Community Status Updates
Nighteyes → Orion19
Επίσης [URL="http://www.imdb.com/title/tt1031249/"]εδώ[/URL]. Είναι 4ος στην σειρά(Το παιδί που μοιράζει τις εφημερίδες μπορεί να έκανε:hahaha:) και (πρόσεξε αυτό το τελευταίο) είναι βασισμένο σε novel.:hahaha:E δεν νομίζω η μέση hard core τσόντα να βασίζεται σε βιβλίο:hahaha: ούτε να γράφει γι αυτήν στο imdb. Αν και ο συγγραφέας μόνο perfect education έχει γράψει.:hahaha:
May 16 2009 12:30
Nighteyes → Orion19
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Καλά μην κάνεις έτσι, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.
Δεν πιστεύω να είναι hard. Εξάλλου ήταν πολύ μικρός όταν βγήκε. Δεν ξέρω αν είχε ενηλικιωθεί κιόλας όταν έγιναν τα γυρίσματα.(Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πάρει μέρος κανείς νόμιμα αν δεν έχει ενηλικιωθεί) Επίσης δεν έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο.
[URL="http://www.hkflix.com/xq/asp/filmID.530131/qx/details.htm"]Εδώ [/URL]λέει κάποια πράγματα για το rating.
May 16 2009 12:21
Orion19 → Nighteyes
Άνοιξε τα χέρια σου να με πιάσεις και σβήνω! Φέρε το περιοδικό να μου κάνεις αέρα! Η δεύτερη ταινία ever που έπαιξε ο Kenichi ήταν
Perfect Education 4: Secret Basement.......
μάντεψε τι είδους ταινία είναι... :terror2:
Θεέ μου ας είναι soft core, θεέ μου ας ειναι soft core... Δε ξέρω τι είναι το Category III, αλλά ελπίζω να υπάρχουν και 4 και 5!
Με συγχωρείς ένα λεπτό όσο παθαίνω εγκεφαλικό...:deadga6:
May 16 2009 12:03
a2a → Nighteyes
Πολύ χαίρομαι! Ήθελα να πιστεύω ότι δεν έχασα τη φόρμα μου στις προτάσεις! Το Yasha θα το ευχαριστηθείς μέχρι το τελευταίο λεπτό στο εγγυώμαι!
May 16 2009 10:44
Nighteyes → a2a
Είδα τα πρώτα 10 λεπτά από Yasha και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.:wooi2: Χτύπησες διάνα μιλάμε.:congrats: Θα ενημερώσω στο thread όταν το προχωρήσω λιγάκι.
May 16 2009 09:46
Nighteyes → ahireasu
Από την αρχή να το κατεβάσεις. Τα πρώτα 2 είναι filler αλλά στην ουσία παρουσιάζουν κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς. Αυτό που έχω πει είναι ότι επειδή μπλέκει πολλά είδη, καλό είναι να δει κανείς μέχρι το 60 για να κρίνει. Όλα μου άρεσαν εμένα αλλά όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο και κάποια επεισόδια κορυφαία. Όμως δυστυχώς το ποια είναι κορυφαία εξαρτάται από το γούστο του καθένα, αν και ξέρω για μερικά που έχουν αρέσει σε όλους το ίδιο. Είναι μια σειρά που αν κάποιος την δει μέχρι το 60 δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει. Κάποιοι μπορεί να κολλήσουν με τα αστεία, κάποιοι με τα σοβαρά, κάποιοι με την δράση. Απλά επειδή είναι αυτοτελής περίπου οι ιστορίες, εναλλάσσονται τα είδη.
May 15 2009 20:15
ahireasu → Nighteyes
Για πες gintama να κατεβασω την δευτερη σεζον? γιατι καπου ειχε πιασει το ματι μου που ελεγες οτι απο το 40-50 επ και πανω αρχιζει να λεει... ή ηταν για αλλο ανιμ αυτο?
May 15 2009 18:24
ahireasu → Nighteyes
Χμμ δλδ τα κομματια που ακους λογο τις επαναληψης στα anime/dorama σου μενουν + δεν καθεσαι να ψαχνεις διαφορα γκρουπς για να βρεις κατι που σου αρεσει.
May 15 2009 18:14
Nighteyes → ahireasu
:hahaha:
Ενοχές γιατί να έχω;:nosey: Απλά δεν μου κάνει τόσο κέφι να κάτσω να ακούσω Ιαπωνική non-anime/dorama related μουσική. Αυτά είναι που με ενδιαφέρουν επί το πλείστον.
May 15 2009 17:27
ahireasu → Nighteyes
Jedi? τι ειναι αυτο? τρωγεται? :P Δεν σου ειπα να γινεις Darth :P απλα απολαυσε τα καλα χωρις ενοχες :)
May 15 2009 17:03
Nighteyes → ahireasu
Τότε να δεις Gintama. Προτείνεται για φτιάξιμο κεφιού. Όποτε τελειώσω κάτι βαρύ ρίχνω μερικά επεισόδια σε επανάληψη για να συνέλθω. Κι άλλοι κάνουν το ίδιο. Είναι ότι πρέπει για να σου φτιάξει το κέφι.
Αυτό το "ρήτο" μου το ξανα είπαν τελευταία για άλλο λόγο. Είχα απαντήσει Jedi θα παραμείνω.
Λίστα δεν έφτιαξα ακόμα. Έχω μόνο το top10 των αγαπημένων μου στο about me. Έχε υπόψιν ότι αυτά είναι αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. Έχω δει και κάποια που μπορεί να θεωρώ καλύτερα από κάποια από αυτά, αλλά δεν είναι αγαπημένα μου. Η σειρά τους είναι τυχαία.
May 15 2009 16:47
Nighteyes → Orion19
Έψαξα για το δελφίνι, και τελικά έπεσα πάνω...σε σένα.:congrats:Δεν έβγαλα όμως τελικά άκρη με τα journal. Αλλά αν δεν έχουν βγει υπότιτλοι καλύτερα να μην το δω. Βέβαια θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τους κινέζικους.
Το τρόμου ποιο είναι; Έχει subs; Γενικά ότι link βρίσκεις από ταινίες/σειρές του Kenichi, στέλνε μου, αν δεν σου κάνει κόπο βέβαια. Αν και πιστεύω ότι από δω και πέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος.:wooi2:
May 15 2009 16:22
ahireasu → Nighteyes
Το monster iie, ξέρω οτι ειναι πολυ καλο anime αλλά η διαθεση μου αυτη την στιγμη δεν τραβαει τετοιο anime....
πλυση ξεπλυση εγκεφαλου η ιαπωνικη μουσικη ειναι σουπερ οποτε μην αντιστεκεσαι lol and "welcome to the dark side" :P btw λίστα με τα anime που εχεις υπαρχει?
May 15 2009 06:47
Orion19 → Nighteyes
Παίζει και το 10 να το τραγουδάνε αυτοί (ίσως δεν είχανε αρκετά μάνια για να το τραγουδήσει ο Gene Simmons...).
Και ναι, εννοούσα οτι το Amai Koibito δε το έχω anyway, αλλά δε το φόρτωσα γιατί δε λέει που το τραγουδάει άσχετος. Έχει βγεί single που έχει τα Satsugai/Amai Koibito απο Kenichi και Kaji (τραγουδάει το Amai Koibito μόνο στο ost και όχι στη ταινία)
Επίσης, είμαι λολή, όντως. Φόρτωσα και ένα τρόμου με τον Kenichi και για να συνεχιστεί και να ενταθεί η τρέλα μου, φόρτωσα μετά απο μέεεεερες slow seeding το "[B]Dolphin Blue[/B]".... χωρίς υπότιτλους... δεν υπάρχουν........
....
ψέμματα... έχει κινέζικους υπότιτλους :hahaha:
Οπότε ή κινέζικα ή γιαπωνέζικα πρέπει να μάθω!:hahaha: Μα δε μπορούσα να αντισταθώ... Ο Kenichi να κολυμπάει με δελφίνι σε όλη τη ταινία... Με στενή φόρμα.... Μούσκεμα....:dazed:
*massive nosebleed*
:deadga6:
May 15 2009 04:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed