Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → QueenofHearts

^^ just that too much information oli mazi den voithai na ta sigratao oooola :D mas exis lipsi! COME BAACK NAOOO!
Jan 24 2009 17:30
Photo

QueenofHearts → Azathoth

Ναι καλέ! Πού ήταν το μυαλό σου όταν σου είχα πει πως είχα μάθει λίγα ιταλικά πριν κάποια χρόνια; Βέβαια επειδή δεν τα χρησιμοποιώ πολύ δεν τα θυμάμαι και καλά! Θα τα κάνω όμως μια ωραία επανάληψη σύντομα για να μην νιώθω άσχημα!
Jan 24 2009 16:20
Photo

Azathoth → QueenofHearts

omfg ke esi italika? >_>
Jan 24 2009 16:05
Photo

QueenofHearts → Azathoth

Awww! Grazie molto Vittorio! sei molto gentile!!!!:) Καλή Χρονιά και σ'εσένα!!
Jan 24 2009 15:34
Photo

QueenofHearts → Glastenen

Xaxaxa! Πολύ πιθανόν να ήμουν εγώ, πού να θυμάμαι μετά από τόοοοσο καιρό (γιατί τόοοοσο καιρό και περισσότερο έχω να μπω! Αν όμως με ξαναδείς (πράγμα πολύ πιθανό!) μη διστάσεις να μου μιλήσεις! Θα χαρώ πολύ!
Jan 24 2009 15:33
Photo

Azathoth → QueenofHearts

kali xronia my queen :D we miss you here
Jan 01 2009 01:42
Photo

Glastenen → QueenofHearts

dear ήσουν χτες Furin Kazan? γιατί αν όχι θα ορκιζόμουν ότι έχεις σωσία...
Dec 14 2008 10:56
Photo

περιμένω τα πρώτα demos με υπογραφή....
Oct 28 2008 15:13
Photo

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως λείπω τόσο καιρό γιατί ηχογραφώ το album μου... Κάνω τα όνειρά σου πραγματικότητα!
Oct 27 2008 18:08
Photo

τι να σου πρωτοπώ ρε, είχες πορωθεί κει χάμω έγραφες κάτι σουρεάλ στίχους, το μπούκλετ σου ήσανε σκούρο μπλε (ωσάν θάλασσα τη νύκτα) με ασημένια γραμματάκια και είχε κάτι 80τίλες καλλιτεχνικές φωτός, μου εξηγούσες κιόλας το κόνσεπτ αλλά είχα ήδη μπερδευτεί απ'τον ύπνο μου και δεν το καταλάβαινα, οπότε δεν ξέρω να στο πω :hahaha: πάντως άκουγα τα τραγούδια σου για σάουντρακ όση ώρα διαρκούσε το όνειρο αλλά δεν τα θυμάμαι :emptyonexg1: πάντως το ανύπαρκτο νέο σινγκλ κατ-τουν που είχα ονειρευτεί το θυμάμαι ακόμα :hahaha:
Oct 17 2008 22:51
Photo

Δεν κατάλαβες! Δεν σου ζητώ απλά να μου τα περιγράψεις! Το απαιτώ!!!! Είναι το πιο ενδιαφέρον όνειρο που έχω πρωταγωνιστήσει!! Χαχαχαχα!!! Μα new age?
Oct 17 2008 22:30
Photo

ευχαριστώ θερμά βασίλσσαμ...άσε σε λέω είχες συνθέσει ολάκερο δίσκο, ήταν και new age η μουσική σου....ΛΟΛ. μέχρι και το artwork του σιντιού θυμάμαι να σου περιγράψω xDD (κάτι είχαν οι λουκουμάδες που φάγαμε μετά τα γερμανικά...:terror2:)
Oct 17 2008 17:26
Photo

Απλα δε παίζεσαι, ούτε εσύ, ούτε ο ύπνος σου! Μπαίνω να δώ αν με θυμάται κανένας άνθρωπος και βρίσκω αυτό... Χαχαχαχαχα! Όταν θα συνεργαστώ με τα κατ-κούνια θα σε πάρω για αμπιγιέζ..:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 17 2008 08:53
Photo

σε είδα στον ύπνο μου...έβγαζες δικό σου σιντι...ΛΜΑΟ. άντε βρε και περιοδεία με τα κατ-τούνια σου εύχομαι!! :hahaha:
Oct 17 2008 07:10
Photo

QueenofHearts → red pyramid

pyramidakiiiiiiii
Oct 11 2008 15:33