Community Status Updates
iristella → Fingolfin
Xρόνια πολλά για την γιορτή σου. Να σαι καλά και ότι επιθυμείς. Πάντα με υγεία και χαρά. ^^
Dec 26 2010 20:49
demonicMC → Fingolfin
Καλησπερα φιλε μου. Απο οτι φιανεται ξεχαστηκαμε λιγο και ποτε δεν σου εδωσα τα subs. Οποτε δεις αυτο το post στειλε μηνυμα να κανονισουμε ωρα να σου τα δωσω.
Dec 01 2010 21:05
Fingolfin → MikamiTeru
Μπορεί να είναι ύβρεις για μερικούς, αλλά σίγουρα για σχεδόν όλους είναι ειρωνία.
Για να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα οπαδικά θέματα είναι λίγο ευαίσθητα για μερικούς έκανα την τροποποίηση.
Nov 28 2010 14:55
Fingolfin → MikamiTeru
Επειδή, όπως έχουμε πει κατά το παρελθόν, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ύβρεις ή ειρωνία όταν αναφερόμαστε σε ομάδες, τροποποίησα το ποστ σου που έλέγες τον Ολυμπιακό "διορισμένο".
Πρόσεχε στο μέλλον σε παρακαλώ.
Nov 28 2010 10:02
alxdjo
→
Fingolfin
Μην σκας αμα το θεωρεις το warn σωστο δεν μπορω να κανω κατι εγω αλλωστε δουλεια σου ειναι αυτη σαν μοντ.
Nov 28 2010 01:06
Fingolfin
→
alxdjo
Εντάξει, την άλλη φορά θα μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω πότε ο χρήστης κάνει trolling, καθώς και επίσης από πότε θεωρείτε σωστή συμπεριφορά το trolling που σκοπό έχει να προκαλεί και να ανακατέβει πράγματα και καταστάσεις στα φόρουμ;
Nov 28 2010 01:03
alxdjo
→
Fingolfin
Fingolfing trolling εκανα.Δεν θα γκρινιαξω για το warn αλλα ηθελα με εναν ακραιο τροπο τι θα γινει εξου και το ποστ.Καλο βραδυ να εχεις
Nov 28 2010 00:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed