Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

manuel → iristella

ειναι η δευτερη φορα που καποιος μου την λεει στο συγκεκριμενο φορουμ...δυστυχως...και ουτε εχω προσβαλει ακνεναν ουτε λεω ασυναρτησιες περι καποιου θεματος...λεω απλα την γνωμη μου και κανω προβλεψεις γιατι μου αρεσει..και δεν ειμαι ο μονος...δεν ενοχλω κανεναν με αυτα που λεω και κανω..και αν καποιος κουραζεται να διαβασει τα ποστ μου και τον κουραζουν..τοτε..απλα ας μην τα διαβαζει..δεν τον αναγκαζει κανενας..και δεν κανω προβλεψεις απλα για να πψ σρο τελος ναι το ηξερα..η προβλεψεις ειναι και λιγο τυχη...μαζευοντας πληροφοριες και βγαζοντας καποια συμπερασματα..λεω την γνωμη μου πανω σε αυτα..προφανως ολο αυτο γινεται να φανταστω για το τελευταιο ποστ μου στο οποιο βρηκα τισημαινει η λεξη μελεε..και εβγαλα καποια συμπερασματα..δεν τα θεωρω προβλεψεις γιατι δεν ειμαι ουτε μαντης ουτε μαγος..εχω δει και εγω απο αλλους ασκοπα ποστς αλλα ποτε δεν πηγα να τους την πω γιατι δεν ειανι η δουλεια μου οπως αλλωστε και η δικη σου...αν καποιος αντμιν μου την ελεγε τοτε ναι θα το δεχομουν..αλλα τωρα δεν το δεχομαι γιατι δεν 8εωρω οτι κανω κατι λαθος..αν εσυ πιστευεις οτι αυτα που γραφω ειναι κουραστικα και ασκοπα..τοτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην τα διαβαζεις..δεν το λεω ουτε με την κακη εννοια ουτε θελω και εγω να σου την πω...απλα δεν μου αρεσει να κατηγορουμε για πραγματα που κανει ολος ο κοσμος..και να ειμαι εγω αυτος που τις ακουει..γιατι οπως σου ειπα και πριν..ειναι η δευτερη φορα που μου το κανουν..
Ιαν 21 2009 18:49
Φωτογραφία

iristella → manuel

Για να μην spammarw το thread soυ απαντάω στο προφίλ σου. Tο να κάνει κάποιος μια πρόβλεψη μια δυο αντε τρεις φορές δεν είναι κάτι το κακό και ίσα ίσα είναι και λογικό. Από την στιγμή όμως που γίνεται ολόκληρη κουβέντα επί δεν ξέρω και εγώ πόσες σελίδες για το τί τεχνική πχ θα χρησιμοποιήσει ο Naruto για την οποία σημειωτέον δεν έχουμε κάποια ένδειξη, και το τι θα γίνει με τον Pain, αυτό νομίζω ότι δεν βοηθά ούτε την καλύτερη κατανόηση του κεφαλαίου και της σειράς γενικότερα ούτε να εξοικειωθεί κανείς καλύτερα με το κλίμα της. Ίσα ίσα επειδή ο καθένας ουσιαστικά λέει ότι θέλει χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία και πολλές φορές βασισμένος και σε μη ακριβή γεγονότα αποπροσανατολίζει μπερδεύει και πάνω από όλα κουράζει. Διαφορετική είναι η συζήτηση πάνω σε πράγματα τα οποία "έχουν ήδη γίνει" και οπου μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να λύσει την απορία του άλλου μελους η να κατανοήσει πράγματα που ενδεχομένως δεν είχε προσέξει πιο πριν. Σκέψου ότι ουσιαστικά μια τέτοια συζήτηση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους χρήστες στο μέλλον που πιθανόν να έχουν αυτή την απορία ενώ οι απλές προβλέψεις δεν εξυπηρετούν κάτι άλλο από το να μπορεί αυτός ο οποίος έκανε μια σωστή πρόβλεψη να πει "ναι το ήξερα"....
Ιαν 20 2009 23:11
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

a εδω απαντησες λολολ.. Δεν το πιστευω οτι οντως αυτο θελει να κανει.. Τους γηραιοτερους θελει να ξεπαστρεψει κυριως, ολα τα υπολοιπα τα λεει για να παγιδευσει τους ακατσουκι. Οπως ειχε πει, οι ακατσουκι ειναι στα δικτυα του, οχι αυτοι στα δικα τους!!
Ιαν 15 2009 18:50
Φωτογραφία

manuel

ναι διαβαζω...δεν χανω τευχος..ναι οντως εκει δειχνει λιγο το πως εχει γινει και τι 8ελει τωρα πια..αλλα και παλι κα8αρμα ειναι αφου 8ελει να καταστρεπσει την ¨πατριδα του¨ας το πουμε ετσι...και 8α δεις οτι δεν 8α καταληξει εκει στο τελος..αλλα 8α φυγει παλι..και δεν θα μεινει με τον ναρυτο..γιατι ειναι πολυ βλακας..καλη χρονια και σε σενα..χρονια πολλα και οτι επι8υμεις..
Ιαν 08 2009 10:28
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

Βασικα ναι στο ανιμε μεχρι τωρα ειδικα εχει παρουσιαστει πολυ καθαρμα..δεν ξερω αν διαβαζεις το μανγκα αλλα εκει εχει αρχισει καπως να ξεκαθαριζεται η θεση του! Καλη χρονια κιολας!
Ιαν 02 2009 18:59
Φωτογραφία

manuel → °•πίΟu-πίΟu•°™

aaa...μαλιστα..κοιτα λογικα μου ακουγονται ολα αυτα που λεσ...και μπορω να πω πως και εγω της ιδιας αποψης ειμαι...τεσπα μεχρι τωρα ο σασκε..ειναι πολθ καθαρμα...αυτη την εντυπωση δινει..κια οπτι δεν νοιαζεται για κανεναν..παρα μονο για το τομαρι του..ξκια ειναι πολυ ενοχλητικο αυτο..σε αντι8εση με τον ναρουτο..
Ιαν 02 2009 17:33
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

Κοιτα, ναι εχω σκαλωμα με το ναρουτο αλλα προτυπο μου δεν εχω καποιον :P Για τον σασκε παλι δεν μπορω να βγαλω γνωμη αν δεν μας ξεκαθαρισει ο κισιμοτο τι στο καλο εχει στο κεφαλι του... Μια κακο τον βγαζει, μια καλο και συναισθηματικο. Αν δεν μας δειξει τους αληθινους του στοχους δεν μπορω να βγαλω γνωμη.. Ε λογικα μεσα σε κανα μηνα το μανγκα θα χει προχωρησει το θεμα του..
Δεκ 17 2008 22:44
Φωτογραφία

manuel → Quajafrie

to monter posa episodeia einai kai apo pou mporw na to vrw...?
Δεκ 15 2008 20:00
Φωτογραφία

manuel → °•πίΟu-πίΟu•°™

γεια....τι κανεις?εχς παρακολου8ηση κατι φορυμ κια εισαι σε ολα μεσα...και απ οτι εχω καταλαωει εχεις και τρλο κολλημα με το ναρουτο οπως και εγω...ελπιζω τουχαστον ομως να μην εχεις κα εσυ προτυπο τον σασουκε...οπως κανουν ολοι...ενας ειναι ο 8εος...ΝΑΡΟΥΤΟΟΟ...:P
Δεκ 13 2008 19:46
Φωτογραφία

manuel

απειρα...λιωνω με naruto...εσυ?
Δεκ 05 2008 19:04
Φωτογραφία

Jap Doll → manuel

Caresei o naruto?:S
Δεκ 05 2008 17:46
Φωτογραφία

manuel → Kenny

γεια σοθ κεννθ...ειμαι ο μανωλης...ειμαι καινοθργιοσ στο site..θελω να μου λυσεις μια απορεια...ξερεις τι εχει γινει με το ναρυτο?
Δεκ 05 2008 17:33