Community Status Updates
Camus → Zerro
Έχω... έχω... :kawaii:
Είμαι μέλος των Akai Panda και διοργανόνουμε το 1ο μας Cosplay Party οπότε έχει πολύ τρέξιμο!!! Βέβαια έχουμε βάλει τον Namida να κάνει ΟΛΕΣ τις βρωμοδουλειές!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Btw... θα παίξω και ως Dj παρέα με τα άλλα 2 μέλη... Namida & Glastenen!! :ureshii:
Apr 08 2009 13:17
Zerro → Camus
α για το παρτυ στην αθηνα?? εχεις σχεση με την διοργανωση του?
dj camus κ ετσι?? xD
Apr 08 2009 10:58
Camus → Zerro
Ahem...
Ναι!!! Καθόσουν σαν καλό παιδάκι στην γωνία σου!!!!!! Σε ποιον τα πουλάς αυτά????? :mador2:
Hehehehehe... Νέα??? Hmmmmmm... τα μόνα νέα είναι ότι ετοιμαζόμαστε για το party μας!!! :wooi2:
Apr 08 2009 09:32
Zerro → Yunancy
μια χαρα ειμαι κ εγω!!! αντε κουραγιο. τελικη ευθεια για τις πανελληνιες! εσυ ηρθες στο ανιμε παρτυ η στο ανιμε meeting?
Apr 07 2009 23:46
Yunancy → Zerro
[COLOR=DarkOrchid][B]καλα ειμαι![ας τα λεμε λολ διαβασμα αστα..φτανουν και οι ρημαδοπανελληνιες -,-]
εσυ ολα καλα?[/B][/COLOR]
Apr 07 2009 15:39
Zerro → Camus
ααα εγω δν ξερω τπτ! καθομουν σαν καλο παιδι στην γωνιτσα μ και οι αλλοι καναν ζαβολιες!^^
μια χαρα ειμαι εγω αν κ το μονο π σκεφτομαι τωρα ειναι το πασχα! εσυ τι νεα??
Apr 07 2009 10:55
Camus → Zerro
Καλημέρα,
Όλα καλά από εδώ :P ... Εσύ???
Πάντως στα χαρτιά είμαστε ΟΛΟΙ τίμιοι!!!!:hahaha::hahaha: Οι τσέπες μας είχαν γεμίσει (για παν ενδεχόμενο!!!!!!):wis:
Apr 07 2009 09:10
Zerro → MogDevil
[email]tchilos@msn.com[/email] αντε αντε κανε add! πολυ αργεις...
Apr 06 2009 18:52
Zerro → MogDevil
ασε ρε ψεφτη π εισαι ο ρα! ταυτοτητα τωρα! :P
εγω μια χαρα ειμαι ! εσυ τι λεει?? θες rematch στην αγωνια? ^^
Apr 06 2009 13:01
Zerro → Christie Valentine
ναι φυσικα και θα ειμαστε εκει! αυτη τη φορα θα ειμαι κ εγω στο club των cosplay!
παντως πραγματικα κλεψατε την παρασταση! αλλα απορω γιατι δν ειστε σε αρκετες photo του παρτυ... τι να πεις... ζηλια καταραμενη!! :D
Apr 01 2009 02:06
Christie Valentine → Zerro
Χαρηκα και σε ευχαριστουμε!:wooi2:
Θα σας δουμε στο παρτυ ε??? Θα εχουμε αλλο cosplay αυτην την φορα!!!
Χαρηκα!:wis:
Mar 30 2009 22:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed