Community Status Updates
Nighteyes → Erisadesu
Λες αυτήν που κάνει μαθήματα origami και που έχει μια εκπομπή σε ένα τοπικο που λέει παραμύθια στα παιδιά; Ή μάλλον, τα τρομάζει;:P
Έλεγα να πήγαινα αυριο στα εγκαινια στο λιμάνι και να κανονίζαμε να πηγαίναμε μαζί αν μπορούσες αλλά δεν το βλέπω... Είμαι ξάπλα...
Mar 29 2011 23:42
Nighteyes → Tenshi
Καταλαβα...:emptyonexg1:
Ελπίζω να με δεις.:hihi2: Θα δείξει...
Mar 29 2011 23:36
Tenshi → Nighteyes
Έπρεπε να έρθω γιατί έγινε κάτι άσχημο. Δεν αφορά εμένα. Θα στα πω από κοντά όταν σε δω. :)
Ακόμα ψάχνω για δουλειά...περιμένω από αρκετές δουλειές απάντηση, αλλά τίποτα ακόμα. Θα ξανακατέβω Κρήτη, αλλά θέλω να μαζέψω χρήματα πρώτα.
Mar 29 2011 23:32
Nighteyes → Tenshi
Και τι ήρθες να κάνεις... Από το κακό στο χειρότερο πάμε εδώ πέρα.:P
Mar 29 2011 23:28
meidei → Nighteyes
Ότι ΔEN θα με πειράξουν έγραψα :O το έσβησα κατά λάθος μάλλον :/
Mar 28 2011 15:53
Nighteyes → meidei
Ε τότε βρε ανθρωπε μου τι τα ανοίγεις;:hot: Ανησυχείς ότι θα έχει κάτι μέσα που θα σε χαλάσει;
Mar 28 2011 15:44
meidei → Nighteyes
Μην κάνεις τόσο βιαστικές υποθέσεις :P, απλά νιώθω ότι θα με πειράξουν τα σπόιλερ γιαυτή τη σειρά. Το έχω βέβαια κατεβασμένο αλλά ακόμα να το διαβάσω, χαζεύω τα εξώφυλλα και κάνω υποθέσεις.
Mar 28 2011 13:29
Nighteyes → meidei
[QUOTE]Ένα κόλλημα οι γκέι με το κάρμα το έχουν :|[/QUOTE]:hahaha::hahaha:
Αφού άνοιξες το spoiler tag σημαίνει ότι το διάβασες. Αν σε ενδιαφέρει βγήκε ο πέμπτος τόμος raw και μαζί του ένα ova που αφορά το chapter 2.5 του 1ου τόμου. Εκεί είμαι btw:P Είδα πρώτα το ova βέβαια και σποιλεριαστηκα αν και περισσότερο θα έλεγα ότι με μπέρδεψε. Γιατί αναρωτιόμουν στην πορεία αν είναι ο ίδιος με τον sempai και αν και το απέρριψα αρχικά γιατί σκεφτηκα ότι θα γνωρίζονταν έστω από το όνομα (ουτε στραβοι να ήταν) μετα που φανηκε ο μεγαλος σαν να τον θυμήθηκε εγώ ήμουν:oo:. Τι να πεις...
Mar 28 2011 01:25
Nighteyes → eyl
Δεν υπάρχει πρόβλημα.:)
Θα στο έλεγα prive αλλά θεώρησα καλύτερο να δουν το ποστ μου και οι υπόλοιποι για να το έχουν υπόψιν κι εκείνοι.;)
Mar 27 2011 03:03
eyl → Nighteyes
συγγνώμη για τα direct links στο yuri manga thread. επειδή έδινα κυρίως scanlations groups νόμιζα ότι ήταν ok. δεν σκέφτηκα για το 18+. δεν θα ξαναγίνει!
Mar 27 2011 00:56
Erisadesu → Nighteyes
την ηλικία την άλλαξα πρώτα στα 20 και μετά στα άντα
lol !!!
η κρήτη δεν τη γλύτωσε μην ανησυχείς εκεί έχουν τη μεσογειακη αναιμία
Mar 26 2011 17:00
Nighteyes → Erisadesu
Ρε συ, καλως ήρθες στα -άντα.:P Τώρα είδα που άλλαξε η ηλικία σου στο ποστ.
Χρόνια πολλά, κι ότι ποθείς να το πάθεις!:ureshii:
Γι αυτό που ρώτησες για το τι θα τρώνε οι γιαπωνέζοι: Ότι τρώμε κι εμείς τόσο καιρό. Με όλη αυτή την ιστορία αρχισα να ξανακοιτάω το θέμα Τσερνομπιλ και έχω απογοητευτεί τελείως. Γι αυτό έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι καρκίνοι του γαστρεντερολογικού τα τελευταία χρόνια. Ακόμα αυτό που έπεσε εδώ σε μας τότε, δεν έχει φτάσει σε ημιζωή. Μόνο η Κρήτη γλίτωσε ακουσα και οι κυκλάδες.
Εχει μία ωραία συζήτηση [URL="http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DC-%E5%F0%DF%EA%E1%E9%F1%E1/27435-%E9%F3%F7%F5%F1%FC%F2-%F3%E5%E9%F3%EC%FC%F2-%F3%F4%E7%ED-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1-21.html"]εδώ [/URL](και στην επόμενη σελίδα) που εξηγεί κάποια πράγματα με ανθρώπινη ορολογία για μας τους κοινούς θνητούς.:P
Mar 26 2011 01:22
keiko mutsui → Nighteyes
ευχαριστώ πολυ είστε τέλειοι! Στην αρχη νόμιζα έγινε μόνο του!!! Καλα πεθανα στο γελιο! χαχαχα!
Mar 09 2011 21:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed