Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Melkor

τι εγινε ρε τρελέ καλα? να σου πω..μπορείς να μπεις irc? μου λεει ότι δεν έχω πρόσβαση και κάτι πράσινα άλογα αν δεν κάνω λάθος...
Nov 28 2008 08:34
Photo

Seirios → Yunancy

οχι απλα το λέω γιατί εμένα όταν είχα απλή σύνδεση σαν την δική σου και τύχενε να χτυπάει το τηλέφωνο με πετούσε... δεν πάει 20%,μετά από το 10 πάει απευθείας στο 33%,μετα στο 55% μετά 75% μετά 99% και μετά τελειώνει.... για να πας στο 33% λογικά πρέπει να έχεις καμια 100ρια ποστ..
Nov 28 2008 04:09
Photo

Seirios → Yunancy

na sou pw...mhpos otan se petaei eksw tyxenei na pernei kapios thlefwno sto stathero? h na pernete eseis thlefwno?
Nov 28 2008 03:47
Photo

Seirios → Yunancy

μου το είχε κάνει πολλές φορές και κάποια στιγμή το έπαθε μόνημα...και είχα και εγώ παλιό μσν. έκανα απλά ανανεωση το μσν μου και βρήκα την υγειά μου.. και είχα και εγώ αργή σύνδεση σαν και εσένα...δεν πέρνει πολύ ώρα..μετά να δεις πόσο καλυτερα θα είναι όλα
Nov 28 2008 03:38
Photo

Seirios → Yunancy

και μένα μου το είχε κάνει μια φορά αυτό...το έσβησα τελείος,μπηκα στη σελλίδα του μσν και το κσανακατέβασα... να στο έχουν κάνει χακ δεν υπάρχει πιθανότητα...αλλά πριν πως μπόρεσες και μου μίλισες μσν??
Nov 28 2008 03:29
Photo

Seirios → Adventurer

γειαααα!! ρε συ ρίξε μια ματιά αν δεν σου κάνει κόπος στο anime recommentions το ποστ μου. πιστεύω πως θα μπορείς να με βοηθήσεις...αν δεν εχεισ τπτ χειρότερο να κανεισ παντα... :P
Nov 27 2008 04:56
Photo

Seirios → iristella

sweet mother of osiris!!!! vgale afto trixoto avatar!!! theloume pisw thn prasinomalousa...se exw syndiasei apla!
Nov 27 2008 00:11
Photo

Seirios → kelborn3

exeis mpei msn kai den to ksereis kounhsou
Nov 26 2008 08:46
Photo

Seirios → Yu_Kanda

e gay.... mpes mia msn na sou pw! TWRA SE DIATAZW.
Nov 26 2008 02:40
Photo

Seirios → Anelis

παρε και το μσν μου και αν είναι κανε add και τα λέμε και απο κεί. [email]tzisious@hotmail.com[/email]
Nov 22 2008 22:59