Community Status Updates
Nomis Tnomleb → akane
death note?...οχι δν εχω δει ακομα.
σου αρεσουν τα vampires γενικα?....
Hmm..το D ειναι απο τα αγαπημενα μου ειναι αρκετα καλο!
Dec 07 2008 22:56
akane → Nomis Tnomleb
βασικα δεν ρωτησα ασκοπα!απλα επειδη εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και ηθελα ν ρωτισω αν πηγες στ meeting anyway :P
και γω προσφατα ξεκινησα το vampire knight ειμαι στο 7ο επεισοδιο μαρεσε κ μενα αρκετα πριν αρχισω αυτο,ειχα ξεκινησει το vampire hunter d αλλα δεν με εντυπωσιασε .....στο 2ο επεισοδιο το σταματησα:P βλεπεις καθολου death note????
Dec 07 2008 21:05
Nomis Tnomleb → akane
ωραιο avatar εχεις...
δεν εχει σημασια απο που ειμαι...
εκτος και αν ενvοεις που μενω...
vampire knight fan huh?εγω προσφατα το αρχισα και μου αρεσει αρκετα...
Dec 07 2008 19:36
Yunancy → Nomis Tnomleb
[B]πωπω,τα κατεβαζεισ ολα τα επεισοδια στον υπολογιστη σου?μα καλα πρεπει να εχεισ τρελη μνημη για τοσα βαρια αρχεια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009-1.gif[/IMG]......
ναι ρε,γιαυτο στο ειπα,γι ανα το δεισ...το Fruit Basket ειναι ρομαντικο.....και ειναιμια κοπελα που την θελουν 2 αγορια και εχουν τισ δειναμεισ των ζωδιων.κ.τ.λ......πιστεψε με εγω μισω το ροματζο...ομωσ αυτο μου αρεσε,αρα ειναι αρκετα καλο,και πρεπει να τοδεισ,αν κατεβασεισ το πρωτο επεισοδιο,πεσ μου!!![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG][/B]
Dec 07 2008 02:42
Nomis Tnomleb → Albatross
ειναι καλο ο ανθρωπος να ασχοληται με το σωμα και το πνευμα του σωστα...πολυ καλη επιλογη το kung-fu,σου ευχομαι να συνεχισεις και να κατακτησεις την τεχνη του...οσο αφορα της τεχνες που γινονται μοδα μην χαλιεσαι επειδη καποιοι αλλοι πανε για την πλακα τους...κανε αυτο που θες...ολα πλεον εχουν γινει κορεσμενα και ειναι δυσκολο να βρεις ενα καλο dojo με αξιους δασκαλους και μαθητες με ατσαλενια θεληση...στην ελλαδα η περισσοτεροι το κανουν για να μαθουν να "χτυπανε"αδυναμους η για ποζα...:chigau:
αυτη η χωρα καποτε ηταν η καλυτερη τωρα ειναι ενα χαος.:emptyonexg1:
ναι μου αρεσουν αρκετα τα manga αν και δν βρεθηκε ακομα η δυνατοτητα να κατεχω "αριθμους"αλλα ασχολουμε και με αυτα...to one piece ειναι απο τα αγαπημενα μου anime γι'αυτο και εχω το 1ο τευχος του manga της σειρας...:ureshii:
θα ηθελα παρα πολυ να βρεθει καποτε στα χερια μου kapoio apo vol. του kamamaru manga
ειναι πολυ σπανιο...το επιθυμω τοσο που ακομα και στο net ψαχνω για images του αλλα ελαχιστα πραγματα...:if:
Dec 07 2008 01:44
Nomis Tnomleb → amaya3
θα ηθελα να ασχοληθω με τa sailormoon manga αν μπορουσα να βρω...
ενδιαφερομαι πολυ σε romance τετοιου στυλ,γιατι πιστευω πως ειναι το ειδος του ρεαλιστικου anime που συμβαινει καθημερινα στον κοσμο,και πολλα παρομοια πραγματα τα εχουμε ζησει
...ενα προσφατο anime romance που κατεβασα το windaria μπορω ανετα να πω πως ειναι απο τα αγαπημενα μου anime romance,action movies...
εσυ βλεπω ενδιαφερεσαι σε vampire knight...einai kai ayto apo ta αγαπημενα μου!
Dec 07 2008 01:24
Albatross → Nomis Tnomleb
Ασχολούμαι ήδη με kung-fu! Άρχισα σχετικά πρόσφατα, από τον Ιούλιο περίπου και μου έχει αρέσει πολύ...Τώρα μόλις ξεμπλέξω με τις πανελλήνιες λέμε με ένα φίλο μου να ασχοληθούμε και με μια 2η πολεμική τέχνη ταυτόχρονα! Κάτι με σπαθιά μάλλον, είτε kendo είτε iaido! Με tae kwon do ασχολούμουν παλιά και δεν το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Είναι πολύ δυναμικό και έχει πολύ πόδια, αλλά δεν πλησιάζει καν την ποικιλία των πραγμάτων που μαθαίνεις στο kung-fu...Άσε που έχει γίνει και "μόδα" και μου την δίνει :P
Luffy 4 ever!
(Διαβάζεις το manga η βλέπεις μόνο το ανιμε; )
Dec 06 2008 13:17
amaya3 → Nomis Tnomleb
ohayou~genki?^^romance all the way!sailormoon fanboy απ'ότι βλέπω~yayyz :3 έχεις διαβάσει και το manga;(the lovuly pic says so :3)
Dec 06 2008 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed