Community Status Updates
robostav
→
roriconfan
τωρα τσεκαρα να λες για το Casshern,εχω βαλει την ταινια να κατεβαινει,αυτο το Casshern Sins εχει καμια σχεση? Τελειωνω το manga toυ death note και βαζω akira μετα.
Mar 13 2009 00:03
roriconfan
→
robostav
Αν θέλεις άλλες προτάσεις, εδώ είμαι. Και αν δεν έχεις διαβάσει το μάνγκα του Akira (και διαβάζεις μάνγκα) μη σου ξεφύγει γιατί η ταινία δε πιάνει μια μπροστά στο πραγματικό μεγαλείο που είναι το μάνγκα.
Mar 12 2009 23:45
robostav
→
roriconfan
cheers για την προταση να δω το akira,αν και μου φανηκε καπως το γεγονος οτι ειναι 20ετιας (!) ηταν και γαμω τις ταινιες.Το soundtrack με χαλασε λιγο αλλα γενικα το σημειωνω για προβολες με παρεα. Thanks again :-)
Mar 12 2009 23:17
sLingEr → robostav
Ναι ρε και εγω για αυτο εκανα τον κοπο .... ηθελα να το δω αυθεντικο .... καλα τα demons πρεπει να τα σπανε .....εχω ποροθει πιο παρα πολι με το τελευταιο chapter .........
Jan 16 2009 02:14
robostav → sLingEr
και εμενα κατι ανιψια με πρηξανε να το δω (το ανιμε του claymore) και σκαλωσα! τα πρωτα vol τα πηρα απο το αμαζον,αν και απ'οτι μου ειπανε στο depository bookstore τα στελνει χωριςεξοδα αποστολης. και επισης διαβαζονται τρομερα πιο ευχαριστα απο το onemanga.com,ευχαριστιεσαι το σχεδιο. αντε να δουμε τι ξυλο θα πεσει με τον isley και τα demons!
Jan 16 2009 02:00
sLingEr → robostav
ε ναι ρε c καμια σχεσει , εγω το anime ειδα και ποροθικα (δεν ηξερα τοτε), μετα διαβασα το manga , στην ουσια αν δεν ηταν το claymore μπορει να μην αρχιζα τα manga\
τεσπα εγω ενα vol που πιρα το πειρα απο ενα local βιβλιοπολιο ... εκανε καπου στις 20 μερες αν θυμαμαι καλα .. το εφερνε απο την αγγλεια συγκεκριμενα ... εσυ απο το iternet τα πηρες ???
Jan 16 2009 01:36
robostav → sLingEr
hey :-)
basika ta exo diabasei ola,exo parei kai 5-6 vol alla gia na stirikso kai ligo to otaku no sekai ta ypoloipa eipa na ta paraggeilo apo ekei gia na ton stirikso ligo alla argei poly o atimos...
tromero einai klaseis anotero apo to anime (klassika)
esy?
Jan 16 2009 00:55
sLingEr → robostav
Hello ! ! ! claymore εε ? nice !!! μεχρι που εχεις διαβασει ???
Jan 14 2009 10:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed