Community Status Updates
matassos → Kenny
ναι οντος μολις το εβαλα, αλλιως περιμενα να ναι αλλα τελικα κανει καλη δουλεια. πολα κλικ ομως πρεπει να βρω τι φταιει..
Jun 18 2010 12:17
Kenny → matassos
Δεν νομίζω ότι είναι βολικό να ανοίγεις 100 νέα tabs για 100 εικόνες... δοκίμασε το add-on που σου είπα, λύνει χέρια. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μιας και δεν έχεις thumbnails, μπορείς να κοιτάς τι είναι τι με ένα click, κι αν δεν σου αρέσει, ξανακάνεις click και ξαναγίνεται thumbnail.
Jun 18 2010 12:06
matassos → Kenny
ουτος η αλλος εγω με το κοντρολ πατημενο τις ανοιγω ολες οσες με νιαζουν σε ενα θρεντ(πλεον οσες μπορω γιατι δεν βλεπω κιολας λογο πορεπισκοπησης), δεν σε πεταει απο την σελιδα αλλα ανοιγει καρτελες με την καθε εικονα, τις κατεβαζεις πιο γρηγορα ετσι.. τωρα δεν ξερω θα το δοκιμασω...
Jun 18 2010 11:54
Kenny → matassos
Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις το 4chan addon για τον Firefox που προσφέρει διάφορες ευκολίες. Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι αν κάνεις click σε κάποια εικόνα, σου την ανοίγει σε full μέγεθος [B]στην ίδια σελίδα[/B]. Βολεύει τρελά... σε σημείο που αν είμαι σε pc που δεν το έχει, βαριέμαι να μπω 4chan. XD
Jun 18 2010 11:51
matassos → Kenny
επρεπε να το ξερα δεν υπαρχει κατι που να μην εχεις.. θενξ για το λινκ εχει μερικες καλες.. ειχα καιρο να ασχολειθω με εικονες, ρε συ παλια εμπαινα 4chan ή google (κυριως σε αυτα εχω το προβλημα) και μου τις εδειχνε τις εικονες (την προεπισκοπηση) τωρα δεν μου τις δειχνει απλα ασπρα τετραγωνα :/ πρεπει να μπαινω μεσα και να τις βλεπω μια μια αν αξιζουν χανοντας χρονο.. ξερεις τι παιζει??
Jun 18 2010 11:47
Kenny → matassos
Ξέρω από που είναι, man, και έχω ήδη κατεβάσει όλο το set. Για δες αν έχεις κι εσύ [URL="http://danbooru.donmai.us/post/index?tags=fault!!"]όλες τις εικόνες[/URL]. XD
Jun 18 2010 11:24
matassos → Kenny
αφου σου αρεσε παρτην ολοκληρη XD μην εισαι παραπονεμενος!
[SPOILER][IMG]http://i362.photobucket.com/albums/oo63/matassos/1259563046767.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 18 2010 09:58
Kenny → matassos
Όχι όλο το photobucket, that would be overkill. Μόνο τον i362.photobucket.com, εκεί που βρίσκεται η υπογραφή σου. Να δούμε πόσο θα αντέξω. :P
Jun 17 2010 22:05
matassos → Kenny
δεν καταλαβα, τι εριξες block? μπλοκαρες με το firefox τις εικονες απο photobucket? anyways thx, sexier are coming (if you allowed nude it would be mass nosebleed, but i think with simply echee we are ok!)
Jun 17 2010 21:22
Kenny → matassos
Στο λέω για να το ξέρεις... έριξα block στον i362.photobucket.com, μόνο και μόνο για να μην κολλάω στην υπογραφή σου κάθε φορά. Σου αξίζουν συγχαρητήρια, mister, δεν έχω ξαναφάει τέτοιο σκάλωμα με υπογραφή.
Jun 17 2010 20:49
matassos → johntheo95
internet xD, exw kana giga mono anime girls (pou pali liga einai..) , palia empaina kai katevaza poli pragma apo to 4chan alla twra varieme (mou kolaei kiola) i apo torrents me anime pics klp
Jun 17 2010 17:58
Kenny → matassos
Για να έχουμε κάθε βδομάδα το ίδιο πρόβλημα ανανεωμένο, ε; Αλήτη...
Jun 17 2010 15:35
Kenny → matassos
Η υπογραφή σου είναι πρόβλημα... κάθε φορά που πέφτω πάνω της κάνω 1 λεπτό να ξεκολλήσω.
Jun 17 2010 15:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed