Community Status Updates
Wabbit → Cassiel
Δυστυχώς με την εξεταστική δεν μπορώ να κουνήσω απο εδώ...κρίμα. Ε τί, δεν θα σε φωτογραφίσουν στο cosplay που θα κάνεις; Σίγουρα πράγματα. Οπότε τουλάχιστον θα περιμένω να δω το cosplay σου σε φωτο.
Sep 16 2009 22:19
Cassiel → MisaYoshiko
Δεν έχει τσα:hahaha:!!!Αρπάζεις το επόμενο τρένο ASAP και ανεβένεις Θεσσαλονίκη για τις 25:joyful:!!!Αν δεν το κάνεις θα βάλω τον Kurosaki να σε απαγάγει και να σε φέρει πάνω μαζί του:bike:.Και μιας και θα είσαι πάνω, μένεις και μόνιμα εκεί, τώρα που ξέρεις ότι όλα είναι 'ΟΚ':hiding_something:.
Sep 16 2009 15:48
Cassiel → Wabbit
Αυτοί χάνουν:).Φώτος; Δεν ανεβένεις καλύτερα XD;Και φέρε και την Ναταλία μαζί:D
Sep 16 2009 15:41
Wabbit → Cassiel
Ναι, ε; Thanks αλλά π.χ. στο πανεπιστήμιο μου δεν μου μιλάει σχεδόν κανείς πια (σιγά την απώλεια αλλά τέλος πάντων :P). Και πάλι ganbate ne με το cosplay σου. Θα περιμένω φωτογραφίες!
Sep 15 2009 19:42
Cassiel → Kirenahana
Α ναι κατάλαβα τον Ravente :).Αλλά από το προηγούμενο πάρτι και όχι πως έμοιαζε σε αυτό :D. Ε θα τον εντοπήσω στις φώτος:). Δεν κατάλαβα ότι σου κόπηκε η σαγιονάρα.Will add you soon on MSN too:).
Sep 15 2009 19:16
Cassiel → Wabbit
Ε ναι.Sweet couple εννοώ:D. Σοβαρά τώρα, πιστεύουν ότι αλήθεια νευριάζεις όταν πέρνεις αυτό το ύφος; I think it's cute ^-^.
Sep 15 2009 19:11
Kirenahana → Cassiel
Έχασες τον Χα0ς όταν ξαναφόρεσε τη στολή και άρχισε να χορεύει το ΥΑΤΤΑ! :Ρ Ο RAvENTE, >μέτριο ύψος, καστανά μαλλιά με φράντζα, χωρίς cosplay, που στο προηγούμενο πάρτυ είχε ντυθεί Μatt από Death Note?
Με το σαγιονάρα fail εννούσα τη σαγιονάρα μου, που κόπηκε κάπου στο πρώτο μισάωρο του πάρτυ και μετά τριγυρνούσα με μια άλφα δυσκολία... Το msn είναι το ίδιο email που φαίνεται στο profile μου εδώ.
Sep 15 2009 11:21
Kakashinote → Cassiel
το msn δες το στο contact info. αν βαλεις στο finder του facebook το ιδιο mail θα με βρεις..cu there :)
Sep 14 2009 23:25
Wabbit → Cassiel
U think we are sweet? Oww thats so kind! Είδα και τα βίντεο. Το 2ο τι ντροπήηηηηη, ρεζίλι έγινα. Και παρεπιπτόντως οι περισσότεροι άνθρωποι δέν καταλαβαίνουν οτι είναι ψευτονευριασμένο βλέμα και μετά δεν μου μιλάνε...kuuuu
Sep 14 2009 23:02
Cassiel → Wabbit
Και να φανταστείς ότι πρέπει να είναι το ίδιο με τις φώτος από άλλο πάρτι που είχε ανεβάσει και κλασσικά πάλι το ξέχασα από τότε:D. Btw U & Epilogue = Sweeeeeeeet XD.Και αυτό το βλέμα που έριχνες όταν "ψευτονευρίαζες" όλα τα λεφτά επίσης χαχα XD.
Sep 14 2009 22:51
Cassiel → Kakashinote
Με πρόλαβες πριν γυρίσω και σου στείλω εγώ χθες:hi:.Έχεις μήπως MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί :);
Sep 14 2009 22:49
Cassiel → Kirenahana
Με πρόλαβες χθες:). Σκόπευα να σου στείλω εγώ όταν θα γύριζα XD. Παίχτηκε καμιά αστεία φάση μετά την στιγμή που έφυγα κατά τύχη. Αλήθεια ο RAvENTE ποιος ήταν με την ευκαιρία και δεν το κατάλαβα :); Με το Sayonara fail τι εννοούσες επίσης στο θέμα:D;Έχεις μήπως και MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί;
Sep 14 2009 22:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed