Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
QueenofHearts → himawarinosekai
Gintama fun!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=zlV4aXdM3L0&feature=related]YouTube - ι€ι*‚-ε®γƒ…ラζ*ε‡ε›£η‰©θ-[/url]
Αύγ 25 2008 01:59
QueenofHearts → Dante80
Χαίρομαι! Δεν είμαι πολύ καλή στo να κρίνω fem ecchi και δεν ήξερα αν θα σ'άρεσε!
Αύγ 25 2008 00:37
QueenofHearts → Dante80
Here. Ecchi(?) gifts για να σε πείσω για την αγνότητα των προθέσεων των μη Haruhiκών... Και δεν είμαι δαναός οπότε μη το φοβάσαι. :hahaha:
[IMG]http://fc05.deviantart.com/fs16/f/2007/144/2/1/Pepper_Robot_II_by_Artgerm.jpg[/IMG]
Αύγ 25 2008 00:24
Anelis → QueenofHearts
περσυ το καλοκαιρι ημουν σε nostalgic mode και ξαναειδα τις 2 πρωτες σεζον:hahaha:
κ εγω προτιμω την Μαρια Καιρος, τουλαχιστον αυτη ειναι ομορφη, οχι οπως ο Ριτσις που ειναι σαν αναποδο γαμωτο:kakaka:
Αύγ 24 2008 19:11
QueenofHearts → Anelis
Καλέ που τον θυμήθηκες αυτόν; χαχαχαχα! είχε φάει delete απ'τη μνήμη μου!!! Σε προτιμώ MaryWeather!!!! χαχαχα
Αύγ 24 2008 19:01
Anelis → QueenofHearts
ελα ρε αυτος ο ξανθουλης ο "μαθητευομενος" αθανατος, απο τη σειρα!
Αύγ 24 2008 18:50
Anelis → QueenofHearts
[I]που θα είμαι σαν τη Μαρινέλα.
:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]χμ τοτε μηπως εγω ειμαι ο Richie?
Αύγ 24 2008 08:17
QueenofHearts → Anelis
Σήμερα μου ήρθαν τα 1 και 2 και ήδη διάβασα το 1. Μέχρι να φύγω θέλω να φτάσω ώς το 4 για να διαβάσω τα υπόλοιπα όταν γυρίσω από Ελλάδα που θα είμαι σαν τη Μαρινέλα.
[COLOR=Plum]Ακόμα να καταλάβεις πως είμαι ο Highlander???[/COLOR]
Αύγ 24 2008 00:00
Anelis → QueenofHearts
αχαχα μην το υποψιαστεις γιατι ουτε και εγω το εχω τελειωσει ακομα
καλα και σε αυτο ειμαστε το ιδιο;
σε ποιο volume εισαι btw;
[COLOR=Wheat] αλλα dude you live in the 19th century, seriously you should be dead and rotten by now!
....or have you found the philosopher's stone?
[/COLOR]
Αύγ 23 2008 23:49
QueenofHearts → Anelis
Το cosplay δεν γνωρίζει φύλο!
[COLOR=Wheat]Αν υποψιαστώ πως μόλις μου έδωσες το μεγαλύτερο spoiler που μπορούσες να δώσεις και θα φάω τέτοια πίκρα στο τέλος των υπόλοιπων 7 τόμων, θα φωνάξω τη Haruhi![/COLOR]
Αύγ 23 2008 23:40
Anelis → QueenofHearts
ναι μονο που....εκτος του οτι δεν εισαι αγορι
[COLOR=Wheat]aren't we supposed to be..kinda dead by now?[/COLOR]:oo:
Αύγ 23 2008 23:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται