Community Status Updates
anime-dono → djgeor
το πήρα , this time... οπότε στείλε ένα vm στον Vash zoro να σου πει, αν δεν το πήρε στείλε του το ξανά.
Jan 04 2009 21:44
anime-dono → djgeor
βασικά δεν πήρα private message όποτε άμα είναι ξαναδοκίμασε και σου λέω μπα και παίζει κάνα πρόβλημα, όσο για την αλυσίδα dragonball z ειναι αλλη απλώς ο Vash zoro είχε πάρει μέρος και σε αυτή. Σε pm με στοιχεία δεν απαντάει κανείς συνήθως αλλά άφησε του ένα visitor message και ρώτα τον αν πήρε το pm με τα στοιχεία σου και μετά άμα είναι βλέπουμε, οκ?
Jan 04 2009 20:10
djgeor → anime-dono
φιλε μου ελπιζω ολα καλα....να σου πω?εστειλα στοιχεια μου στον vash zoro αλλα δεν παιρνω απαντιση και καπως εχω κολλισει γτ μπηκε και εστειλε σε ενα αλλο φορουμ ta dradonball z ...του εστειλα σε πριβε μινιμα τα παντα παντως...ελπιζω να τα δει και να παρω απαντισι γτ εχω αγχωθει λιγο....εσυ ολα καλα?σου εστειλα πριβε αν το πιρες να μ πεις να το ξερω...φιλια μαν....
Jan 04 2009 18:43
djgeor → Vash Zoro
καλη χρονια...αν πηρες τα στοιχεια μου σε πριβε ενιμερωσε με να το χερω μαν.....να σε καλα.....
Jan 03 2009 21:36
djgeor → anime-dono
χρόνια πολλά φίλε μου.....υγεία αγάπη και όλα καλά να σου πάνε.....¨)
Dec 25 2008 18:56
anime-dono → djgeor
Καλα Χριστουγεννα
[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/6963/xmas6xb1.jpg[/IMG]
Dec 25 2008 09:08
djgeor → anime-dono
όλα καλα...εχς στείλει στοιχεια μου αναμένω τα πρώτα dragonballs...ελπίζω κ εσύ ολα καλά φίλε μου...
Dec 24 2008 00:21
anime-dono → djgeor
Καλησπέρα το you too, η θα έπρεπε να πω καλή νύχτα μιας και ετοιμαζόμουν να την πέσω. Τι έγινε πως πάει, εξοικειώθηκες με το forum?
Dec 23 2008 23:46
djgeor → Vash Zoro
γεια σου Vash Zoro σου εστειλα πριβε...ενιμερωσε με οταν ειναι...φιλια...
Dec 19 2008 01:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed