Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

meidei → Nighteyes

Καλή τηλεθέαση. Η σειρά από το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε. Θα πάρω και το manga που έχει ασκήσεις μέσα.
Ιούλ 18 2010 01:09
Φωτογραφία

Nighteyes → meidei

Τέλεια! Kαιρό είχα να δω dorama. Thanks
Ιούλ 18 2010 01:02
Φωτογραφία

Nighteyes → ΝίΝα

Λοιπόν επειδή θα βγω off topic αν σου απαντήσω εκεί, το μόνο κοινό που έχουν με το code geass είναι ο πρωταγωνιστής που κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του όπως και ότι κινούνται και τα δύο γρήγορα και έχουν suspense. Το κακό με το geass είναι ότι ανακάτεψε ένα σωρό είδη και είναι τίγκα στις τρύπες. Για μένα το μόνο που άξιζε τελικά ήταν το τέλος. Σπάνια βρίσκω anime με ικανοποιητικό τέλος. Αν θες να δεις καλά anime υπάρχουν πολλά. Όχι σαν το death note βέβαια, διαφορετικά. Ρίξε μια ματιά σε Switch (btw αυτό έχει κάτι από death note στο σχέδιο), baccano, aoi bungaku, fma brotherhood(Υστερεί λίγο στα πρώτα επεισόδια μέχρι το 12κάτι γιατί το πήγαν λίγο γρήγορα αλλά σαν σύνολο είναι από τα καλύτερα anime που έχω δει), eden of the east. Υπάρχουν πολλά καλά anime αλλά δες αυτά για να δούμε περίπου τι σ' αρέσει. Όλο και κάποιο πιστεύω θα σου κάνει κλικ.
Ιούλ 11 2010 01:46
Φωτογραφία

Nighteyes → ΝίΝα

Επειδή είσαι καινούργια και πιθανόν να μην έχεις εξοικειωθεί ακόμα με το forum είπα να περάσω μια βόλτα από δω και να σου πω ότι μετέφερα την συζήτηση από το monster thread [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5971&page=5"]εδώ[/URL]. Και καλώς μας ήρθες.:gotit:
Ιούλ 08 2010 16:17
Φωτογραφία

Nighteyes → Crypto

Γεια σου.:gotit: To post σου το έχω μεταφέρει [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267&page=199"]εδώ[/URL]. Ήδη σου έχουν απαντήσει στην επόμενη σελίδα. Το αναφέρω γιατί μπορεί να το ψάχνεις μια που δεν ξέρεις ακόμα τα κατατόπια. Καλή διαμονή σου εύχομαι.
Ιούλ 06 2010 22:35
Φωτογραφία

Nighteyes → Tenshi

Φύλαγε τα ρούχα σου...:P
Ιούλ 05 2010 22:14
Φωτογραφία

Tenshi → Nighteyes

Μα δεν ειπα οτι θα ανεβασω με τις δικες σου φωτο. Ασε που βαριεμαι! Κανα 2-3 θα ανεβασω.... μην ανησυχεις!! ;) Αφου σου εδωσα το λογο μου!!
Ιούλ 05 2010 20:47
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Ναι, είχαμε μια έκρηξη πληροφοριών για τον Kanda(έχει κι άλλα βέβαια που κρύβει ακόμα η sensei).Έχω τρελή αδυναμία στον Allen (παρότι μ'αρέσει και ο Kanda σαν χαρακτήρας) αν και κάποιους τους εκνευρίζει αυτή η μανία του να τους σώσει όλους.Ίσως να'ναι ο πιο "όμορφος" lead σε ό,τι έχω δει μέχρι τώρα.(δεν το εννοώ that way :p)Μου αρέσει πολύ αυτή η αθωότητα που βγάζει. Χμμμ...δε θυμάμαι αν την έχω ακούσει και κάπου αλλού.Τον seiyu του Kanda(Takahiro Sakurai:blush2:) έχω ακούσει σε πολλά anime.Είναι και στο House of Five Leaves.
Ιούλ 05 2010 20:23
Φωτογραφία

Nighteyes → Tenshi

Είπες δεν θα τις ανέβαζες. Mην με δω μόνο, θα ψάχνεις για σκοινί.:D
Ιούλ 05 2010 20:18
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Καμία σχέση με Code geass επίσης απ 'όλες τις απόψεις. lol Κανεναν. Βασικά κανέναν αν εννοείς "that way". Πιο πολύ βέβαια θα ήταν υποψήφιος ο Kanda για κάτι τέτοιο αλλά ήταν πολύ απόμακρος. Εμαθα όμως ότι μαθαίνουμε διάφορα γι αυτόν στον manga οπότε μπορεί να τον έβλεπα με άλλο μάτι τότε. Ως πιο ενδιαφέρον βρήκα τον Allen. Ε πρωταγωνιστής είναι εξάλλου. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο του btw και που παλεύει με τον εαυτό του. Α κάτι που ξέχασα: Η seiyu του κάνει και τον συμπρωταγωνιστή στο Hikaru. Ένας από τους λογους που τον συμπαθούσα (το είχα δει μετα το hikaru).
Ιούλ 05 2010 20:03
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Αααα...θα με καταστρέψεις εσύ!Κι έλεγα οτι θα διαβάσω τώρα το καλοκαίρι...:sigh2: Όχι κλάμα,δεν αντέχω άλλο.Μετά το τέλος του Code Geass ήμουν σαν living dead. Α!Έχω να σου κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση.......Allen,Kanda ή Lavi????:hehehe:
Ιούλ 05 2010 19:22
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Όχι καλέ, μια χαρά είναι. Αν ήθελα να σε καταθλίψω έχω άλλα.:P Το FMA B έχει και κωμικά στοιχεία μέσα. Κυρίως είναι δράσης πάντως. Εχει κάποια τραγικά γεγονότα μέσα και σε προβληματίζει λιγάκι, αλλά καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι. Και ο ένας εκ των πρωταγωνιστών έχει ένα κοινό με το D gray man.:P (Τίποτα συγκλονιστικό, θα δεις.)
Ιούλ 05 2010 19:06
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Περιέργως δε με είχαν ενοχλήσει τα filler του D.Gray-man.(βασικά δε μ'είχε ενοχλήσει τίποτα στο d.gray-man κι αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια!)Μακάρι πάντως να συνεχιστεί κάποια στιγμή το anime,αλλά έτσι αργά που πάει το manga αν είναι να γίνει θ'αργήσει. Α,ώστε μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τις σειρές που βλέπεις.Ομολογώ οτι δυσκολεύομαι να το κάνω. Αχ,Rurouni Kenshin...τί μου θύμισες...:wooi2::wooi2: Είχε αρχίσει ένας φίλος μου το FMA και στα πρώτα επεισόδια μου είπε οτι είχε πλαντάξει στο κλάμα οπότε δίσταζα να το αρχίσω.(δε λέω,να υπάρχει angst αλλά μην πάθουμε και τίποτα απο το πολύ κλάμα..)
Ιούλ 05 2010 19:00
Φωτογραφία

Nighteyes → DarkElf

Ναι ρε, φυσικά και το έχω δει. Βασικά μετά το 50 κάτι είναι όντως πολύ καλό, στην αρχή όμως μας είχε πρήξει στα filler. Για ένα διάστημα το είχα κι αυτό στο top 10 των αγαπημένων μου βέβαια. (Btw έχω δύο λίστες. Μία αγαπημένων και μία καλύτερων ως δουλειές) Περιμένω να προχωρήσει αρκετά το manga για να το συνεχίσω. Μακάρι να το συνεχίσουν και σε anime κάποτε. Στο ίδιο στυλ όμως λεύγες μπροστά βρίσκεται το FMA Brotherhood. Είναι το καλύτερο action shounen που έχω δει including Rurouni Kenshin(την σειρά).
Ιούλ 05 2010 18:29
Φωτογραφία

DarkElf → Nighteyes

Δε μ'εντυπωσιάζει για την πρωταγωνίστρια,σπάνια να βρεις κάποια της προκοπής,τα'χουμε πει αυτά. D.Gray-man δεν έχεις δει?Παρότι είμαι narutard,θεωρώ το D.Gray-man κορυφή. Switch?Δε μου λέει κάτι,αλλά αφού είναι μικρό no problem.(παραφουσκώνω πάλι τη λίστα και δεν ξέρω τί θα πρωτοδώ.:hehehe:)Το House of Five Leaves,που σου έλεγα,τελείωσε οπότε μπορείς να το δεις άνετα.
Ιούλ 05 2010 14:58