Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → DarkElf

Μόλις πρόσεξα το avatar σου. Φαίνεται ότι σου άρεσε το hikaru no go.:D
May 18 2011 14:02
Photo

DarkElf → Nighteyes

Να κάνουν τότε αυτοί τις εργασίες μου για να δω το Hikaru no Go με την ησυχία μου! Αυτόν τον Ochi...θέλω να το βάλω κάτω και να τον πατάω μέχρι να πιαστούν τα πόδια μου!!!:madtodeath:
Apr 11 2011 21:19
Photo

Nighteyes → DarkElf

Αυτά πες τα σ' αυτούς που δεν το βλέπουν γιατί νομίζουν ότι θα βαρεθούν.:P
Apr 11 2011 20:59
Photo

DarkElf → Nighteyes

Με κατέστρεψες!!!!!41 επεισόδια από την Παρασκευή το βράδυ!!!Και δε μπορώ να σταματήσω,γιατί είναι στο τέλος του pro exam που [SPOILER]ο Akira κάνει μαθήματα στον Ochi για να κερδίσει τον Hikaru και έχω στεναχωρηθεί...γιατί να του κάνει κάτι τέτοιο???:zetsubou:[/SPOILER]
Apr 11 2011 20:17
Photo

monesias → Nighteyes

ναι γι αυτο ακριβως :):) Βρηκαμε εναν τιτλο ισως παντοτινο και αν μπορεις να πεις καποιον να το κανει "Sixth Kingdom"
Apr 11 2011 14:07
Photo

Nighteyes → monesias

Μόνο κάποιος από το team μπορεί να αλλάξει τίτλο thread. Αν προκειται για τίτλο στο anime/manga section, μπορώ να το κάνω εγώ, αλλιώς όχι. Μήπως σκέφτεσαι να αλλάξεις τίτλο σ' αυτό με το fanfic επειδή λέει chapter 1;:P Αν θέλεις πες μου τι ακριβώς θέλεις να γραφει, και το μεταβιβάζω εγώ σε κάποιον να το κάνει.
Apr 11 2011 01:41
Photo

monesias → Nighteyes

ξερεις πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο ενος thread μου???? ευχαριστωω
Apr 11 2011 00:47
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ασ'τα αυτά,είναι όλα βάσει σχεδίου! (just as planned,που θα έλεγε και ο Aizen)Μόλις το προχωρήσω λίγο θα ποστάρω.Κοίτα,ούτε κι εγώ είμαι fan των sports,αλλά αν είναι καλό το anime κολλάς (σαν το prince of tennis). Το ξέρω ότι είναι γυναίκα,φαίνεται κιόλας (όχι σαν την Takeuchi που έπαθα σοκ μόλις το ανακάλυψα!).Κοίτα να δεις που για μένα θα'ναι το ανάποδο.Επειδή λατρεύω τον Allen συμπάθησα από την πρώτη στιγμή τον Akira.
Apr 08 2011 23:24
Photo

Nighteyes → DarkElf

Γυναικα είναι αυτή που κανει τον Allen ξερεις. Και τυχαία το είδα μετα το hikaru κι αν σε αντιθετη περιπτωση μπορεί να με εκνευριζε εκεί γιατί παρα ήταν γλυκιά για τα γούατα μου, θυμομουν το hikaru no go και χαιρόμουν σα χαζή.:P Του taki δεν θυμαμαι τώρα. Αλλά τώρα που το λες κατι είχα βρει τότε. Να δεις ποιος ήταν; Μακαρι να σου αρέσει να κανεις και κανα ποστ στο thread που κοντευει να βγαλει αράχνες. Βασικά μόλις είδα ότι ουτε γω έχω κάνει τόσα χρόνια(3 χρονια έχει που το είδα). Αν είναι δυνατον!!! Αντε να το κινήσουμε λίγο, που βλέπουν sport και φεύγουν όλοι. (Τελευταία έχω ρίξει πολύ διαφήμιση για το hikaru, δεν ξερω πως έτυχε.:P) Μόνο sport δεν είναι ετσι όπως το φανταζονται αλλά αντε να τους πείσεις. (Καλά που δεν είχα ιδέα περι τίνος επροκειτο πριν το δω γιατί δεν θα το άρχιζα καν. Ποιος μιλαει δηλαδή.:P)
Apr 08 2011 23:15
Photo

DarkElf → Nighteyes

Είναι αυτό που λένε "Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι"...:hehehe: Αυτή έχω.Θα μου πάρει καιρό βέβαια για να το τελειώσω,αλλά φαίνεται ενδιαφέρον..!Και ναι,αναγνώρισα τη φωνή του Allen και του Taki!:hehehe:
Apr 08 2011 23:02
Photo

Nighteyes → DarkElf

Πρόσφατα δηλαδή.:P Να ξέρεις γίνεται όλο και καλύτερο. Ελπίζω να έχεις την έκδοση των E-F. Και μετα από ένα σημείο των R-F. Μετα το τέλος της σειράς η ιστορία συνεχίζεται με ένα special-ταινία. Και λίγα chapter manga και τελειωσες.:P
Apr 08 2011 22:55
Photo

DarkElf → Nighteyes

Μου το είχες προτείνει πριν κανα 6μηνο και είχα κατεβάσει τα πρώτα 10 επεισόδια,αλλά δεν τα'χα δει...και σήμερα που γύρισα από τη σχολή βαριόμουν,αλλά επειδή είμαι και παράξενη,δεν ήθελα να δω κάποιο απ'αυτά που έχω ongoing και έπιασα το hikaru no go.:hehehe:
Apr 08 2011 22:51
Photo

Nighteyes → DarkElf

Εντελώς άσχετο με ότι λέμε τόσον καιρό.:P Αλλά όντως καλή επιλογή. Κι εγώ στην αρχή δεν είχα ιδέα, αλλά μεχρι το τέλος έμαθα αρκετα. Μετα βέβαια βρήκα κατι online ασκήσεις και αφού τις τελειωσα το ξαναείδα από την αρχή, αλλά αυτό είναι αλλο θέμα.XD Όχι, σ' αυτό δεν χρειαζεται να ξερεις απο πριν. Το κακό είναι ότι έχω ψιλοξεχασει ότι έμαθα. Η ταση εκμαθησης μου έφυγε μετα από λίγο καιρό. Αλλά έχω σκοπό να τα ξαναθυμηθώ για όταν θα το δω 3η φορά.
Apr 08 2011 22:43
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ξεκίνησα το Hikaru no Go.:ureshii: Βέβαια από go δεν έχω ιδέα οπότε πατάω pause συνέχεια και διαβάζω τις υποσημειώσεις.:hehehe:
Apr 08 2011 22:08
Photo

Nighteyes → meidei

lol Ναι, ενταξει λογικό. Έχεις και τις εξετασεις μπροστά σου εσύ...
Apr 08 2011 21:55