Community Status Updates
Seirios → mono
θέλω να σε πιστέψω!
αυτή! αυτή η ρει φτέει για όλα...έλα να την ξεκάνουμε να μην μας χαλάει την ζωη! και να ζήσουμε ευτυχισμένοι χωρίς την παρουσία της...τώρα με αυτά που μου λες με έκανες να καταλάυω ότι παραλίγω να χάσω ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο από την ζωή μου εξαιτίας της!΄δεν μπορώ να της το συγχωρέσω!
Dec 01 2008 02:51
Seirios → mono
δεν είναι αλήθεια...χαρτάρω την ρέι γιατί της δίνεις πιο πολύ σημασία από μένα...την ζηλεύω.θέλω να είμαι το μοναδικό άτομο στην ζωή σου!
Dec 01 2008 02:38
Seirios → mono
δεν θέλω να σε πηγώσω....για μένα είσαι μία και μοναδική..πότε δεν θα έκανα κάτι που θα σε πλήγωνε...το ξέρεις αυτό! σου έχω πει ποτέ ψέματα?
Dec 01 2008 02:31
Seirios → Yunancy
κάτι παρόμοι π΄ρεπει να είναι με το λολ ναι...δεν είμαι σίγουρος όμως...
καλά ναι..τόσα λιοντάρια ούτε συλογή να τα έκανα..
όσο για το μσν. πιστεύω αν καταφέρεις κάποια στιγμή και κάνεις την ανανέωση να είναι μια χαρά μετα...κάνε μερικές προσπάθιες ακόμα..ξέρω είναι σπαστικό.. :(
Dec 01 2008 02:22
Seirios → mono
ώστε ήταν έρωτας απ'το πρότο ποστ....και εγώ αισθάνομαι το ίδιο για σένα από την πρώτη στιγμή...αλλά ο έρωτας μας είναι απαγορευμένος...δεν γίνεται μία ρει φαν με έναν ρει hater να είναι μαζί..είμαστε καταδικασμένοι.τι θα πει ο κόσμος. δεν θα μας αφήσουν ποτέ να ζήσουμε τον έρωτά μας
Dec 01 2008 02:19
Seirios → Yunancy
όχι ρε συ δεν παρεξηγιθηκα....παρεξηγούμε πολύ δυσκολά έως και καθόλου...για πλάκα το πα.δεν χαμπαριάζω από τέτια....
εγώ τώρα στις 13 δεκεμβρίου μπένω στα 22 :).
2 πρόην μου,η μάνα μου,οι 2 κολητές μου είναι όλοι λέωντες...και από αγορια φίλοι μου...λολ. είμαι περικυκλομένος...
Dec 01 2008 02:05
Seirios → mono
αυτά τα λες γιατί είσαι ερωτευμένη μαζί μου....τώρα το βλέπω καθαρά τελικά...
Dec 01 2008 02:01
Seirios → mono
οχι και εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :(
όλοι μου το λένε αυτο!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΕΙΟΣ!!!γιατί κανένας δεν μου το αναγνωρίζει...και με λένε και γλυκούλι!!!! ΟΧΙΙΙΙ είμαι ένας αποτυχιμένος!
Dec 01 2008 01:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed