Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → Lebw

ρε μην είσαι χαζό δεν χρειάζεται να τροπολογηθείς. πάνε διόρθωσε το ποστ σου στο wall μου και μη ζητάς συγνώμη...
Απρ 14 2010 14:26
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

Λοιπον δεν εχει και πολυ βαθητατη εννοια απλα καθομουνα με ενα φιλο μου ειναι και στο forum λεγεται Mangalover και προσπαθουσα να βρω nickname για forum και το πεταξε σε μια φαση ο φιλοσ μου και ηταν και καλο και ετσι το εβαλα αυτα.
Απρ 14 2010 13:51
Φωτογραφία

Lebw → Erisadesu

Οκ my bad τοτε! Gomenasai! :( Απλα το πηρα λαθος γιατι πολλοι λενε πραγματα κρινωντας την ηλικια πρωτα και οχι τα υπολοιπα.
Απρ 14 2010 13:26
Φωτογραφία

Lebw → Nicktheartist

Το δικο σου ας πουμε τι βαθυτατη εξηγηση εχει? Ελα πες μου και συ τις λεπτομεριες να αισθανομαι και εγω περηφανη! ^^
Απρ 14 2010 13:22
Φωτογραφία

Erisadesu → Lebw

στατιστικά οι teenagers έχουν πάντα περισότερα λεφτά... αν δεν ήταν έτσι τότε γιατί όλα τα franchise τους έχουν ως target group το βασίζω στο γεγονός ότι όταν είσαι teenagers αν είσαι τυχερός θα σου δώσει καμία θεία λεφτά, αν πάλι δεν είσαι τυχερός κάνεις το κουμάντο σου και μαζεύεις τα λεφτά όπως όπως και τα έχεις. Όταν δουλεύεις και έχεις πίσω σου λογαριασμού όσο και κουμάντο να κάνεις θα πρέπει να προσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου...γι' αυτό και σε ποδοπάτησαν τα γομάρια :P:P:P:P δεν το είπα με κακία...γι'αυτό μην αρπάζεσαι.
Απρ 14 2010 01:37
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

Δεν θα διαφωνησω οντως το ανλυσαμε αρκετα γιατι τετοιου ιδους nick εχουν αρκετη εξηγηση
Απρ 13 2010 23:09
Φωτογραφία

Lebw → Nicktheartist

Ε μαλλον δικιο εχεις! Τελος παντων αρκετη αναλυση εφαγε το nick μου. Ισως τελικα για αυτο να μην το επεξηγω συχνα! Ειναι ενα πολυ βαθυστοχαστο θεμα και αρκετα λεπτεπιλεπτο θα ελεγα :kakaka:
Απρ 13 2010 23:04
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

αν και δεν νομιζω με τπτ δεν θα εχει κανεις αλλος αυτο το nick I am 100% sure
Απρ 13 2010 23:00
Φωτογραφία

Lebw → Nicktheartist

Ε αμα βρω το nick μου καπου αλλου, θα βεβαιωθω πως υπαρχουν πολλοι καμμενοι ανθρωποι στον κοσμο! [μαζι με την αδερφη μου εννοειται :P]
Απρ 13 2010 22:54
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχεις απολυτο δικιο πολυ χρησιμο σε τετοια θεματα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να το εχει σκεφτει αυτο το nick
Απρ 13 2010 22:48
Φωτογραφία

Lebw → Night Wizard Seal

Ωραιο το avatar σου με τον Medicine Seller. ~_~
Απρ 13 2010 22:48
Φωτογραφία

Lebw → Nicktheartist

Τι να πω? ξερω κ εγω? Το μονο που μου εχει προσφερει μεχρι σημερα παντως αυτο το nickname ειναι πως οπου και να γινω member δεν υπαρχει πουθενα! XD!
Απρ 13 2010 22:44
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

ελικρινα συγρατιεμαι να μην κλαψω απο συγκινηση καλα πως της ηρθε απο το lembas να σε φωναζει lebw αλλο και τουτο
Απρ 13 2010 22:40
Φωτογραφία

Lebw → Nicktheartist

Ου! Καλα μιλαμε μεγαλη ιστορια και αρκετα καμμενη μπορω να πω. Μου το ειχε βγαλει η αδερφη μου πριν αρκετα χρονια οταν ηταν στην μοδα το Lord of the rings, ε και παιζαμε και το video game και ειχε ενα elfiko ψωμι που το ελεγαν lempas bread ε και δν ξερω πως της ηρθε και απο τοτε με φωναζε Lebw για καποιο διαστημα... Ακομα δηλαδη με φωναζει που και που αλλα ναι, εμαθες την βαθυτατη αυτη εννοια του nickname μου. Πρεπει να αισθανεσαι περηφανος! :P
Απρ 13 2010 22:35
Φωτογραφία

Nicktheartist → Lebw

Τι σημενει δηλαδη το nickname σου???
Απρ 13 2010 22:13