Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
FunkyFisch → BlackRoseOfDestiny
εισαι κορη του γιαννη; αχαχαχα αρα εισαι ανιψια μου!Χοχο!
Οκτ 29 2009 18:40
Omoikane → FunkyFisch
Ναι φιλε μου.Ημουν κ εγω στο παρτυ.Ημουν ο τυπος που καθοταν μαζι με αλλους 4 τυπους μπροστα στο μαγαζι :)
Οκτ 28 2009 20:49
FunkyFisch → MitHuNa
α ρε κολοφαρδαααααα δεν προλαβαινω εχω διαβασμα ρε γαμωτο :( το σαββατο βεβαια σιγουρα θα με δειτε απλα μεσοβδομαδα με απειλουν τα φροντηστηρια
Οκτ 28 2009 16:51
MitHuNa → FunkyFisch
choto esu ti mou eisai? adelfos 8eios? pateras? exw berdeutei me tis oikogeneies ^^ ναι κατι τετοια μ ελεγε αλλα θελω λεπτομέριες.. σημερα θα βρεθουμε για εναν καφεε κ λιγο παιχνιδι 6κμιση καμαρα αν θες ελα μια βολτα ^^
Οκτ 28 2009 16:37
FunkyFisch → MitHuNa
MELLORIIINEEE !!! τι γινεσαι? δεν μου λες τι ηβεντ ειναι αυτο που σου ειπε ο κασιελ?για την εκθεση θεσσαλονικης ειναι;
BTW τοσο καιρο νομιζα οτι μενεις αθηνα!! αφου εισαι και συ θεσσαλονικη να βρεθουμε ολη η οικογενεια καμια φορα :Ρ
Οκτ 28 2009 16:26
Black Rabit → FunkyFisch
Μα...φυσικά!!!Eλπίζω να καταφέρω να πάω και στις Αθήνας!!Να θαυμάσω την κορούλα μου~memole~σαν ιαπωνεζούλα σερβιτόρα!!:D
Εσύ θα έρθεις στο πάρτυ?Θα ντυθείς?
Ανυπομονώ να δω τον καινούργιο χώρο!(Και για να είμαι ειλικρινείς ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε εσείς οι φωτογράφοι της παρέας για τον διαγωνισμό!!!)
Οκτ 14 2009 02:53
Black Rabit → FunkyFisch
Όχι δεν είχα ντυθεί κάτι(δυστυχώς...)αλλά μου φόρεσαν ωστόσο αυτιά και κουδουνάκι!:D
Συστήνομαι λοιπόν και από εδώ!!Η Φίλια είμαι!!!Yoroshiku!!!!
Οκτ 12 2009 22:49
FunkyFisch → alex90
ααα ναι σε θυμήθηκα!!Εχω και φωτογραφίες σου ανεβασμενες,δεν ξερω αν τις είδες καθολου !Ωραίο το κοσπλέι σου παντως :P στο επόμενο θα έρθεις?
Οκτ 11 2009 14:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται