Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Neuro → Kawai Shinigami
Λοιπόν για να αρχίσουμε επιτέλους το manga μας! Έχω προτείνω ο καθένας μας να κάνη αν θέλει character design στους χαρακτήρες ή χαρακτήρα που πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σαν κακό ή καλό χαρακτήρα! Ο ήρωας μας είναι από μια χώρα που θυμίζει την Ιταλία στην εποχή τις αναγεννήσεις άλλα πάντα με ένα ποιο φανταστικό και αφιερωμένο τρόπο άρα τα ρούχα του άνετα μπορούν μόνο να είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή! Η κοπέλα ζει στην χωρά τον ξωτικών άρα τα ρούχα τις είναι ενδεώς φανταστικά βασισμένα σε αυτά που βλέπουμε συνήθως να φορανε τα ξωτικά, βεβαία να μην είναι υπερβολικά γυμνό π.χ. μόνο εσώρουχα βαλτέ και κάτι παραπάνω για αρχή! Άλλη μια σιμώσει ο ήρωας μας μετά φορεί ρούχα τον ξωτικών άρα δεν πειράζει να έχει και λίγο ποιο φανταστικά ρούχα αργότερα , ώμος προτιμώ να είναι εμπνευσμένα από την αναγέννηση δηλαδή την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci, Rafaelo, Michelangelo και πολλοί άλλοι παντός ψάξτε λίγο και μην τα αφήστε στην μύρα τους! Κάτι ακόμα όσοι ενδιαφέροντα να δημιουργήσουν και άλλους χαρακτήρες να μου στείλουν pm ώστε να τους στύλο με e-mail τις σιμώσεις για τις χώρες! Για ποιο πολλές πληροφορίες επίσης στείλτε μου pm ή κοιτάξτε στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5808-manga-project.html"]εδώ[/URL]!
Νοέ 02 2008 22:22
darkssj → Kawai Shinigami
Κατα κύριο λόγο επειδή είμαι σχετικά καινούργιο μέλος στο forum ( αν παρατήρησες ακόμα
δεν εχω φτιάξει τελείως το προφίλ μου :wooi2: ). Θεωρώ καλή κινηση να
υπάρχει κάποιος που να μπορούμε ν' ανταλλάζουμε απόψεις περί anime e.t.c..
Οκτ 13 2008 01:29

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται