείος χαρακτήρας που θαύμασα. Δεν μου ερχόνταν και κάτι δικό μου, οπότε έπιασα τα βιβλία και τις ταινίες. Ζόρι κι εκεί, μέχρι που θυμήθηκα τον Nighteyes. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αρσενικός βέβαια, αλλά λύκος.:congrats: Είδα ότι κι εσύ δεν πας τον Κοέλο. Βέβαια εσύ διάβασες περισσότερα από μένα. Μια φίλη μου είναι φανατική θαυμάστρια του. Αναρωτιόμουν αν τελικά έκανα λάθος στην εκτίμηση μου, αλλά τελικά βλέπω πως συμφωνώ και με άλλους εδώ μέσα. Η Ούρσουλα λε γκεν είναι πολύ καλή συγγραφέας. Πολύ αδικημένη σε σχέση με άλλους.
Μάι 03 2009 18:26
Φωτογραφία

Glastenen → Nighteyes

omg τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις για νικ το όνομα του λύκου...επικοινωνία με το περιβάλλον 0 :hahaha: Nighteyes+the Fool = :kawaii: να διαβάσεις τα καράβια οπωσδήποτε :blingeye2: ταυτόχρονη πλοκή με ένα μάτσο θεϊκούς χαρακτήρες <3
Μάι 03 2009 09:19
Φωτογραφία

Glastenen → odin

μας έδωσε πολλές φωτοτυπίες με ασκήσεις αυτά έχουμε! μια από αυτές είναι μια έκθεση
Απρ 30 2009 15:24
Φωτογραφία

Glastenen → Seraphimon-T.K.

να φτεροκοπήσεις τα δέκα πτερά σου να πας να βρεις μόνος σου :P
Απρ 09 2009 08:51
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Glastenen

Waaa~! Παιζει η Maki-chan :) και για να μαθαίνεις, η Lucy μου στελνει τα download links :P Με εχει κακομάθει...τι να κανω XD
Απρ 08 2009 23:43
Φωτογραφία

Glastenen → Seraphimon-T.K.

δεκαπτέρυγη Ουτάντα-τσαν :hahaha::hahaha: [url=http://wiki.d-addicts.com/Nobuta_wo_Produce]Nobuta wo Produce - DramaWiki[/url] αυτό σε λέω!
Απρ 08 2009 23:15
Φωτογραφία

Glastenen → Anelis

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: θεοί και οι 2 :cry5:
Απρ 08 2009 08:18
Φωτογραφία

hyuga → Glastenen

:) yeah!!!!
Απρ 08 2009 07:57