Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Seirios → Nighteyes
δεν λέω ότι έχεις άδικο...αν και πιστεύω ότι είχε αναγνωρίσει την μουσική..γιατί κάποια στιγμη καθώς την ακούει,της πεύτει από τα χέρια και είχε γουρλ΄σει τα μάτια και τον κοιτάει και μετά του έλεγε τα ίδια..αλλά για να σωθεί η αδερφή του η οποία από ότι φάνηκε είχε αρκετά αδύναμο χαρακτήρα σε σχέση με αυτόν ας πούμε,μπορεί να έπερνε χρόνια,και ίσως ποτέ δεν ξεπερνούσε τα ψυχολογικά...προσπαθεί να σου δείξει ότι αν πάρεις τον κατίφορο και φτάσεις τόσο χαμηλά δεν υπάρχει γυρισμός,δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό σαν θεωρία η λάθος,αλλά σίγουρα αυτός που το έγραψε το πιστεύει...από την δική μου οπτική γωνία έκανε καλά και την σκότωσε,πέθανε μέσα στην νιρβάνα της και πιθανός τρέλα...σκέψου αν γινότανε καλά και συνιδιτοποιούσε τι πέρασε τόσα χρόνια πως θα γινότανε η ψυχολογία της στην συνέχεια,και εφ όσων αυτός δεν μπορούσε να είναι δίπλα της όλη την ώρα θα έπρεπε ή να παρατήσει τον στόχο του η να την κρατήσει σε μια μίζερη ζωή...το να της έδεινε μια ευκαιρία σίγουρα είχε πιθανότητεσ αλλά ακόμα πιο σίγουρα ήταν ένα τεράστιο ρίσκο...
Πάρε το σεντόνι σου τώρα πρωί πρωί....
χααχχααχ
Φεβ 12 2009 06:33
Seirios → Nighteyes
χαχαχαχα
βασικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο...γιατί όπως σου είπα ακόμα και στην κατάσταση που την βρήκε,προσπάθησε με το μουσικό κουτάκι να της εξηγήσει ποιος είναι και να την πάρεινα φύγουν..αλλά αυτή το μόνο που την ένοιαζε ακόμα και όταν αναγνώρισε την μουσική ήταν να κάνει την δουλειά της,μου φαίνεται πως προσπαθεί να περάσει το μήνημα ότι είχε ξεπέσει τόσο πολύ που δεν υπήρχε γυρισμός,και το περνάει αυτό μέσα από την αδερφή του ως τραγικό πρόσωπο...
Φεβ 12 2009 06:06
Seirios → Nighteyes
ααα σορρυ ρε συ..νόμιζα πως μιλούσε για την άλλη. μπερδέυτικα..ίσως γιατί μέσα στο μυαλό μου είχα σίγουρο ότι καλά έκανε και σκότωσε την αδερφή του...
δεν υπήρχε σωτηρία όπως το παρουσιάζει..γιατί δείχνει ότι καταλαβαίνει ποιος είναι και συνέχιζει να του λέει το ίδιο δεν την ενδιέφερε πια..είχε ξεφύγει τελείος η κατάστασή της...
Φεβ 12 2009 05:56
Seirios → Tsunade-sama
τι καβούρια εγώ και ο γκαντεμίτσου λέτε ε να ούμ,έλα τώρα μην τα πάρω και έχουμε άλλα...τι έγινε κοπελιά στέλνουμε τον ζορό στα βράχια και θεσ να του κάνω εγώ παρέα?? ε?ε?ε?Ε?...να πας εσύ να του κάνεις παρέα άμα θες τόσο πολύ!!!! ορίστε μας να ουμ....
αχ0αχ0αχ0αχ0αχ
Φεβ 10 2009 23:29
Seirios → Emmanouela
nai to me lene kai giannh opote mporw na to kanw johnny walker...
Φεβ 09 2009 21:13
Seirios → Emmanouela
η πρωτοτυπια δεν είναι παρά ένας τρόπος να είσαι διαφορετικός,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κάνεις σωστά,όσο πιο πολύ πρωτοτιπίσεις με θετικό τρόπο πλησιάζεις τον να γίνεις γαμάτος,άμα είσαι ίδη γαμάτος και γίνεις απλά πρωτότυπος στην πραγματικότητα έχεις ξεπέσει....με λίγα λόγια ο γαμάτος ,μπορεί να κάνει πρωτότυπα πράγματα καλά,και κοινότυπα πράγματα καλύτερα από τους άλλους......
χααχαχαχαχαχαχ
Φεβ 09 2009 20:52
Seirios → Emmanouela
θα έλεγα καλύτερα ότι τείνουμε να είμαστε γαμάτοι....οι πρςτοτυπία είναι κάτι υποκειμενικό...αλλά ο σωστός ο κακός φαίνεται!!!
Φεβ 09 2009 20:36
Seirios → Emmanouela
axaxaxaxaxaxaxax
οκ να και κάτι που μου λένε πρώτη φορά...κάτσε να σε κάνω και friend...
Φεβ 09 2009 01:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται