Jump to content

Community Status Updates

Photo

Leon → ichigo13

αν πάει τώρα για 3ο έτος μπορεί και να τον ξέρω. Ξέρω μερικούς. Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. Στην αρχή περνούσα κορυφαία αλλά σιγά σιγά ξεθύμαινε. Πέρασα και γω τις φάσεις μου. Τώρα μια χαρά. Είναι και ωραία πόλη. Έχεις ανέβει ποτέ;
Sep 03 2008 17:46
Photo

ichigo13 → Leon

Oχι αλλά έχω εκεί έναν πολλύ καλό μου φίλο που σουδάζει Πολιτικός μηχανικός!Ομώς στην αρχή δεν τα πέρναγε καλά.Ήταν μέσα στην κατάθλιψη!Να φανταστείς δεν είχε ούτε θέρμανση(φαντάσου) το σπίτι του!Τώρα γ'αυτόν τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα,έχει ψιλοσυνηθήσει
Sep 03 2008 17:18
Photo

Leon → ichigo13

Ναι. Σπουδάζω Μηχανικός Περιβάλλοντος στην Ξάνθη. Έχεις καμιά σχέση με Ξάνθη;
Sep 03 2008 17:15
Photo

ichigo13 → Leon

Leon δεν θυμάμαι αν μου είχες πει ποτέ αλλά σε σχολή είσαι στην Ξάνθη?
Sep 03 2008 16:15
Photo

GkLoc → Leon

Εvery One Piece Fan Is Welcomed Here!!! [URL="http://www.anime.gr/forums/../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL] Eιναι το πιο τρελο group στο Forum,και αξιζει να περασεις για ενα Join! και αμα δεν εισαι,Ποτε δεν ειναι αργα να γινεις!!!
Aug 01 2008 02:28
Photo

Leon → Zoro

Επειδή εσύ μου χες πει για το Berserk και μου χες δώσει και το link με το site με τα games από όπου το κατέβασες(το οποίο site παρεπιπτόντως μάλλον έκλεισε) υπέθεσα πως θα δοκίμασες και άλλα anime games:frozen:. Τέσπα, θα ψαχτώ κι άλλο:drink:
Jul 15 2008 16:11
Photo

Zoro → Leon

Ποιος ειπε οτι παιζω anime games??!:hmmm: Αχχχ αυτη η φημη που εχω στο forum εχει γινει τεραστια πια ε??:orly: [εχω γινει υπερτατος πια!!:P] Χεχε βασικα μονο τα Berserk θυμαμαι να χω παιξει απο anime game και ενα παλιο Dragonball!! Αλλα δεν μου ρχονται προς στιγμην!! Ρωτα στο καταλληλο thread να παρεις και τις καταλληλες απαντησεις!!;) Sorry που δεν μπορεσα να βοηθησω περισσοτερο! BB,καλη συνεχεια!!:byejg9:
Jul 15 2008 15:34
Photo

Leon → Zoro

Ρε Zoro, εσύ που παίζεις anime games στο PS2, το GANTZ το χεις παίξει. ΑΝ ναι αξίζει;
Jul 15 2008 15:00
Photo

Leon → jimmare

Ωραία προσπάθεια το site αλλά δε μ' ενδιαφέρει κανένα απ' τα anime που χετε ανεβάσει:drink: Επίσης, δε χρησιμοποιώ καθόλου messengers. Ούτε MSN ούτε τίποτα. Μου σπαν τα νεύρα:cry5:
Jul 15 2008 14:53
Photo

zweistein → Leon

πω ρε μαν.. τι μου θυμισες... απιστευτο κομικ όντως!!!!!
Jul 15 2008 11:24
Photo

Leon → zweistein

Απ' το απλά τέλειο ελληνικό κομικ "η χωματερή".:hahaha: Όπως ήταν και το προηγούμενο avatar και αυτή και η προηγούμενη sig
Jul 15 2008 01:42
Photo

zweistein → Leon

το avatar σου μου θυμίζει το απλά τέλειο ελληνικό κομικ "η χωματερή".... αλήθεια απου που ειναι παρμένο?
Jul 14 2008 21:55
Photo

The_Sandman → Leon

Ευχαριστώ Leon!
Jul 14 2008 17:56
Photo

Leon → The_Sandman

Λίγο καθυστερημένα αλλά χρόνια πολλά και από μένα
Jul 14 2008 13:54
Photo

Leon → Phantom Duck

Καλά όταν είδα τί γίνεται στο thread του Walt Disney ήμουν σίγουρος πως λείπεις και θα σκάσεις ράμφος με την ατάκα:"Καλά, γιατί τα καλύτερα γίνονται πάντα όταν λείπω;":hahaha:
Jul 14 2008 08:44