Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nighteyesiristella

Ναι, κοίταξα το manga για να δω μήπως προχωράει παρακάτω η υπόθεση αλλά είδα ότι βρίσκεται όπου και το anime. Μακάρι να γίνει και 3η σεζόν όμως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού και το manga είναι κοντά στο τέλος. Εκτός αν γίνει μόνο anime version. Τώρα ξεκίνησα το manga του Ikoku Irokoi Romantan (Tελείωσα το Haru wo Daiteita. Να δούμε πόσα χρόνια θα κάνει ακόμα για να ολοκληρωθεί.) Οπότε το Junjou θα το διαβάσω πιο μετά. Α ρε ζημιά που πάθαμε! Η ανιψιά μου (17 χρονών) όταν της είπα τι βλέπω άρχισε να με κοιτάζει σαν να ήρθα από άλλο πλανήτη. Μια φίλη μου που είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, της φαίνεται περίεργο που μ'αρέσουν. (Μάλλον έχει πάθει ανοσία μια που έχει πολλούς φίλους gay και έχει φαίνεται απομυθοποιηθεί το πράγμα.) Αλήθεια μήπως γνωρίζεις κανένα non Yaoi που να μην είναι εντελώς πλατωνικό; Κάτι σαν κι αυτά που βλέπουμε αλλά με άντρα-γυναίκα; Είπα μήπως την προσηλυτίσω στα anime.:Blissfull:
Δεκ 24 2008 02:19
Φωτογραφία

iristellaNighteyes

Χαιρομαι πραγματικά που σου άρεσε η σειρά! Και εμένα ήταν από τα πρώτα anime του είδους που παρακολούθησα (αυτό και το Loveless δλδ). Και έχω πορωθεί πολύ από το πόσο ρομαντικό και το πόσο αστείο είναι. Ναι το censorship ενίοτε είναι παρατραβηγμένο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί τόσο (με εξαίρεση δυο συγκεκριμένες σκηνές όπου έπαιζε ρόλο το τι λεγόταν εκείνη την στιγμή). Διάβασε και το manga όπου είναι όλα uncensored (τεράστια διαφορά με την animated version σε αυτόν τον τομέα) και έχει και κάποια κομμάτια τα οποία ακόμη δεν έχουν μεταφερθεί στο anime. Ελπίζω να πάμε και σε τρίτη season. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν σειρά και για να είμαι και ειλικρινής δεν έχω ευχαριστηθεί καθόλου το τρίτο ζευγάρι. Θέλω να τους δω πιο πολύ.
Δεκ 24 2008 00:32
Φωτογραφία

Nighteyesiristella

Ευχαριστώ για το Junjou Romantica. Μου άρεσε πολύ. (Αν ήταν και unsensored θα ήταν βέβαια καλύτερα...:twisted:) Αν δεν μου το είχες προτείνει δεν ξέρω αν θα το έβλεπα και πότε. (Για κάποιο λόγο μου είχε μπει η ιδέα ότι θα είναι βαρετό.) Τελειώνει όμως όπου να ναι.:cry5:
Δεκ 22 2008 19:53
Φωτογραφία

red pyramid → Nighteyes

:blush2::blush2::blush2::joyful:
Δεκ 20 2008 16:12
Φωτογραφία

Nighteyes → red pyramid

Δεν πιάνεσαι από πουθενά.:twisted:
Δεκ 20 2008 16:02
Φωτογραφία

red pyramid → Nighteyes

Έλα μωρέ, τι θα πάθαινε η κοπελιά, άντε κανά εγκεφαλικό το πολύ, θα της έφερνα και λουλουδάκια όταν ερχόμουν επίσκεψη (είδες πως τα hardcore yaoi φέρνουν τους otaku πιο κοντά?), όλα μια χαρά θα 'ταν σε λέω.
Δεκ 20 2008 15:10
Φωτογραφία

Nighteyes → red pyramid

Μπα. Είμαι new pervert. Είχα βρει μία λίστα σ' ένα site άλλα απ' όσα έχω δει ως τώρα αυτά που μ' άρεσαν πιο πολύ είναι τα Winter cicada, Ikoku Irokoi Romantan, Haru wo Daiteita, Okane Ga Nai και KirePapa. Λογικά θα τα έχεις δει μια που έχουν αναφερθεί στο thread. Α μια που το θυμήθηκα. Διάβασα τη συζήτηση σου με την iristella. Είδες τι θα πάθαινε παραλίγο κοπέλα;
Δεκ 20 2008 04:37
Φωτογραφία

red pyramid → Nighteyes

Πάλι καλά, αν το Legend of blue wolves σου έφερε αηδία το enzai θα έφευγε απο το παράθυρο :P δε νομίζω ότι είναι θέμα yaoi ή yuri, απλά αυτό το πράγμα ήταν τόσο άκυρο που δε μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς. Αφού σου αρέσει το είδος κανένα yaoi να προτείνεις έχεις, επειδή μου έχουν τελειώσει lately και δε βρίσκω άλλα.
Δεκ 20 2008 04:25
Φωτογραφία

Nighteyes → red pyramid

Ε όχι και στον αδικώ! Δικηγόρος του είσαι; Υποθέτω ότι και γω αν έβλεπα κάτι ανάλογο σε yuri, μάλλον θα χτυπιόμουν στα γέλια. Για το Enzai που ανέφερες στο thread έχω πάρει πάντως προειδοποίηση από την iristella.
Δεκ 20 2008 04:18
Φωτογραφία

red pyramid → Nighteyes

Μην μου αδικείς τον ναύαρχο, συνεχίζω να υποστηρίζω ότι έβγαζε τεράστιο γέλιο ο τύπος :P πές μου έχεις δεί άλλον seme που να του μοιάζει? :P
Δεκ 20 2008 03:55
Φωτογραφία

NighteyesKenny

Εμ αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Ποιον να πρωτοδιαλέξω. Gintoki, Katsura, Hijikata; (Και πάει λέγοντας.) Τώρα μ' έβαλες να χω τύχεις.:cry5:
Δεκ 14 2008 22:01
Φωτογραφία

KennyNighteyes

Αφού σ' αρέσει κι εσένα το Gintama, βάλε κι εσύ τον Katsura σ' εκείνο το thread, να γίνουμε περισσότεροι. :hahaha:
Δεκ 14 2008 21:46
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Το Crest/Banner of the stars το είχα στα υπόψιν. Έχω δει πρόσφατα το Infinite Ryvious και το Toward the Terra που μ΄άρεσαν αρκετά. Battlestar Galactica είχα δει πέρυσι αλλά δεν έχω δει ακόμα την τελευταία σεζόν. Είναι αρκετά καλό, πιο σκοτεινό από το αρχικό του 70. Το 20th century boys δεν το έχω διαβάσει. Thanks.:D Καλά, στο death note όλη η ιστορία είναι το παιχνίδι γάτας-ποντικιού που παίζει ρόλο. Ίσως αν ήταν seinen να ήταν καλύτερη η ανάπτυξη χαρακτήρων όπως και το θέμα ηθικής που πραγματεύεται (to kill or not to kill).
Δεκ 12 2008 20:48
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Space scifi ε. Πολύ ενδιαφέρον. Χρόνο αν είχα θα έβλεπα καμιά τέτοια σειρά, αλλά παραέχουν πολλά seasons, απαιτεί κυριολεκτικά άπειρο χρόνο οπότε προτιμώ πολλά movies με τέτοιο genre (animation αλλά και non-animation). Σε space (opera) anime πέρα από Legend of the galactic heroes και Crest/Banner of the stars, δε ξέρω κάνα άλλο αξιόλογο. Και έψηνα σε κάποια φάση το Battlestar Galactica αλλά τελικά που χρόνος. To gintama thanx θα το έχω στα υπόψην, καθαρά επειδή λες πως είναι και αυτοτελή η φάση. ^^ Από manga προτείνω το 20th century boys αν δε το έχεις διαβάσει είναι εφάμμιλο σε ποιότητα με monster σαν story και χαρακτήρες. Good night. :gn2: PS : Όσο αφορά το death note, αν και το λάτρεψα, με χάλασε η ανύπαρκτη σχεδόν ανάπτυξη των χαρακτήρων αλλά τεσπά.
Δεκ 12 2008 01:47
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Ναι, το έχω αντιληφθεί ότι κάτι σαν το Death note δεν πρόκειται να βρω, εκτός αν βγει κάτι στο μέλλον. Στις σειρές που περιέχουν έστω και λίγο fantasy δεν το ψειρίζω αλλά σε πιο real άθελα μου τα συγκρίνω με την πραγματικότητα. Όσον αφορά τα GitS οι προβληματισμοί που αναφέρεις για μένα απλά δεν υπήρχαν. Ίσως να φταίει ότι έχω δει πάρα πολλά scifi και περίμενα σεναριακά να δω κάτι διαφορετικό. Όπως και να χει, αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση space scifi (βλέπω farscape όταν δεν βλέπω anime). PS: Τα περισσότερα shounen έχεις δίκιο, είναι επαναλαμβανόμενα. Θα δεις όμως ότι το Gintama ξεφεύγει από τη συνταγή όπως είχε συμβεί και με το Death note. Επίσης τα περισσότερα επεισόδια είναι αυτοτελή οπότε δεν θα χεις πρόβλημα με το μέγεθος της σειράς.:try:
Δεκ 12 2008 00:43