Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
panos0000 → Jiraiya
ero senin meneis agio nikolao sta pathssia?geitones eimaste yooooooooooooo
Ιούν 18 2008 04:01
Jiraiya → Nami-Swan
Όλοι οι καλοί χωράνε.Btw όταν λες Άγιος Νικόλαος ποιος απ'όλους;Γιατί παίζει να μένουμε σε γειτονικές περιοχές:hahaha:
Ιούν 17 2008 16:48
Jiraiya → a2a
Οι Arashi να υποθέσω είναι μουσικό συγκρότημα;Ή κανά j-dorama σε στυλ friends;
Ιούν 06 2008 22:15
Anyparktos → Jiraiya
Mπρρρρ!!!!Stay away from ηλεκτρονική αδερφέ αν δεν το'χεις σε προγραμματσιμούς και τρανζιστόρια γιατί δεν θα την παλέψεις...Η ενέργεια είναι αυτό που λέμε παραδοσιακή ηλεκτρολογία ρε και μετράει..Αλλά εγώ γουσταρα και τηλεπ γιατί έχει πεδία και μαθηματικά αλλά για ενέργεια με κόβω...Καλά ρε,εσείς Αθήνα έχετε ακόμα paschal??Ο,τι να'ναι,εμείς με c ξεκινάμε 2ο εξάμηνο!
Ιούν 06 2008 17:21
Jiraiya → Anyparktos
Γι'αυτό που ρώτησες στο group με τους πληροφορικάριους να σου πω την αλήθεια ακόμα δε ξέρω.Πιο πιθανό το κόβω για λογισμικό(βέβαια ούτε pascal δεν έχω περάσει :terror2: αλλά τέσπα) ή τηλεπικοινωνίες.Ενέργεια δε πολυθέλω αν και να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει τι μαθήματα έχει κτλ και ηλεκτρονική αν δε κάνω λάθος δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια οπότε λέω να την αποφύγω.
Ιούν 06 2008 14:36
Jiraiya → a2a
Πολλοί Narutard έχουμε μαζευτεί τώρα τελευταία.うれしい:if:
Αν είναι στα πλαίσια του ρόλου τι να κάνουμε θα το υποστώ.Μόνο μην το παρακάνεις και καταλήξω :deadga6:
Ιούν 04 2008 20:10
Jiraiya → a2a
Βλέπεις Naruto;Μόλις ανέβηκες στην εκτίμηση μου:congrats:
ΥΓ.Τις απόκριες εννοείτε θα ντυθούμε και οι 3 μας από το Naruto.Βέβαια δε θα φταίω εγώ αν αρχίσω και κυνηγάω τις κοπέλες στο δρόμο.Θα είναι στα πλαίσια του ρόλου:hahaha:
Ιούν 04 2008 19:47
Jiraiya → a2a
Και εγώ έχω διδακτορικό στα ecchi:kakaka:Καλά μιλάμε είναι ιστορική στιγμή.Επιτέλους οι 3 μεγάλοι δάσκαλοι του anime.gr βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος:hahaha:
Ιούν 04 2008 19:23
ichigo13 → Jiraiya
Jiraiya διαμαρτήρομαι!Τέτοιος pervert και να μην έχεις ακόμα ψυφίσει στο poll για την sailor moon!Θέλουμε την αποψή σου.Εσυ άλλωστε έχεις εμπειρία πάνω σ'αυτά τα θέματα
Για έλα απ'[URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/4589-sailor-moon-4.html#post185940"]εδώ[/URL] κι εσύ μια βόλτα!
Ιούν 03 2008 23:12
ichigo13 → Jiraiya
Happy birthday jiraya!I wish for you to have more perverted days in your life!
Μάι 28 2008 23:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται