Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
The Pirate King → Darthnicolas
Gousta einai auta, emena proswpika den mou fainontai toso bareta :D
Alitheia se poio server epaizes kai pws legotan o character sou (an thes apantas ofc)?
Απρ 25 2009 10:23
Darthnicolas → The Pirate King
Βλέπεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου?Δεν κάνεις skills βάσει της ικανότητας του αντιπάλου σου,αλλά της κλάσης του.Απλά στο L2 τα skills είναι από όλους προς όλους,οπότε είναι λιγότερες επιλογές...
Και τα 2 games είναι πιο βαρετά και απ'το θάνατο,end of story :O
Απρ 24 2009 23:04
Me ayti ti logiki tote kamia klassi den xreiazete panw apo 2 skill :P
Warrior mono autoshot kai MS kai oi caster 1 basiko spell mono, afou ola ta alla xrisimopoiountai me basi to an paizeis me ranged i melee antipalo.
Oi hunter apoteloun exairesi, den xreiazontai kanena :P afinoun ta pet.
Απρ 24 2009 16:58
Darthnicolas → The Pirate King
αναφέρθηκα στα skills που χρησιμοποιούσα πάντα...μετά πάει ανάλογα την περίσταση...αλλά και πάλι,το να μου μιλάς για skills όπως kick που χρησιμοποιούνται μόνο ενάντια συγκεκριμένων classes δεν μου λέει κάτι,με ενδιαφέρει το πόσο πολύπλοκο είναι το βασικό μέρος...
Και μην μου πεις ότι θέλει το απίθανο skill για να ξέρεις τι θα κάνεις και που...
Σου λέω είναι όπως το βλέπει ο καθένας,εγώ το θεωρώ μονότονο από ένα σημείο και μετά,όπως και το L2...
Απρ 24 2009 16:00
"CS->Hemo->Hemo->Kindey->Hemo->ένα skill που δεν θυμάμαι και κάνει daze->Stealth->πάλι από την αρχή..." gia na min to kanoume wow theory craft to thema tha sou apantisw edw!
Kaneis deadly thow? Etsi xyma kai as einai o allos se range? Kick kaneis se kana caster i kathese na fas ta fear/sheep klp? Eviscerate/rupture xrisimopoieis? Shiv? Evasion/sprint/prep/blind/vanish analoga me tin peristasi... episis gia ti katastasei milas? Arena pvp, battlegrounds i duels? Nikas me to rotation pou eipes pio panw paixtes me to idio gear kai idio lvl me esena i dialegeis tous antipalous?
Sorry pou rwtaw tosa polla alla mou fainetai adynato na nikiseis kapoion sobaro antipalo me hemo spam mono.
Απρ 24 2009 12:15
The Pirate King → Tsunade-sama
Α μπα, την ιδια αγωνια που εχεις τωρα για το anime θα ειχες... αλλα για το manga, και πιστεψε με ισως και πολυ μεγαλυτερη! Αλλα ειναι και θεμα προτιμησης!
Δεν θα πω τιποτε αλλο γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα πεταξω κανα spoiler και θα με κυνηγας!
Απρ 22 2009 22:57
Tsunade-sama → The Pirate King
/boil in my zoumi...:wet2:
Έχε χάρη που δεν γουστάρω τα manga...αλλιώς θα ξεspoilιαζόμουν εδώ κ καιρό κ θα κοιμόμουν ήσυχα τα βράδια...:gn2:
Απρ 22 2009 22:19
The Pirate King → Tsunade-sama
Οχι οχι δεν ειναι ερασιτεχνιες! Σε εμενα δουλεψαν 2 φορες που ετυχε να μην εχω ειτε το pc ειτε το internet, αλλα λογω της πορωσης ειχα κοντεψει να σκασω! Απλα εχει καποιες ατελειες! Μπορεις να τρεχεις σε νετ καφε ή να εχεις καποιον που να ξερει να τα φτιαχνει :P Εναλλακτικα αν εισαι αγορι πας οικιοθελως 12 μηνες στρατο:frozen:
Σωστη για τα επεισοδια που βλεπουμε ξανα και ξανα, μπορω να θυμηθω κανα 2 ακομα, Lufy vs Luccy (το τελευταιο κομματι της μαχης) και η συναντηση Whitebeard και Shanks, καθως και καποιες μεμονωμενες σκηνες απο αλλα επεισοδια, οπως το καψιμο της σημαιας απο τον Πινοκιο.
Υ.Γ. Βαλε και αλλες εικονες με αρκα! :congrats:
Μάρ 13 2009 02:01
Tsunade-sama → The Pirate King
"Βαζεις καποιον να καταστρεψει το pc σου ή αφηνεις απληρωτο το internet!"
Εγγυημένη λύση ή ψευτοερασιτεχνιές?:hahaha:
Btw μέσα στα επεισόδια που είναι να τα βλέπεις μέχρι να λιώσουν βάλε κ την μάχη Zoro Vs Mihawk...
Μάρ 12 2009 17:01
Yunancy → The Pirate King
[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Δεκ 25 2008 14:05
The Pirate King → iristella
Sorry gia thn parablepsi mou, kati eixe pathei to site kai den mporousa na mpw mexri prin apo ligo kai gi'auto den to eixa diorthwsei... alla den exei simasia, kapoios eixe kanei hdh edit to post mou!
Δεκ 01 2008 20:24
iristella → The Pirate King
Καλησπέρα.....Sorry για την ενόχληση αλλα βάλε spoiler tag σε[URL="http://www.anime.gr/forums/261692-post5.html"] αυτό[/URL] σου το ποστ σε παρακαλώ.... Δεν το έχουν δει/διαβάσει όλοι το manga μέχρι τέλους η μέχρι την μέση για να γίνω λίγο πιο σαφής για το σημείο που πρέπει να βαλεις σε spoiler.....:byejg9:
Δεκ 01 2008 04:42
Nomis Tnomleb → The Pirate King
[COLOR=Red][I]σε ευχαριστω για την αποδοχη!
αυτα ειναι kaizoku forever!long live one piece!!![/I][/COLOR]
Νοέ 30 2008 10:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται