Community Status Updates
didimakia → the goblin
hehe... εγω απο βεροια.. ε φυσικα και διαβασω/βλεπω.. αλλωστε γι αυτο ειμαι εδω...:P
τωρα βλεπω darker than black...^_^
Nov 19 2009 11:28
the goblin → didimakia
καλα και εγω, εδω τα ιδια Aθηνα λοιπον βλεπεις κανα anime η διαβαζεις κανα manga?????????????
Nov 19 2009 09:42
the goblin → valadorn
εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι: ichigo,ishida,urahara,ulkiora,renji,byakugia,toushiro,kira,kainpachi...........τωρα νομιζω μερικα ονοματα τα εγραψα λαθος αλλα τη να κανουμε ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε {οτι να ναι}
Oct 27 2009 17:29
valadorn → the goblin
Δεν εχω κανει το αντιστοιχο post γιατι δεν τα χω ξεκαθαρισει ακομα.Παντως μαλλον ο αγαπημενος μου ειναι ο Aizen αλλα δεν εχει δειξει ακομα στο anime τους πραγματικους του σκοπους.Απο κει και περα ο Kyoraku, ο Stark, o Ishida, ο Ulquiorra και ο ξανθος ο Vizard που ξεχναω συνεχεια το ονομα του..Τελος ο καφρος ο Kenpachi και φυσικα hollow ichigo(καθε φορα βλεπουμε την "φατσουλα" του φερνει τα πανω κατω).Για κατεβασε μου και συ τη λιστα σου!;)(σορρυ για τις παρατυπιες στα ονοματα..)
Oct 23 2009 13:28
valadorn → the goblin
Μια χαρα αν εξαιρεσεις του ψοφου το διαβασμα!!Ωραια τα pics ειδικα το avatar!Το bleach ειναι απο τα αγαπημενα μου και συμπαθω τον Ichida αν και δεν ειναι ο αγαπημενος μου...
Oct 16 2009 12:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed