Community Status Updates
MisaYoshiko → Lelouch
ειχες ποσταρει οτι εχουμε 7 απριλιου κ οτι ειχα κανει λαθος στην ημερομηνια και σου ειπα οτι το διορθωσα
Apr 14 2009 22:37
MisaYoshiko → Lelouch
its ok μπερδευτηκα:Ρ ειναι πρωι ακομα..το τοπικ διορθωθηκε..θα ερθεις?
Apr 07 2009 13:43
Lelouch → Yunancy
Εδω , η συνηθες βαρεμαρα...Τι να πει κανεις.Κριμα για το ποδι σου.Πρεπει ναναι δυσκολα τα πραγματα...Α πας πανελληνιες και διαβαζεις ? Good luck...Και δεν πειραζει αν δεν μπαινεις...Αν περασεις θα μπαινεις μετα για παντα :P
Feb 27 2009 10:16
Yunancy → Lelouch
[B]δεν μπαινω ονλινε συχνα λογω διαβασματος,,,ασε εσπασα το ποδι μου και εδεσε το γλυκο>.>
εσυ τι νεα?[/B]
Feb 26 2009 22:58
Lelouch → sefiroth
Bleach , One piece (οκ μην με φας αλλα δεν ειμαι ακομα στο current)...Code Geass , FMA , Ergo Proxy αυτα...θα δω και αλλα...Ειμαι λιγο νεος στο θεμα.
Jan 10 2009 17:15
sefiroth → Lelouch
Βεβαιως και επανορθωσα! Αν το ηξερα απο πριν αγαπητε σιγα μην σε ειχα απορριψει! (αυτο μου φαινεται καπως γκεουλιστικη εκφραση,Oh well who cares!) Λοιπον ελα στα ναρουτοφορουμς να μιλαμε που και που οκ;
Ποια αλλα anime γουσταρεις περα απο το προφανες.....μην μου πεις κανενα bleach ή one piεce θα σε αποκηρυξω!:hahaha::oo::deadga6:
Jan 10 2009 16:33
Lelouch → Guest-59131
Πες μου τωρα ποιο ειναι το anime του αβαταρ σου...θυμαμαι ρε μαν που τοβλεπα μικρος στην τηλεοραση αλλα που τωρα να θυμηθω πως το λεγαν :P Θεικο ηταν.Με κατι σαν ρομποτακια!
Ευχαριστω παντος για το αντ γιατι το ονομα λιγο περιεργο και μετα ξεχαστηκα (γεμισα pm danm it)
Jan 10 2009 14:41
Lelouch → Yunancy
Σ/Κ = Σαββατοκυριακο. :P 16 εγω... ;) ΚΡιμα ρε...Να μου πεις αν δεν εχει κοσμο χανεται ολο το νοημα του χαβαλε και τις διασκεδασης...
Jan 05 2009 19:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed