Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Jap Doll → akane

kopela einai i akane bebaaaaaaaaaa(L)
Δεκ 10 2008 23:02
Φωτογραφία

sickdrummer → akane

Την διεγραψαν γιατι λενε οτι υπηρχαν παρανομα links.Αστα να πανε φιλε.
Δεκ 09 2008 19:24
Φωτογραφία

Yunancy → akane

[COLOR=Purple][B]γειαααααα σουυυ κοπελιααα,τι χαμπαρια? και εσυ πορωμενη με ανιμε?λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thiei.gif[/IMG][/B][/COLOR]
Δεκ 08 2008 23:51
Φωτογραφία

Nomis Tnomleb → akane

i see... why don't you make your page more like it,you know anime stuff or whatever?...its fun to make your own stuff...
Δεκ 08 2008 23:28
Φωτογραφία

akane → Nomis Tnomleb

χαχα οχι εντα3ι απλα μου αρεσουν τα τρομακτικα anime " τρομακτικα"οπως το παρει κνσ..οσο για τ D ειναι αρκετα τρομακτικο
Δεκ 08 2008 21:00
Φωτογραφία

Nomis Tnomleb → akane

death note?...οχι δν εχω δει ακομα. σου αρεσουν τα vampires γενικα?.... Hmm..το D ειναι απο τα αγαπημενα μου ειναι αρκετα καλο!
Δεκ 07 2008 22:56
Φωτογραφία

akane → Nomis Tnomleb

βασικα δεν ρωτησα ασκοπα!απλα επειδη εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και ηθελα ν ρωτισω αν πηγες στ meeting anyway :P και γω προσφατα ξεκινησα το vampire knight ειμαι στο 7ο επεισοδιο μαρεσε κ μενα αρκετα πριν αρχισω αυτο,ειχα ξεκινησει το vampire hunter d αλλα δεν με εντυπωσιασε .....στο 2ο επεισοδιο το σταματησα:P βλεπεις καθολου death note????
Δεκ 07 2008 21:05
Φωτογραφία

Nomis Tnomleb → akane

ωραιο avatar εχεις... δεν εχει σημασια απο που ειμαι... εκτος και αν ενvοεις που μενω... vampire knight fan huh?εγω προσφατα το αρχισα και μου αρεσει αρκετα...
Δεκ 07 2008 19:36
Φωτογραφία

akane → Nomis Tnomleb

τπτ!:) τι γινεται?απο που εισαι??
Δεκ 07 2008 18:41
Φωτογραφία

Nomis Tnomleb → akane

hi there!σε ευχαριστω για την αποδοχη.
Δεκ 07 2008 17:28
Φωτογραφία

akane → sickdrummer

τπτ!:) οχι δεν ημουν...ειδα ομως οτι την απαγορευσαν:S ξερεις μηπως γιατι το εκαναν??
Δεκ 07 2008 13:19
Φωτογραφία

sickdrummer → akane

Hey,thanks for the friend's invite.Μηπως ησουν στην anime-greek member?
Δεκ 07 2008 12:34
Φωτογραφία

digitaltracker → akane

No problem για το meeting αν και περασαμε πολυ καλα.... Oσο για cosplay, ναι θα εχει... λογικα η ανακοινωση θα γινει συντομα απλα καθυστερησε λογω του anime meeting. Αν θες να δεις το flyer ειναι εδω.... [url=http://digitaltracker.blogspot.com/]tokyo suki[/url]
Δεκ 07 2008 11:29
Φωτογραφία

akane → Nomis Tnomleb

γεια σ'ευχαριστω για το request !
Δεκ 07 2008 11:28
Φωτογραφία

akane → digitaltracker

ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορηση οσον αφορα το παρτυ στο cofix !!μια ερωτηση ομως: θα εχει και αυτη την φορα cosplay???ρωταω.επειδη δεν εχω δει ακομη καποιο flyer που να λεει αναλυτικα τι θα εχει... και δυστυχως θα ερχομουν σημερα στο meeting αλλα δεν μπορεσα =/:bahhh:
Δεκ 06 2008 18:48