Community Status Updates
iristella → QueenofHearts
[URL="http://img291.imageshack.us/img291/7996/1267134458326.jpg"]Cookies[/URL] for the awsome thread with the japanese artists.
Mar 02 2010 22:40
QueenofHearts → Kon_Okami
Χαχαχαχα! Μ'αρέσει που το θέτεις στα πλαίσια της ανακάλυψης!!
Kissu!!!
Feb 25 2010 18:03
Kon_Okami → QueenofHearts
Quote: "Θέτω ερώτημα για τις επόμενες συνάξεις.
[FONT=Georgia][I][COLOR=Purple][SIZE=4] HOST CLUB πότε θα οργανωθεί;[/SIZE][/COLOR][/I][/FONT]"
Couldn't hold back...όταν ανακαλυφθούν τα πρώτα otaku bishonen στα ελληνικά εδάφη??? Όχι τίποτα άλλο αλλά η ενοικίαση bishonen από βεστιάρια κοστίζει *naughty giggle*
Kissu my queen ^.^
Feb 25 2010 17:27
QueenofHearts → Kisara
Χαίρομαι που σου άρεσε! Το απλό sencha είναι που πάει με όλα! Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσοι πολλοί διαχωρισμοί ανάλογα στον τόπο παραγωγής, στην μέθοδο συλλογής, την εποχή και τον τρόπο διατήρησης που δεν θα κουραστείς να ανακαλύπτεις ποτέ!!
Feb 24 2010 11:40
Kisara → QueenofHearts
Konichiwa!
Ευχαριστώ που πρότεινες το sencha! Πήγα στο Δρόμο του Τσαγιού και μου έδωσε όπως είπε Plain Japanese Sencha. Ωραίο και όντως ταιριάζει με όλα! Μου είπε ότι υπάρχουν πολλά Japanese Sencha. Οπότε έχω να δοκιμάζω στο μέλλον!
Thanks again!
Feb 23 2010 21:35
QueenofHearts → Maya-chan
Ναι, για την ακρίβεια η αγάπη μας για τα άνιμε μας έφερε κοντά και προέκυψαν φιλίες και παρέες!
Feb 13 2010 12:26
Maya-chan → QueenofHearts
Α, ναι το ξέρω αυτό. Διάβαζα πέρσι-πρόπερσι το topic του Death Note και είχα δει όλη την περιπέτεια με τα δικαιώματα. Μη μυριστούν καλή σειρά.
Έχεις πολλές φίλες που βλέπουν anime?
Feb 13 2010 09:44
LucyBR → QueenofHearts
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=368507&postcount=9[/url]
ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα κι εγω, i swear XDD
Feb 12 2010 23:18
Η Νάνα ήταν μεγαλύτερο μαρτύριο καταρχήν γιατί είναι περισσότερα επεισόδια και κατά δεύτερον κανείς δεν ήξερε πότε θα βγει το επόμενο. 50 επεισόδια περίπου κόντεψαν να μας τρελάνουν. Με το DN ήταν άλλη η τρέλα γιατί από κάποια φάση και ύστερα έβγαινε σχεδόν κάθε επεισόδιο και από άλλους γιατί το κυνήγαγαν πάρα πολύ για τα copyrights. Θυμάμαι πάντως με αγάπη τις ώρες που περιμέναμε με τις φίλες μου να κατέβουν τα επεισόδια για να τα δούμε όλες μαζί παρέα! Τι καλά... Πάω να φτιάξω κανένα τσάι. Νιώθω και πολύ oba-chan...
Feb 12 2010 22:32
Κρίμα, ελπίζω να πάνε καλύτερα τώρα.
Για Nana δεν ξέρω, πάντως σε θαυμάζω που άντεξες ένα ένα με Death Note. Εδώ αυτό με μονοψήφιο αριθμό επεισοδίων τη μέρα δεν το αντέχεις.
Feb 12 2010 22:03
Δυστυχώς ήταν και πολλά και σοβαρά, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αυτό το ένα-ένα δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ!! μαρτύριο!! Μου έχουν μείνει ψυχολογικά τραύματα απ'τις εποχές του Nana και του Death note! xaxaxa!
Feb 12 2010 21:49
Όχι τίποτα σοβαρό ελπίζω. Πάντως, σε καλό σου βγήκε. Φέτος που άρχισα κι εγώ το πολύ ένα ένα και είδα τη γλύκα έμαθα να εκτιμώ τις τελειωμένες σειρές.
Feb 12 2010 21:37
Άντε καλέ! Τόσα χρόνια αγάπη, τώρα θα τ'αφήσω; Ναι, επειδή είχα προβλήματα δεν είδα τόσα άνιμε όσα άλλες χρονιές αλλά η αλήθεια είναι πως μου άρεσε καλύτερα που κατέβαζα όλη τη σεζόν σε batch και δεν περίμενα ένα ένα τα επεισόδια!
Feb 12 2010 21:14
Αχά! Δηλαδή κυκλοφορείς ακόμα. Με τόσο καιρό νόμιζα ότι είχες βαρεθεί τα anime! XD
Feb 12 2010 20:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed