Community Status Updates
Night Wizard Seal → the goblin
Άσε(Πότε θα τα προλάβω??)Διαβάζω το angel sanctuary και μόλις το τελειώσω παίρνω inuyasha(το έχω αφήσει λίγο πιό πάνω από την μέση και θέλω να το τελειώσω),μετά full metal alchemist που πίστέυω να έχει τελειώσει για να το διαβάσω με την μία.Και μέχρι να τελειώσει ένα άλλο που θέλω να διαβάσω θα πάρω ένα άλλο που είναι μικρό και πολύ άγνωστο :).
Sep 02 2009 20:26
Night Wizard Seal → the goblin
Μια χαρα φιλάρα.Έδω καίγομαι με κάτι μάνγκα.Είναι οι μέρες που διαβάζω μόνο μάνγκα.Ανιμ έχω να δώ κάτι μήνες.:)Και είμαι μια χαρά.
Sep 01 2009 00:56
GeRi → the goblin
αυτόν τον καιρό βλέπω τα γνωστά, bleach και naruto... βλέπω και Bounen no Xamdou, αρκετά καλό είναι
Aug 30 2009 23:49
the goblin → Robin-Chwan
παρε και μερικα informetions [URL]http://el.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist[/URL]
Aug 23 2009 00:53
the goblin → Robin-Chwan
δεν ειναι κομικο ειναι ψιλο σοβαρο ειναι με αλχημιστες που κανουν διαφορες κινησεις ΚΑΠΩΣ σαν το ναρουτο ειναι με υποθεση και γενικα ειναι καλο anime
Aug 23 2009 00:52
Robin-Chwan → the goblin
δηλαδη τι στυλ ειναι περιπου? ειναι πιο πολυ one piece style (κωμωδια)??? πωταω γιατι το one piece ειναι πρωτο στις προτιμησεις μου
Aug 23 2009 00:43
the goblin → Robin-Chwan
na to arxisis to full metal alcemist einai tzamato emena prosopika mou aresei polli
Aug 22 2009 22:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed