Community Status Updates
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
φοιτητική ζωή ε?ωραίος!
καλά,επιτέλους κλείσανε τα schls για x mas...btw merry x mas
Dec 28 2010 02:03
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Έλα αγορίνα!! Χρόνια και ζαμάνια καλά το είπες! Χαχαχα
Πήγα στρατό που λες, γι αυτό χάθηκα σε μία φάση (ήταν καλά πάντως εκεί μέσα, γνώρισα και αρκετούς καμμένους!! xD)...απολήθηκα και τώρα απολαμβάνω την φοιτητική ζωή!! :)
Εσύ τι κάνεις?
Dec 26 2010 21:42
Anelis → ssj2sanji
[I]on the 6th day god created man.on the 7th day man returned the favor...
[/I]Εντάξει μαν, προσκυνάω!:nod:
Nov 07 2010 10:46
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → ssj2sanji
O.O Kai egw thelw!!Alla exw polla mathimata auton ton kairo gia na arxisw kainourgio anime!!:run: Skatozwh!!XDD
An deis tipota kalo let me know!!^^
Oct 08 2010 14:44
ssj2sanji → Eleni~WaIKinG oN AiR~
αν μπορέσω 8α ρίξω μια ματια...τώρα τελευταία έχω αρχίσει παραπόλα anime(πήρα χτες την λίστα με τα καινούργια anime του 2010 και το torrent δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο)XD
Oct 08 2010 14:13
XD Hai Hai live action yaoi!!Well αν ποτε θελησεις im the master senpai of bL movies!!XDD
*just kidding!!* :kakaka:
Oct 08 2010 13:40
ssj2sanji → Eleni~WaIKinG oN AiR~
ooo sodaaa.dld yaoi live action XD.well never watched before:p
Oct 08 2010 13:32
[SPOILER]BL movies=Boys Love movies[/SPOILER]
Ειναι βασικα σαν τα yaoi anime αλλα σε ταινιες και ειναι ασιατικες κυριως!:ureshii:
Oct 08 2010 13:27
Shou!!:blingeye2:
Απο τους πρώτους jrockers που έφαγα κόλημα!!ΧD
Πάντως επειδή το έχω ψάξει το θέμα XDD πιστεύω πλέον οτι δεν υπάρχει πιο ωραίος ιαπωνέζος τραγουδιστής απο τον Yamapi που είναι ο number1 για μένα [SPOILER][IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m272/yukari1026/TomOhisA%20yAmaShiTa/yamapinu2.jpg[/IMG][/SPOILER]
Είμαι καμένη το ξέρω!!:sadist:
XDD Ναι η αληθεια ειναι οτι και εμενα με παραξένεψε η ολη διaφορα ηλικιας που εχουν τα ζευγαρια ειδικα το τελευταιο ζευγαρι καλα εκει ειναι που απορισα απειρα[SPOILER] τι εβρισκε βασικα ενας φοιτητης σε εναν που θα μπορουσε να ειναι ο μπαμπας του??!![/SPOILER] αλλα anyway κατα τα αλλα συνφωνω και εγω μαζι σου ΕΚΕΙ θα κολουσανε???!!XDD
Οτι και να κανω το λατρευω αυτο τον anime!!Να φανταστεις τωρα ξαναβλεπω την δευτερη season!!Νyaa μαρεσουν τα αρκουδια του Usagi!!^^
[IMG]http://www.deviantart.com/download/144630966/Junjou_Romantica_bunny_by_who_killed_bambi_666.gif[/IMG]
btw σαρεσουν οι BL movies?me=τρελη bL movies fan!!
:hihi2:
Oct 08 2010 13:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed