Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → iristella

σου χρωστάω και εγώ να κεράσω λίγη διασκέδαση τώρα...απλά δες το.... [U][COLOR=#990033][url=http://www.youtube.com/watch?v=ZJ0-KDEy_Og&feature=related]YouTube - Akatsuki sailors[/url][/COLOR][/U][URL="http://www.youtube.com/watch?v=ZJ0-KDEy_Og&feature=related"][/URL]
Nov 20 2008 04:39
Photo

Seirios → iristella

xaxaxa....πάντος είναι πολύ πετυχιμένο. λεχω λιώει και με τις 3 παρομοιώσεις...αχαχαχαχαχαχαχα.έβαλα και εγώ μία τώρα με τον χακου και την γκέισα από την ταινεία....απλά ο ζακου είναι πιο όμορφος...χαχαχαχα
Nov 20 2008 04:32
Photo

Seirios → iristella

ela mhn krybesai..kserw pws eisai edw.....xaxaxaxa kala e...me ton L eliwsa sta gelia...alla to eida afou eixa kanei post gmt..... apla OMG KAI 3 TROLL xaxaaxaxaxax
Nov 20 2008 04:23
Photo

Seirios → Yunancy

xaxaxaxa.. loipon pare to msn mou. kai ta leme apo ekei ama thes. [EMAIL="tzisious@hotmail.com"]tzisious@hotmail.com[/EMAIL] nai to death note ontos kolhsa apo thn arxh...moiazei para polu me to code geass se kapoia themata. an kai den vlepw mecha anime to code geass exei tromerh upothesh pou stirizete sto parafysiko kai oxi sta mecha. ta mecha apla uparxoun. kane me add kai ta leme apo ekei ama einai
Nov 20 2008 03:42
Photo

Seirios → Yunancy

χαχαχαχαχαχα,να σου πω την αλήθεια και εγώ φοβάμε τισ ενέσεις... δούλευα αλλά σταμάτησα και τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναβρώ καμιά δουλίτσα... μμμ το trinity blood kai to vampire knight είναι μέσα στα αγαπημένα μου και εμένα...και κυρίως το trinity blood.τα έχω δει και τα άλλα πολυ καλα...το d.n.angel αν και δεν είναι τόσο του γούστου μου,είχα κολήσει...α και φυσικά to death note...2o απημένο μετά το code geass. από βιντεο παιχνίδια το μόνο που θα ασχολιόμουν τώρα είναι κανα final fantasy. μπα λέω να αράξω λίγο ακόμα...ακούω μουσικούλα. μμμ σχεδιάζεις είπες ε? ενδιαφέρον....
Nov 20 2008 02:41
Photo

Seirios → Yunancy

γιατι ρε συ στο γιατρό? οκ θα το ψάξω το βίντεο. κοίτα...με βινεοπαιχνίδια όχι πια..παλιά ασχολιόμουν. αλλά με ανιμε φανατικά :D.με ποια ανιμε ασχολήσε? εγώ πάλι αν δεν δω να ξημερώνει δεν κοιμάμε..χαχαχα
Nov 20 2008 01:59
Photo

Seirios → Yunancy

μια χαρούλα.εδώ αράζω....εσυ? όχι δεν έχω δεί...αλλά στην φότο ήταν ολόιδιες...
Nov 20 2008 00:54