Community Status Updates
zoro77 → D.Dragon
d dragon σε προσλαμβανω για πληροφοριοδοτη μου για το ΟΡ. πως μπορεις και εισαι τοσο ενημερος?:hihi2:
Apr 26 2011 16:30
Vagelio → D.Dragon
Πως να μην μου αρεσει? Η επιτομη του epicness ηταν (βασικα φταιει και ο τροπος που του διηγειθηκες).
Αναμενω τη συνεχεια XD
Apr 19 2011 20:43
Vagelio → D.Dragon
[SPOILER][QUOTE]Το δικό μου...
E - Planet - Μια μέρα θα το σκηνοθετήσω ως φόρο τιμής στα σόνεν :if:
Υπάρχει κάπου ένας πλανήτης ο οποίος δεν περιστρέφεται γύρω από την τροχιά του και έτσι το ένα του τμήμα ειναι θερμό και φωτεινό και το άλλο σκοτεινό και παγωμένο. Οι χαρακτήρες της σειράς χρησιμοποιούν ένα είδος ενέργειας την "Ε" για να βελτιώνουν την ζωή τους αλλά και να μάχονται - την οποία μάλιστα μεταφέρουν σε ειδικά όπλα. Στην κορυφή του παγωμένου τμήματος του πλανήτη βρίσκεται μια αστείρευτη πηγή ενέργειας την οποία είχε ανακαλύψει κάποτε ο IMBA θρυλικός τύπος του manga και κάποτε και νίκησε ενα τέρας...Η πηγή αυτή ονομάστηκε και πηγή των ονείρων γιατί μέσα από αυτήν λέγεται ότι μπορεί κανείς να κάνει ταξίδια στον χρόνο και σε άλλα ηλιακά συστήματα. Η ανακάλυψη της πηγής από τον θρύλικο τύπο παρότρυνε πολλούς επίδοξους ονειροπόλους χρήστες αυτής της ενέργειας να ξεκίνήσουν ενα μεγάλο ταξίδι προς την ευρεση της.
Τον πλανήτη τον κατοικούν και άλλες 6 φυλές πέρα από τους ανθρώπους. Όπως κάτι πράσινα (εξωγηινοειδή όντα που μπορούν να αποθηκεύουν την Ε ενέργεια στην κοιλιά τους), μια άλλη σαυροειδή φυλή που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της φύσεις, και κάποια όντα που ζούνε στην παγωμένη
περιοχή κτλ...
Ο πρωταγωνιστής ο Goldor, απολαμβάνει στο έπακρο, μάχες και γλέντια και κάνει σεξ με όποια βρει μπροστά του - ενώ ταυτόχρονα είναι και ονειροπόλος, χρησιμοποιεί ένα ενεργειακό lightsaber στις μάχες του. Ο συμπρωταγωνιστής ο Сherry είναι μονίμως νοσταλγικός, μελαχγολικός και
καπνίζει ένα περίεργο μπάφο, η υπερκατανάλωση του οποία του δίνει την δυνατότητα να γίνεται - μισός άνθρωπος - μισός σαυροειδές όν. Η Geo είναι η κοπέλα της παρέας που ψάχνει να βρει θέση στον κόσμο γουστάρει τον Goldor (ο οποίος όμως την έχει γραμμένη). Και τέλος ο BeWa είναι το παιδί της φάπας που θέλει να γίνει σαν τον Goldor και τον θαυμάζει σαν θεό.
Αυτά προς το παρόν...xD[/QUOTE][/SPOILER]
Προσκυνω :nod2:.
Apr 19 2011 16:06
D.Dragon → Warchief
Εεεεε...μιλούσα για κάποια στα οποία είδα posts σου, δεν τα ακολουθώ όλα βέβαια, άρα μάλλον έχεις δίκιο..
Apr 18 2011 09:44
Warchief → D.Dragon
μπα, αν προσέξεις έχω ποστάρει σχεδόν σε όλα τα καινούρια και τα περισσότερα μου άρεσαν.
Apr 18 2011 00:58
D.Dragon → didimakia
:hahaha:
Δεν είχα διαβάσει το ποστ σου οταν έγραφα το δικό μου ... αλλά και η δική σου υπερεκτίμηση του είναι πολύ λίγη μπροστά σε αυτή που κυκλοφορεί και μου προκαλεί τέτοια συναισθήματα....
:Crying2::Crying2::Crying2::madtodeath::roar::roar::roar::madtodeath:
Apr 08 2011 19:12
didimakia → D.Dragon
[quote]Επίσης με εκνευρίζουν fanboys του Nolan (άκυρο) όποτε ακούω εγκώμια υπέρ των ταινιών του θέλω να δείρω κόσμο ...[/quote]
Few hours earlier...
[QUOTE=didimakia;487603]
Επισης ειδα το The Prestige. Τι ταινιαρα Θεε μου. Οπως και το Memento και το Inception και το Dark Knight και και και.
Christopher Nolan <3
[SPOILER=inbe4 γκρινια][img]http://maxcdn.fooyoh.com/files/attach/images/591/736/904/004/haters_gonna_hate.gif[/img][/SPOILER][/QUOTE]
[spoiler][img]http://files.sharenator.com/U_Mad_Bro_RE_Do_you_have_to_have_the_last_word-s469x428-137106.jpg[/img][/spoiler]
Apr 08 2011 19:07
D.Dragon → Zentsugi
Ε το όνομα το είχα βάλει παλιά..και εντάξει δεν χρειάζεται να ταυτίζεται το avatar και η υπογραφή μου με το username. Ούτως η άλλως με τον καιρό κατάλαβα πως ο Croc μου αρέσει περισσότερο ως χαρακτήρας..
Apr 05 2011 13:43
Zentsugi → D.Dragon
Μια απορια, γιατι ενω το ονομα σου ειναι D. Dragon ( Ο γνωστος φανταζομαι) εχεις avatar τον Crocodile? :P
Apr 05 2011 11:28
D.Dragon → Wild Monkey
Ε ήταν λίγο spoilerish για όσους δεν διαβάζουν το manga και είπα να βάλω και κάτι διαφορετικό.
Mar 31 2011 19:07
Wild Monkey → D.Dragon
Γιατί έβγαλες τη Shirahoshi απ΄το avatar σουυυυυυυυυ??? /rant
Mar 31 2011 19:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed