Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fingolfinmono

Μετά καθυστέρησης, ευχαριστώ.
Oct 20 2009 17:48
Photo

monoFingolfin

Με τραγική καθυστέρηση, εκτός Αθήνας γαρ, Χρόνια Πολλά και ό,τι επιθυμείς :drink:
Oct 20 2009 12:44
Photo

Dante80Fingolfin

Ahh thanks...:lovulovu:
Oct 03 2009 20:12
Photo

FingolfinDante80

Χρόνια πολλά ρεμάλι! Να τα εκατοστήσεις! Και με το μαλακό τα ξύδια και το sand football! :p
Oct 03 2009 13:28
Photo

Alexiel → Fingolfin

Ναι τον αύγουστο μπήκα στης 17. Είχα πάει πριν διακοπές και δεν πρόλαβα να το ανακοινώσω. Συν ότι είχα χαθεί τον τελευταίο καιρό πριν φύγω. Πεζικό είμαι. Θα κατέβω για εκλογές, άμα προλάβω θα σας πω να κανονίσουμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε πολύ καιρό να βγούμε μαζί.
Sep 20 2009 16:35
Photo

Fingolfin → Alexiel

Πότε πήγες φαντάρος ρε; Τον Αύγουστο παρουσιάστηκες; Σε ποιο Σώμα;
Sep 19 2009 18:31
Photo

monoFingolfin

Εντάξει καλέ σε πιστεύω...Απλά είχα φάει ένα τραγικό σκάλωμα και νόμιζα ότι σε θυμάμαι με άλλο ava :P Its ok, θα το ξεπεράσω XD
Sep 08 2009 00:20
Photo

Fingolfinmono

Την ίδια εικόνα είχα στο ava, ενώ στη sig αρχικά είχα αυτή την εικόνα που έχω και τώρα αλλά χωρίς το black/white mode. Δηλαδή είχα την [url]http://img468.imageshack.us/i/fingolfinmorgoth6gl0.jpg/[/url] ενώ τώρα έχω την [url]http://img204.imageshack.us/i/fingolfin1bdq1.jpg/[/url] . Δεν θυμάμαι ποιος, αλλά κάποιος από το forum που του άρεσε μου την έκανε έτσι όπως την έχω τώρα και μου άρεσε κι εμένα και την έβαλα για sig στη θέση της έγχρωμης, αλλά αυτό πρέπει να είχε γίνει πριν έρθεις εσύ στο forum.
Sep 07 2009 23:55
Photo

monoFingolfin

Ρε συ θα σκάσω τώρα:nanana: Δεν είχες ένα με ένα άλογο or sth?
Sep 07 2009 19:05
Photo

Mangalover → Fingolfin

Ωχ σορρυ λαθος!Αυτο δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι εγω δεν πηγα.λολ!!
Jul 30 2009 23:01
Photo

Fingolfin → Mangalover

Κάποιο λάθος θα έκανες. Εγώ έλειπα από την Αθήνα όλο το ΠΣΚ οπότε και δεν μπόρεσα να πάω στο πάρτυ και οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει και login και να ήμουν online το Σάββατο.
Jul 27 2009 06:36
Photo

Mangalover → Fingolfin

Γεια!Θα σου φανει παραξενο που σου στελνω μνμ αλλα αυτην την στιγμη ειμαστε οι μονοι μεσα ολοι εχουν παει στο παρτυ!:( Μακαρι να ειχα παει και εγω γαμωτο(με αλλα λογια ειναι μνμ συμπαραστασης αυτο που σου στελνω)
Jul 25 2009 21:52
Photo

monoFingolfin

Δεν αντιλέγω. Και δεν περιμένει κανείς να σαι πάνω από το pc 24/7 . Εγώ γιατί τα άκουσα δεν κατάλαβα...Εμπάσει περιπτώσει εσύ το κρίνεις δίκιο να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι εγώ πάλι όχι. Let's leave it here.
Jul 13 2009 22:31
Photo

Fingolfinmono

Κοίτα, αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω. Στο φόρουμ μπαίνω βιαστικά και δεν μπορώ να ενεργώ adhoc. Τώρα που κάθησα και είδα λίγο πιο ήρεμα τι έγινε, είπα να δώσω μία λύση. όπως έκρινα ότι έπρεπε να δωθεί.
Jul 13 2009 22:27
Photo

monoFingolfin

Well...Όταν έπρεπε να κάνεις την παρατήρηση εσύ έκανες αστειάκια...Επίσης εγώ δέχτηκα τα ειρωνικά σχόλια και δεν έκανα τίποτε άλλο από το να "υπερασπιστώ" τον εαυτό μου και αν είδες το σταμάτησα ενώ ο άλλος συνέχισε αλλά παρολαυτά τα ακούω και από πάνω δυο μέρες μετά...Niiiiiiiice
Jul 13 2009 22:18