Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Camus → Cassiel
Pfffffffffffffffttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :madtodeath:
Απρ 11 2009 09:44
Zerro → Camus
heyy mis camus!! ξερω εχεις πολλα τρεξιματα τωρα με το παρτυ αλλα θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο. ξερεις μηπως τον πιο φτηνο τροπο για να ταξιδεψει κανεις προς ασια?? (κινα,ινδια) θελω να βρω αρκετα φτηνα εισητηρια αλλα ειμαι newbie στα ταξιδια οποτε ρωταω τον master :)
βασικα αν θες κανε με add στο msn να τα πουμε οποτε μπορεις :P
Απρ 10 2009 17:02
Cassiel → Camus
1 στις 30 δεν είναι ακριβώς και "επιτυχία":kakaka:.Αν δεν σου το έλεγα τόσο που να σου μείνει το άχτι να δικαιωθείς, σιγά μην το θυμόσουν πάλι ξεχασιάρα:hahaha:
Απρ 10 2009 16:26
Camus → Cassiel
:hahaha::hahaha::hahaha: ΣΕ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!! :tensai:
Απρ 10 2009 15:29
Zerro → Camus
Ε θα δω το προγραμμα της δουλειας κ αν βολευει θα ψησω και τον gogetta να ερθουμε!!!
ill do my best
Απρ 09 2009 14:17
Camus → Zerro
Thanx για τισ ευχές και pffffffffttttttttttttttt για τη δουλειά!!!!! :P
Να μας έρθεις αν μπορείς!!!!!!!!
Απρ 09 2009 11:55
Zerro → Camus
ε κριμα π δεν θα μπορεσω να ερθω... ατιμη δουλεια τι να πεις!!! δν ειμαστε ολοι ταξιδιαριδες!
παντως σας ευχομαι ναχει τρελη επιτυχια! να κανετε την αρχη τωρα κ ισως ερθω στο επομενο π θα ειναι δοκιμασμενο :D
Απρ 08 2009 15:57
Cassiel → Camus
Τώρα πάω :hihi2:.Ε αν προλάβεις τα λέμε σε κάνα μισάωρο η κάπου εκεί:)
Απρ 08 2009 13:44
Camus → Cassiel
:hahaha: Λες να χρειάζομαι παρέα για να φτιάξω μια αφίσα!!!! :kakaka:
Αλήθεια λέω... τρέχω... αλλά ο Namida τρέχει περισσότερο!!!!!! :frozen:
Θα μπω MSN σε λίγο, θα είσαι online ή θα πας να κάνεις ΜΑΜ?????? :P
Απρ 08 2009 13:25
Cassiel → Camus
Εσύ την έκανες όλη δηλαδή τελικά:oo:;You are a genious indeed:wooi2:!Που ήμουν:OMG3:;;;;Εεεεεεεεεεεεεεεε:hot::hot::hot:..."Έτρεχα και δεν προλάβαινα ούτε να φτύσω":hihi2:!!!
Απρ 08 2009 13:17
Camus → Zerro
Έχω... έχω... :kawaii:
Είμαι μέλος των Akai Panda και διοργανόνουμε το 1ο μας Cosplay Party οπότε έχει πολύ τρέξιμο!!! Βέβαια έχουμε βάλει τον Namida να κάνει ΟΛΕΣ τις βρωμοδουλειές!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Btw... θα παίξω και ως Dj παρέα με τα άλλα 2 μέλη... Namida & Glastenen!! :ureshii:
Απρ 08 2009 13:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται