Community Status Updates
Jiraiya → Lilia20
Γεια:hi:
Φυσικά και είναι ωραίες αφού εγώ τις διάλεξα.
Boobs and pantsu are my speciality:kakaka:
Σιγά σιγά θα προσθέσω και άλλες απλά βάζω μόνο τις καλύτερες.Σε αυτά τα πράγματα δε γίνονται συμβιβασμοί:hahaha:
Btw nice to meet you:wooi2:
Sep 26 2008 22:42
Jiraiya → Yunancy
Επειδή είδα κάπου που έλεγες για την υπογραφή σου,σου την είχαμε βγάλει επειδή ήταν μεγαλύτερη απ'ότι επιτρέπεται.
Και αυτή που έχεις τώρα είναι 40kb πάνω από το όριο(το όριο είναι 100kb) οπότε μίκρυνε τη λίγο αν μπορείς:knock-knock:
Sep 24 2008 14:56
IlPalazzo → Jiraiya
Για την αδερφή του φίλου σου, το πρώτο πράγμα που μού 'ρθε στο νου ήταν το Rurouni Kenshin. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον αξίζει να το δοκιμάσεις όμως.
Sep 09 2008 18:17
Jiraiya → kiromitis2
[URL]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1901-naruto-all-episodes-manga-24.html#post229700[/URL]
Sep 06 2008 12:38
kiromitis2 → Jiraiya
re file pws mporw na katevasw kai na dw ta episodia tou naruto????????????
Sep 06 2008 12:30
tsintori → Jiraiya
Hello J!!!!!
Μήπως γίνεται να ανανεώσεις τα links για το colourful; Απ' το τρίτο και μετά δεν ανοίγουν.
Αν δεν μπορείς μου λες κάποιον άλλο τρόπο να τα κατεβάσω.
Thanks.
Aug 18 2008 11:54
SirJim → Jiraiya
Link for kamen no maid guy onegai!!!:blingeye2:
Edit-το βρήκα :P (είχα ξεχάσει το fansub group....)
Aug 15 2008 00:14
Jiraiya → nancy_neko
Σε αυτό το forum μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να τη πέφτω στις κοπέλες.Ένας τόλμησε να παραβεί αυτό τον κανόνα και κοίτα τι του συνέβη:hehehe:
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/djdragon.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: DjDragon[/URL]
ΥΓ1)Μάλλον σε λάθος profile το έγραψα αλλά βαριέμαι να το διορθώσω τώρα
ΥΓ2)Από τις 08-04-08 είσαι μέλος το λέει στο profile:hihi2:(στη Nancy αναφέρομαι)
ΥΓ3)Μια χαρά είσαι στην εικόνα:congrats:
Aug 06 2008 01:48
salpi → Jiraiya
Συγνωμη φιλε που σε ενοχλω αλλα εισαι απο τους λιγους που μπορει να με βοηθησει.ειμαι fan της σειρας getter robo και ψαχνω τα 51 επεισοδια της πρωτης σειρας.αν τα εχεις και θελεις- μπορεις να μου τα δωσεις και οτι κοστος χρηματικο υπαρξη ειναι δικο μου!!!ευχαριστω:congrats::congrats:
Aug 02 2008 00:59
salpi → Jiraiya
Γεια σου! ειμαι απελπισμενος fun του getter robo original 1974 και δεν μπορω να το βρω. Αν θελεις και μπορεις να βοηθησεις θα ημουν ευγνωμων.ευχαριστω!
Aug 01 2008 20:36
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
Aπο το γεγονος οτι ειχες δικιο. Δηλαδη... μα να κανει γυναικα τη φωνη του εφηβου πρωταγωνιστη Naruto? Ξενερωσα αγρια τωρα... Ασε που εχει βαρια χροια στα επεισοδεια..πως γινεται να τραγουδαει τοσο ψηλα και να ειναι και γυναικα? Και γιατι ο μισητος μου σασκε εχει αντρα για voice actor? εεεε? Τι αδικια!! teme.....!
Jul 30 2008 19:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed