Jump to content

Community Status Updates

Photo

Aeria_Gloris → Satou no Kumo

thanks!:) will check it for sure
Jun 21 2009 21:03
Photo

Satou no Kumo → Aeria_Gloris

[COLOR=Navy]lol ειναι απο το μανγκα [URL="http://www.mangafox.com/manga/dogs_bullets_carnage/v05/c035/9.html"]DOGS[/URL] αξιζει να το διαβασεις :thumbup:[/COLOR]
Jun 21 2009 20:57
Photo

Aeria_Gloris → Satou no Kumo

αχου!απο που ειναι το αβαταρ σου?? το εβλεπα καιρο τωρα και ηθελα να σε ρωτησω..δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει την audrey tautou:erk: στην οποια εχω και μια καποια αδυναμια:wis:
Jun 21 2009 19:53
Photo

Satou no Kumo → MisaYoshiko

[COLOR="Navy"]καλα αμα ξαναρθω να μου τρυπησεις τη μυτη xD well, i' ll try my best to be sociable :Ρ[/COLOR]
Jun 16 2009 20:50
Photo

MisaYoshiko → Satou no Kumo

kala kala pes mou esy pote tha einai h epomenh fora pou tha ertheis kai tha se analavw:P
Jun 16 2009 20:41
Photo

[COLOR="Navy"]γουτουφου Ο_ο δεν ξαναμπηκα και ερρ...αχαχαχα... ωραια βραδια δεν εχει σημερα;:joyful: [SPOILER]ντρεπομαι:frozen:[/SPOILER] ασε μη το ψαχνεις, τα χω ακουσει κι απ την λαρα μια μερα θα μαζεψω θαρρος και θα κατσω :Ρ[/COLOR]
Jun 16 2009 20:32
Photo

απλα μου απαντησε καποιος αλλος χρηστης εκ μερους σου και "μου την ειπε" και υπεθεσα οτι μπορει να ειναι φιλος σου. καλα ασχετο..αφου ηρθες στην προβολη γιατι εφυγες κατευθειαν? κατσε να γνωριστουμε:wooi2:
Jun 16 2009 19:53
Photo

[COLOR="Navy"]γιατι καλε φανηκε πως προσβληθηκα; :Ρ ρε δεν το σκεφτηκα καν παιζει να χω ανοσια γιατι ειχα φαει warn 20% με το που ξεκινησα να ποσταρω και μου την ειχαν πει χοντρα:hahaha::terror2:[/COLOR]
Jun 16 2009 19:36
Photo

προφανως παρεξηγηθηκα στο τοπικ με το μπιτς παρτυ. ελπιζω να μην θυμωσες, δεν ειχα επιθετικο υφος. αλλα αφου δεν μιλουσες και εσυ ακομα καλυτερα:Ρ απο μεριας μου δεν υπαρχει προβλημα εννοειται. σορρυ αν σε προσβαλλα για οποιοδηποτε λογο
Jun 16 2009 18:59
Photo

hyuga → Satou no Kumo

:) :)
Jun 04 2009 08:49
Photo

Satou no Kumo → hyuga

[COLOR="Navy"]gambare![/COLOR]:riiight: [COLOR="Navy"]xD[/COLOR]
Jun 03 2009 16:49
Photo

hyuga → Satou no Kumo

xaxaxa το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πετύχω τα pixels και μου αφαιρούνε τις υπογραφές...¨)
Jun 03 2009 12:20
Photo

Satou no Kumo → hyuga

[COLOR="Navy"]αν θες καμια υπογραφουλα εδω ειμαι[/COLOR] :tensai:
Jun 03 2009 12:10
Photo

Satou no Kumo → Kirenahana

[COLOR=navy]το καλυτερο παιδι σας παιρνω[/COLOR]:kakaka: [COLOR=navy]dont worry im twice as messed up[/COLOR]
May 25 2009 23:04